Седмокласникът Пресиян влетя в „Черната овца“ направо на второ място

Пресиян Кисьов е на на 14 години. Учи в 7 “Д” клас на 5 ОУ “Митьо Станев”. В конкурса на Радио Стара Загора “Черната овца” той се състезава с далеч по-възрастни и утвърдени музиканти на общо основание. Авторската му песен (има няколко вече) е The Associal Man.

За да я чуете, кликнете на активния линк със заглавието. През изтеклата седмица младият творец не само влезе в класацията ТОП 5, но и зае направо второ място.

Пресиян благодари на всички, които са го подкрепили и признава, че печелейки фенове се чувства още по-уверен да върви по избрания толкова рано от него път.

За читателите на ЗАРАТА той сподели, че търси музиканти за собствена банда – китарист и барабанист. Може би скоро ще сме свидетели на раждането на млада и страхотна старозагорска група. След завършването на 7-ми клас, той ще кандидатства в НУМСИ „Христина Морфова“ с класическо пеене.

На въпроса ми има ли свободно време и как го оползотворява, Пресиян с усмивка отговори: „Цялото ми време е музика. Музиката е във всичко, което правя и всичко, което искам да правя“.

Как се вписваш сред връстниците си, с определени толкова рано интереси и работейки интензивно, за да постигнеш мечтите си? – не мога да не попитам.

– Не се вписвам, но това не е непременно нещо неприятно, или тягостно. Чувствам се добре, създавайки – твърде мъдро за 14-те си години, казва страхотният младеж. Допълва, че от ранно детство буквално е фен на различни групи и музиканти. Постепенно се е появила необходимостта да създава свой собствен свят от музика.

Любимите му групи са: The Killers, The Cure, Tears for Fears и др.

Гласувайте отново за Пресиян! В момента музикалният конкурс навлиза в решителна фаза, а песента на Пресиян заслужава да остане в топ класацията. Имаме време да го подкрепим до неделя.

Гласуването става от Ваш e-mail на e-mail: [email protected] с текст:  Гласувам за Пресиян Кисьов и песента му The Associal Man.

Черната овца

“Черната овца”е единствената в България класация даваща равен шанс на извънстоличните изпълнители и групи да премерят силите си с вече утвърдените медийни звезди.

Класацията се излъчва в национален ефир от декември 1997 година .

Може да я слушате вторник от 21:00 до 22:00ч. и четвъртък от 10:00 до 11:00ч.

Всяка седмица в класацията влиза по едно ново предложение. Чартът е топ 5.Песните се оценяват според слушателските гласове, изпратени на [email protected]

Песен, събрала най-много гласове става седмичен Фаворит. Трикратен седмичен фаворит-хит на месеца. В края на годината 12-те месечни хита се борят за приза хит на годината.

Водещ на класацията е Васко Влахов – певец, музикант и композитор.


image0 (9K)