Седмо дете от пета жена чака известен бургаски олигарх!

Любопитното е, че само една дама е успяла да го заведе до олтара. Това е единствената му съпруга Нели, която е майка на големите му деца, сред които синът им Митко.

По-големият от братята Диневи – Динко, скоро ще стане татко за седми път. Един от властелините на курорта „Свети Влас“ очаква пореден наследник от 29-годишната бургазлийка Даниела Неделчева, известна с факта, че е участвала в конкурса „Мис България“ през 2013 г. Самата тя твърдяла, че е високообразована и е завършила дизайн и бизнес администрация – специалности, към които плеймейтки и инфлуенсърки имат особен интерес напоследък. Чувствително по-младата от милионера хубавица била влязла под кожата на Динев – старши и дори се хвалела пред приятелки, че едва ли ще остане само с едно дете, пише „Галерия“.

Динко Динев открай време има славата на плейбой, който често сменя жените. До този момент има шест деца от четири партньорки, но любопитното е, че само една дама е успяла да го заведе до олтара. Това е единствената му съпруга Нели, която е майка на големите му деца, сред които синът им Митко.


image0 (9K)