Седмичен Хороскоп 26 март – 1 април 2018 (Везни-Риби)

Седмичен Хороскоп 26 март – 1 април 2018

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще имате по-голямо желание да радвате близките си хора с неочаквани жестове, подаръци или забавления. Идеи няма да ви липсват и като цяло ще зависят от бюджета ви.
През тази седмица ще ви се наложи да направите допълнителни разходи, но нямам очакване това да ви затрудни. Седмицата вещае получаване на пари от роднина, клиенти, бизнес партньори и др.
Малките чудеса през тази седмица ще повдигнат настроението ви, ще ви покажат че много неща в живота не могат да бъдат предсказани.
Вероятно ще ви бъде трудно да разгадаете смисъла на някои от тези събития, но причината за това ще бъде, че все още не сте готови.
За вас сега ще бъде важно осъзнаването важността на всеки един ден през тази и през следващата седмица. Не се уморявам да повтарям, че няма случайни неща в живота. Някои ги „разгадаваме“ по-бързо, защото тяхното развитие е динамично. За други ни трябва повече време, поради бавното им развитие.
Седмицата ще бъде запомнена с едно събиране (вероятно в дома ви или в домашна обстановка), като затова не е задължително да имате специален повод.
Седмицата ще ви даде възможност да реализирате една своя идея или проект, след като сте изчакали едно решение или действие на човек, който е ваш роднина или приятел.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ви предстоят важни срещи и разговори, които ще ви помогнат да определите развитието на ваши планове.
Разбира се, възможно е да се преживеят няколко динамични промени поради възникването на нови обстоятелства, нови възможности или да има поява на нови хора, важни за тяхната реализация.
През тази седмица ще ви изненадат някои срещи или телефонни разговори, които в повечето случаи ще ви обогатят с полезна информация.
Ако през тази седмица имате ангажимент с покупка или с продажба бъдете внимателни, особено ако тези ваши действия имат връзка с мъж.
Не се вторачвайте твърде много в примамливите параметри на една оферта, а проверете всяка подробност.
Не бъдете доверчиви или прекалено наивни.
През тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на един труден проблем, който ще засяга човек от семейството ви. Вероятно това ще касае неговия (нейния) личен или професионален живот, но възможните решения ще са ограничени и почти невъзможни поради различни причини.
Тази седмица вещае за вас лични или професионални срещи и познанства с хора от различни градове и държави.
Вероятно чрез такива хора ще преживеете приятни изненади или незабравими емоции.
През тези седем дни ви предстои събиране или важно събитие свързано с мъж.
През втората половина на седмицата очаквайте радостна новина или предложение.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица можете да очаквате добри доходи от работа, бизнес, чрез нови допълнителни ангажименти, от личното си стопанство и др.
Повечето приходи тази седмица ще дойдат чрез банков превод или кредит. Вероятно повечето от вас ще се ангажират с изпращане или получаване на пари от друго населено място.
През тази седмица ще преживеете една приятна изненада, която ще се окаже важен за вас шанс за промяна или реализация на ваша идея, план.
Сега може да опитате своя шанс в една игра на късмета, но затова няма нужда да харчите много пари (не е желателно!)
През тази седмица ще ви зарадва една похвала или награда свързана с вашата работа или собствен бизнес, нещо с което сте били ангажирани от началото на годината.
През тази седмица повечето от вас ще се ангажират с подготовка за предстоящите Великденски празници. Мнозина ще планират да пътуват, за да бъдат заедно с роднини или в приятна обстановка на популярни туристически места.
През седмицата ще имате интересен разговор с човек, който живее в друг град или държава. Може да обсъждате интересни идеи за семейството или за работата си.
Една смешна или необичайна ситуация ще предизвика много смях и настроение, и ще остане незабравим спомен за цял живот.
През тази седмица ще намерите нещо, което е добре да запазите като талисман.
Посадено дръвче през тази седмица ще има духовно значение за вас.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще преживеете различни динамични събития свързани с ваши стари и нови приятели или познанства.
Предстои ви да проведете един важен разговор, да получите предложение или да дадете обяснение относно ваши действия или решения.
Като цяло тази седмица ще бъде динамична и интересна за вас, като все пак всичко зависи от вашите собствени очаквания.
Ще се запознаете с нови хора, да създадете важни за вас нови професионални или бизнес контакти.
През тази седмица за вас ще има особено значение една среща с човек, който живее в същия град като вас.
Вероятно нещата ще се случат инцидентно, но тъй като няма случайни неща следете развитието на тези отношения с особено внимание.
Тази седмица ще обсъждате едно пътуване (вероятно за Великденските празници), което ще ви донесе приятни емоциии срещи с любими или приятни хора.
Тази седмица може да ви зарадва писмо или пратка, които ще получите по пощата или чрез куриер.
Сега ви предстоят важни разходи свързани с дете или човек от семейството ви.
Мнозина ще се зарадват на пари, които ще имат връзка с млад родственик: издръжка, стипендия, наследствена пенсия, социална помощ и др.
През седмицата ще бъдете поканени на едно празненство свързано с личен празник или успех на приятел или роднина.
През тази седмица ще бъде важно да изпълнявате стриктно своите задължения или обещания както към родственици, така и към хора, с които работите заедно.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще имате желание да отделите повече време за развитието на вашите семейните или любовни отношения. Очакванията ми за тяхното развитие са в положителна и градивна посока.
През тази седмица ще имате възможности успешно да реализирате свои планове и идеи, които имат връзка със семейния ви или любовен живот.
Сега ще проведете разговор или ще възникне необходимост да вземете решение, свързано с предложение, което ще получите през седмицата.
Сега ще сте излишно подозрителни към хора, които имат желание за контакт или приятелство с вас. Ще сте склонни да търсите някакъв користен смисъл в техните намерения.
През тази седмица повечето от вас ще се зарадват на парични приходи, които ще дойдат чрез работа или други допълнителни (предимно професионални) ангажименти.
Сега ще имате повече грижи за имот, стопанство, ангажименти с документи свързани със собственост, която вие или семейството ви притежавате и др.
Това ще бъде благоприятна седмица за продажба или отдаване под наем на собственост.
Трудностите през тази седмица ще имат отношение към различни стресови ситуации, свързани предимно с неприятни новини за хора, които познавате.
През тази седмица внимавайте с обещания, които давате или планове, които ще направите във връзка с пътуване, работа в друго населено място или с транспорт.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби по-големите изненади тази седмица ще имат връзка с вашата работа, образование или собствен бизнес. Много от тези събития ще имат връзка с хора от близо и далеч.
Тази седмица ще е по-скоро едно непредсказуемо време, поради по-голямото напрежение и вероятността да вемете по-скоро емоционални решения, отколкото практични такива.
Това, което може да ви бъде в помощ е разгадаването на смисъла и целта на всяко едно събитие, защото те няма да са случайни.
Сега по-лесно ще възниква напрежение на работното ви място с колеги, клиенти или ръководители, поради ваши или техни неуместни коментари и забележки.
Ако допуснете спорове или конфликти на работното си място, в тях неминуемо ще се намесят и вашите личните чувства и настроения.
През тази седмица вероятно ще провокирате разговор, чрез който да получите обяснение за нечии действия или участие в една интрига.
Търсейки това и онова, може неочаквано за вас да разкриете една тайна, истината за задкулисни действия и др.
Моят съвет е да бъдете максимално предпазливи и разумни независимо за какво става дума и да не се поддавате на емоциите си.
Събитията през тази седмица ще определят в голяма степен живота ви. Може да си мислите, че някои неща са незначителни, но скоро ще разберете грешката си…

Хороскопът за седмицата на останалите 6 зодии четете ТУК

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа


image0 (9K)