Селският бабаит Динко грабел стотици хиляди евро от бежанците 

Здравейте, казвам се Венислав Янов от Ямбол. Бях за кратко един от десетките членове на групата „Доброволчески отряди по границата“ организирана от Господин (Динко) Вълев както му е истинското име. Групата бе създадена уж за защита на границата от нелегални емигранти а дефакто за лично облагодетелстване. Тоест, бежанците чиято цел е да преминат транзитно през България към Западна Европа да бъдат преджобвани и връщани обратно в Турция. „Националния герой“ Динко ни бе казал така – „Да благодарим на баце – вожда – българоубиец (Така наричаше премиера Борисов) затова, че подписа споразумението за приемане на бежанците че да видим хаир и ние“.

Стотици емигранти сме хващали. Предимно бежанци от Сирия и Афганистан и сме „конфискували“ от тях различни суми, едни носеха по- малко, други повече. Аз съм участвал само 3 пъти в подобни „акции“ и всичко на всичко което взех е 1128 $ тоест около 2000 лв. Не можах да спя след това, помня думите на бежанеца на развален английски че сме му отнели последните средства с които мислел да се установи в някоя Западноевропейска страна. Не знаех и все се чудех как да го открия да му ги върна. Господин Вълев аз докато участвах в тази група по мои сметки бе свил около 300 – 350 хил. евро обърнати в евро, защото бежанците носят различни валути. Затова е благодарен на кумира и идола си Борисов, защото при едно истинско демократично управление присъдите за мародерство са от 5 до 10 години.

П.П. Проверка на редакцията показа, че това писмо масово се споделя във Фейсбук. Основните призиви на споделилите публикацията бяха за блокиране на профила на Динко. Изглежда има надежда,а?


image0 (9K)