Семейните драми на Меган Маркъл, която се готви да се омъжи за принц Хари

Бащата на Меган Маркъл – Томас, все пак е решил да не присъства на сватбата на дъщеря си тази събота (19 май).

[ad id=“225664″]

Макар първоначално да беше потвърдил, че ще отведе бъдещата съпруга на принц Хари до олтара, Томас Маркъл е споделил пред източник на клюкарското електронно издание TMZ, че преди 6 дни е получил инфаркт. Той казал, че не желае да поема риск и „да изложи“ дъщеря си на сватбената церемония.

 [ad id=“263680″]

 

Припомняме, че преди няколко дни в медиите изтекоха папарашки снимки, на които се вижда как бащата на Меган посещава Интернет зала и наблюдава кадри на своята дъщеря и Хари. Томас е потвърдил, че е получил заплащане за тези снимки, но това не е била основната му мотивация.

Вероятно обаче това е една от причините все пак Томас да се откаже от присъствие на сватбата. Може би той се чувства виновен за това, че „се е продал“ на папараците, коментират светски хроникьори.

[ad id=“236993″]

От двореца Кенсингтън все още не са коментирали новината. Все още не е ясно и кой ще съпроводи Меган до олтара в този случай.

[ad id=“236999″]

Преди дни полубратът на Меган Маркъл (по бащина линия – бел. ред.) публикува отворено писмо, в което съветва принц Хари да отмени сватбата.

Томас Маркъл младши твърди в писмото, че Меган „очевидно не е подходяща жена“ за принца. Той я описва като „повърхностна, надменна жена, която ще Ви направи за смях, а и кралското семейство„.  Томас Маркъл нарича предстоящия брак „най-голямата грешка в историята на кралските сватби„.

[ad id=“218001″]

Междувременно беше обявено, че полубратът на Меган Маркъл не е поканен на сватбата й с принц Хари. Нейната полусестра Саманта Грант също твърди, че не е поканена. Тя не спира да напада Меган чрез изявления в медиите.


image0 (9K)