Седмичен хороскоп 23 – 29 март: Разочарование очаква Рибите, динамична седмица за Стрелеца

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще очаквате важни новини или развитието на събития, които в голяма степен ще определят вашето бъдеще.

Мнозина от вас ще имат притеснения относно развитието на имотен ангажимент поради неговото забавяне или отлагане на различни действия.

Ако сте ангажирани с някаква работа или бизнес, през тази седмица не търсете печалба на всяка цена, а по-скоро да имате някакви приходи, които да ви помогнат да се задържите стабилни.

Тази седмица ще дойде с нейните изненади и неочаквани събития, като някои от тях ще бъдат свързани с необходимостта да се срещнете с определени хора.

Непредсказуемо ще бъде развитието на вашите финансови дела, но едва ли ще възникне неприятна ситуация или драма.

През тези седем дни се фокусирайте върху важните за дома и семейството ви неща. Търсете опора и подкрепа в семейството си и близките си родственици.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори свързани с минали, настоящи или бъдещи събития в семейството. Така ще успеете да вземете важно решение, което тепърва ще има благоприятно влияние върху домашните ви дела.

През тази седмица от мъжете ще се изиска една по-голяма активност в действията им, тъй като мнозина ще зависят от тях.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица може да изживеете неприятни емоции свързани с дете или с млад човек, които може да са предизвикани от техните неразумни или рискови действия.

В зависимост от възрастта ви и нивото ви на духовно развитие, опитайте се да разговаряте търпеливо и внимателно с по-младите хора от вас. Дайте им примери от вашите преживявания, но без да налагате своето мнение или воля.

Това е седмица, в която трябва да бъдете учители, но само ако притежавате естествени качества за това.
В противен случай се опитайте да не обърквате живота на други хора.

През тази седмица ще преживеете разочарование от ваш родственик, най-вероятно роден под знака на Телец, Козирог или Дева, който ще ви изненада със свое решение или не добре обмислено действие.

През седмицата бъдете внимателни с финансовите си разходи и с паричните си дела.

Определено сте в добра позиция, имате възможност за стабилни доходи или ще възникнат нови възможности в този план. Въпреки всичко не си позволявайте да действате неразумно и не харчете пари за неща, които не са от първа необходимост.

През тази седмица ще получите новина свързана със сериозни житейски трудности в живота на жена, която познавате.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще следите с интерес събития в живота на жена от кръга си роднини или приятели.

Въпреки световната криза със здравето на милиони хора, любовта продължава да съществува и тя ще бъде най-вероятната причина за важните събития в живота на тази жена.

Седмицата вещае важни събития в любовта с партньор, който е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Отношенията ви са мъже ще се влияят от ежедневните събития, но един конфликт с мъж може да ви нарани емоционално и да не забравите тази болка дълго време.

През тази седмица ще имате възможност да разчистите по-голяма част от притесненията си, независимо с какво са свързани.

Седмицата вещае нови възможности в личен или професионален план, които вие ще успеете да реализирате. Ще имате възможност да стабилизирате здравето си, в случай че имате подобен проблем.

Възможно е да се тревожите или да правите някакви планове с хора, които живеят на разстояние от вас, и които е вероятно са родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Младите жени родени под този зодиакален знак ще имат възможност много по-ясно да видят истинските качества на своя партньор и да преценят бъдещето на тази връзка.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която почти цялото ви семейство ще се ангажира с различни финансови дела, плащания, документи, планиране на бъдещи разходи и други.

Нещата ще се развиват сравнително спокойно, без притеснение или излишно напрежение. Такова може да възникне за тези от вас, които са ангажирани с ипотека или с плащане на наем, но и тези неща ще намерят своето естествено развитие.

През тази седмица ще ви зарадва новина, решение или събитие свързано с дете или млад човек, който живее на някакво разстояние от вас или в друг дом.

Седмицата вещае новина свързана с раждането на дете, което също ще бъде повод за специална радост.

През тази седмица избягвайте неприятности с жени над 35-годишна възраст, които трудно ще приемат вашето мнение и ще са склонни докрая да ви се противопоставят.

Седмицата вещае неочаквани поводи за радост в семейството или в кръга ви от роднини.

Въпреки обстановката в страната, където живеете, е възможно да обсъждате събития свързани с годеж, сватба, юбилей или друго важно събитие от семеен характер.

Жените родени под този зодиакален знак ще преживеят кратък момент на стрес или затруднения от финансов характер, което ще съумеят бързо да разрешат.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с някои неприятни битови или имуществени проблеми. Тяхното възникване и невъзможност да бъдат разрешени на този етап, мога да ви накарат да вземете някои важни решения.

Тази седмица не благоприятства покупка на имущество, но ако ви се наложи такова бъдете много внимателни във всеки един детайл.

Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на основните ви ангажименти и тяхното успешно приключване. Това важи включително и за тези, които са свързани с пари или финансови документи.

Благоприятно влияние върху делата ви през тази седмица ще има от страна на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

През тези седем дни бъдете внимателни в професионални или бизнес контакти свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Възможно е да възникнат неприятни грешки и дори опити за измама или некоректно поведение.

Ако сте взели решение да пътувате през тази седмица, то бъдете готови да се сблъскате с неочаквани спънки или да преживеете неочаквани събития.

През тази седмица ще се замислите върху някои нереализирани ваши идеи и планове от близкото минало, тъй като интуитивно ще усещате че те все още имат някакво бъдеще, или може би точно настоящата ситуация ще благоприятства тяхното успешно развитие.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате виртуални или реални контакти с романтичния си партньор. Любовта ще бъде важна част от живота ви през тези седем дни и ще ви зарежда с позитивна енергия и оптимизъм.

Възможно е да имате определени очаквания за развитието на вашата връзка и да се опитате да форсирате тяхното развитие. Дано не прекалите с натиска си…

През тази седмица е възможно да ви притесни здравето на мъж над 35 годишна възраст. Възможно е млада жена около вас също може да ви създаде подобно притеснение.

Като цяло седмицата ще изиска по-голямо внимание върху всяко едно здравословно неразположение, но без да се допуска паника или страх.

През тази седмица ще ви натъжи неочаквано събитие в живота на млад мъж, което ще възникне поради негови неразумни или рискови действия, проявена самонадеяност и други.

Мъжете до 35-годишна възраст да избягват самонадеяни действия, които могат да причинят нараняване или друг неприятен инцидент.

През седмицата ще възникне конфликт с човек от кръга ви приятели, поради неизпълнено обещание или разминаване в плановете ви, което ще ви създаде някакъв дискомфорт.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас седмица, в която ще вложите време и енергия в развитие на важни за вас финансови дела, и определено ще имате късмет в това, или ще намерите нужната подкрепа.

Някои от вас ще се зарадват на неочаквани пари или на новини относно пари, които ще получите в близко бъдеще.

Ако ви се налага да прекарате повече време в дома си, вероятно това няма да бъде лесно за вашата свободна натура, но пък ще може да направите много хубави неща за семейството си. Няма да ви липсват идеи и въображение.

През тези седем дни ще трябва да обърнете повече внимание на по-възрастна жена от семейството и да се опитате да и създадете някакъв емоционален комфорт: по-чести телефонни разговори, малки подаръци изпратени по куриер и други.

В някои случаи може да имате и конкретен повод за подобни жестове.

През седмицата ще имате достатъчно време за комуникация с приятели от близо и далеч, с които ще има за какво да разговаряте.

Информацията която ще размените с тях ще се окаже полезна и за двете страни, а в някои случаи може да предизвика необходимост от вземане на важни решения.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще преживеете разочарование свързано с хора, които няма да изпълнят свое обещание или умишлено ще ви заблудят с невярна информация.

През тази седмица подобни действия ще ви накарат да бъдете по-решителни при отстраняване на подобни хора от обкръжението си.

Ще осъзнаете факта, че е по-добре да имате малко, но истински приятели, отколкото много, но несигурни или несериозни.

През седмицата ще научите неприятна новина свързана с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

През тези седем дни не допускайте вашите деца да пътуват, независимо каква е причината. Едно такова пътуване може да постави семейството ви в неочаквана и сложна ситуация.

Ако имате здравословни проблеми, през тази седмица избягвайте паника или излишен страх от консултация с лекар. Възможно е събитията напоследък да са ви наплашили, но вашата действителност е различна.

Мъжете, които ще бъдат ангажирани професионално през тези седем дни ще могат да разчитат на едно добро развитие на професионалните си ангажименти и дори да изпитат задоволство от добре свършена работа или задачи.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица различни новини ще ви върнат вярата и надеждата за едно по-добро бъдеще, или ще ви дадат оптимизъм относно развитието на важен за вас проблем.

Това е важна и динамична за вас седмица, затова се опитайте да съхраните позитивно настроение и избягвайте прояви на песимизъм или меланхолия.

През тази седмица ще ви изненада неприятно поведението на млад мъж, който може да бъде ваш роднина, приятел или публична личност. За вас ще бъде напълно ясно, че това, което той говори не отговаря на истината и това ще предизвика вашия гняв. Въпреки всичко, контролирайте добре емоционалното си състояние, защото подобна гневна реакция ще се отрази на здравето ви по един или друг начин.

През тази седмица ще бъде по-напрегнато за вас в финансов план, вероятно поради възникването на по-големи разходи, поради сложната ситуация, в която се намирате или поради друга някаква причина. Трудно ще намирате общ подход при разрешаване на финансови проблеми с хората около вас, тъй като ще имате различни мнения и твърде много инат.

Каквото и да загубите през тази седмица, с когото и да се разделите, ще е част от житейския ви път. Нищо от това, което ви се дава да преживеете, няма за цел да ви навреди или да разруши основите на живота ви.
Причините са различни и вие сами постепенно ще ги разберете.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще трябва да се мобилизирате и да избягвате състояния на отпадналост на духа.

Събитията през седмицата ще са много динамични и ще изискват от вас да сте по-стабилни и готови да реагирате при всяка ситуация.

Някои от неприятните новини или сложните ситуации, които ще възникнат през седмицата ще имат отношение към вашата работа или към една държавна институция.

През седмицата за вас ще бъде важно да комуникирате с роднини, които живеят на разстояние от вас.

Това особено важи в случай, че имате дете, което живее или работи надалеч от вас. Информацията, която ще размените помежду си ще бъде интересна и полезна за двете страни.

Седмицата не обещава пътуване и дори да планирате такова, са възможни промени, които ще възникнат поради ваше собствено решение или поради други важни обстоятелства.

През седмицата ще сте обнадеждени от благоприятното развитие на лечение, с което ваш роднина или приятел от мъжки пол е ангажиран в момента.

Водолей 

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще ви изненада желанието на някой да се срещне с вас или да ви посети в дома ви. Вие сами ще трябва да вземете решение дали това е възможно и дали това е добра идея.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело седмицата вещае неочаквани промени свързани с неговото развитие.

През тази седмица от вас ще се изиска по-практично да боравите с финансовите средства, с които вашия бюджет разполага, и да избягвате всякакви рискове свързани с пари.

Ако трябва отложете по-скъпите покупки за по-благоприятно време.

Тази седмица ще има с какво да ви зарадва и в повечето случаи хубавите събития ще имат връзка с вашия личен живот.

Присъствието на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще внесе особено оживление в ежедневието ви.

През тези седем дни ще имате интересни разговори за бъдещето си с хора, с които ви предстои да продължите напред.

Ако през тези седем дни възникнат битови проблеми, то ще за тях ще намерите бързо разрешение или ще са свързани с вещи, чийто ремонт може да почака.

Това е благоприятна седмица за вземане на решение или за грижи свързани с имот извън вашия град.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще търсите обяснения на действията на жена, която се опитва да постигне нещо чрез лъжи, измами и манипулации. Разочарованието, което ще изживеете ще бъде голямо, но в същото време ще се опитате да разберете мотивите за нейните действия.

През тази седмица ще следите с интерес новини или събития свързани с важно събитие от семеен характер, като годеж, сватба, бременност или раждане на дете и други.

Някои могат да намерят кураж и през тази седмица да направят предложение за брак на своя партньор.

През седмицата се опитайте да запазите чувството си за реализъм по отношение на финансовите си дела, чието развитие ще бъде според конкретната обстановка на мястото, където живеете.

Всякакви рискови ситуации и решения са нежелателни, а последствията от тях са непредсказуеми.

Внимавайте в парични дела с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, които могат да направят нещо хубаво за тях, но не и за вас.

През седмицата младите жени Риби да бъдат предпазливи и да не допускат конфликти в дома си, които могат да имат много неприятно развитие.


image0 (9K)