Сензационно! Цветанов вече не работел за ГЕРБ, събирал НПО

Цветан Цветанов създава неправителствена организация. Това обяви каза самият той пред журналисти след днешното Национално събрание на ГЕРБ, на което бе гласувана оставката му като зам.-председател на партията. Информацията дойде от сайта „Флагман“ и е с автор Лъчезар Лисицов.

След въпрос как ще работи за ГЕРБ оттук нататък, Цветанов каза: „Аз в момента работя вече от 17-и, но не в ГЕРБ, не за ГЕРБ. А за ГЕРБ може да работи всеки един член, симпатизант и всеки, който иска да гласува.”

На питане дали има интерес към неправителствения сектор, той потвърди: „Точно така. В момента съм в процедура, работя с достатъчно добри юристи, за да подготвим създаването на един център, който да бъде за евроатлантическа дейност – с анализи и прогнози по тема сигурност.”

След въпрос дали сдружението му може да прерасне с партия, Цветанов реагира: „Еее, стига сега, почвате вече отново да вкарвате някакви интриги.”

За плановете си оттук нататък той разкри: „Да бъда малко по-често със семейството, защото през всичките тези години отсъствах много.”

 


image0 (9K)