Сензационно от Лондон: Снежка от Враца чисти къщата на Антъни Джошуа! Разрешавал й да… 

Врачанка върти къщата на Антъни Джошуа. Боксовият шампион, който е най-популярната личност във Великобритания, е поверил на дамата от родния Северозапад всичко: готвене, чистене, пазаруване, съобщи offnews.bg.

[ad id=“225664″]

Врачанката, чието име не се споменава, е изключително доволна от съперника на Кубрат Пулев. Преди свои съграждани го описала като изключително добър и точен шеф.

Новината се родила на земляческа среща в Лондон снощи. Врачани се събрали в английската столица, разговорили се и за предстоящия мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф. Тогава един от музовирите се сетил, че негова позната от града на Ботевата слава върти домакинството на AJ. Врачанката е около 35-годишна, но по настояване на познатите й ще запазим името в тайна.

[ad id=“236993″]

Джошуа се пренесе миналата година под наем в баровско имение в елитен лондонски квартал. Преди боя с Кличко живееше с майка си в родната му махала в Уотфорд, което за Лондон е нещо като комплекс „Дъбника“ за Враца.

Разследване на информационна агенция BulNews.bg установи, че става въпрос за скандално известната Снежка Ужаса. Врачанката е с лоша слава в родния си град и ревностно крие имената си. Два пъти се е развеждала и има 2 деца. От 3 години чисти къщата на световния шампион.


image0 (9K)