Седмичен хороскоп 15-21 октомври: Проблеми в семейството за Водолея, нови срещи за Телеца

Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще ви създаде притеснения или затруднения при финансови действия или парични ангажименти свързани с мъж.

Отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще бъдат проблематични за вас, особено ако са на емоционална основа. Вероятно конкретни събития тази седмица ще ви накарат да вземете решение за бъдещето на подобни отношения или необходимостта от някакви корекции в тях.

[ad id=“225664″]

През седмицата ще ви зарадва новина от страна на жена или подарък (придобивка), която ще получите чрез нея.

Тази седмица като цяло ще си има своите уникални моменти, в които ще имате повод за радост и усмивка, особено когато намерите разрешение на свой стар или сериозен проблем. Позитивно или подкрепящо влияние ще получите от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Жените над 35 години ще имат възможност да направят важна покупка за дома си или друг вид промяна за домашния комфорт.

Мъжете над 35 годишна възраст да бъдат внимателни във всичко свързано с пари и при нужда да търсят професионален съвет.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ви предстои да направите повече разходи за дете или ще имате други финансови ангажименти с по-млади от вас хора.
Бъдете внимателни с пари или с финансови документи, за да не допуснете тяхната загуба поради разсеяност.

Интересно или емоционално развитие ще имат ваши приятелски отношения. Предстои ви да се срещнете или съберете с нови или със стари приятели, като за това в повечето случаи ще имате специални поводи. Новите познанства през тази седмица ще имат важно значение за вас и ще продължат за в бъдеще.

Желанието ви на всяка цена да реализирате едно ваше желание през тази седмица, може да ви постави в конфликтна ситуация, с хора които ще ви се противопоставят. Наложете контрол върху емоциите и думите си, тъй като това няма да бъде дребен битов спор. Мнозина от вас ще потърсят начин за един откровен разговор с момиче или с млада жена относно нейния любовен живот. Вероятно ще имате информация за неискреност в тези отношения или друг вид нелоялност, за които няма да можете да говорите директно.
Ще се опитате тактично да предупредите за бъдещи проблеми или разочарования.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще ви изненада с възникването на нови професионални или бизнес възможности. Новите идеи или предложения ще са шанс за вас да реализирате своя стара идея или да се възползвате в по-голяма степен от вече натрупан професионален опит.

Бъдете отворени за нови професионални и бизнес възможности.

През седмицата ще ви се наложи да разрешавате проблем свързан с документ, който ще бъде важен за семейството ви. Нещата ще се развиват бавно, чрез преодоляването на някои спънки или затруднения. Ще бъде важно да останете позитивни и да търсите дипломатични разрешения на възникналите пречки.

През седмицата може да ви разстрои една неприятна новина или от финансов характер или свързана с човек, когото познавате. В някои случаи е възможна комбинация между двете. През седмицата ще бъдете ангажирани или ще следите отблизо пътуване или промени в живота на млад мъж. Възможно е той да бъде роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване за мъжете, ако то е свързано с настояща или бъдеща работа.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с финансови проблеми или дела, чието възникване е вследствие нечия грешка, предоверяване и макар по-рядко, измама. Внимание сега ще изискат всички ваши действия свързани с финансови документи и тяхното съхранение. Деца или млади хора от кръга ви приятели или роднини ще са причина за по-активна комуникация с други хора и размяна на различни новини свързани с тях.

Седмицата вещае важно събитие свързано с раждането на бебе или с момиче.

[ad id=“263680″]

През тази седмица различни събития ще ви провокират да се завръщате към свои минали грешки и провали, вероятно защото сега ще ви се наложи да вземете поука от предишния си горчив опит. В някои случаи подобни събития от миналото ви ще имат свое продължение в настоящето ви, като следствие на грешни решения, за които сега ще ви се наложи да платите определена цена. През тази седмица любовния живот на ваши приятели ще достигне някаква кулминационна точка и в повечето случаи това ще се запомни с важно събитие като годеж, сватба, раждане на дете, преместване в нов дом или в друг град и др.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще може да се отърсите от свои негативни настроения, да загърбите стари грешки или изчерпани отношения и да се впуснете в едно ново житейско приключение.

На фона на тези благоприятни събития и преживявания, някои от вас ще предпочетат все пак да си запазят тъжното настроение или ще продължат с песимистичните си разсъждения за ежедневието си и проблемите, които трябва да се разрешават.  Подобни състояния не могат да се превъзмогнат с моите прогнози, те са индивидуална мисия за всеки един от вас.

Седмицата може да зарадва мнозина от вас с малка сума неочаквани пари.Тази седмица ще изиска подарък или друг жест на внимание към един млад мъж или момче. Седмицата вещае интересни или съдбовни събития свързани с жена от близкия ви кръг роднини. Мъжете Лъв ще имат ползотворни контакти и действия с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Жените над 35 годишна възраст ще имат късмет във важни начинания и ангажименти свързани със собствения им дом.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате един интересен и динамичен начин на живот, ако не се самоизолирате в собствените си проблеми и емоции.

Седмицата вещае пътуване или срещи с приятели и роднини от близо и далеч.

През тези седем дни ще можете да реализирате свои планове и важни очаквания, които ще имат някаква връзка с мъж. Отношенията ви с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион (предимно мъже) ще се развият във важна и благоприятна за вас насока.

През седмицата ще преживеете малки изпитания на работното си място, свързани със сприхави и неотстъпчиви колеги или клиенти. Някой умишлено може да ви провокира към един конфликт, затова не се поддавайте на подобни провокации. Здравето на близък човек ще изиска консултация с лекар или специални грижи, към които той или тя ще проявят нехайство.

Внимание през седмицата ще изискат и финансовите ви дела, тъй като всяко нещо ще трябва да се изпипа в детайли. Съдебни или юридически дела от финансов характер няма да могат да бъдат приключени през тази седмица. Мъжете над 35 години ще могат да се зарадват на успешния завършек на един план или професионален ангажимент.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която по-голямо внимание ще изискат вашите финансови дела. Бъдете много предпазливи с разходите си, с опазването на банковите си карти и личния си портфейл на обществено място.

[ad id=“236993″]

Избягвайте влагане на пари в рискови инвестиции или в различни начини за бързо забогатяване. Очакванията ви свързани с пътуване могат да претърпят нежелани промени или да са свързани с по-голям стрес и напрежение. Възможно е да ви разстрои неприятна новина свързана с човек, който живее или работи в друго населено място.

Ще имате повод да празнувате успех или личен празник на дете или млад човек.

В дома ви нещата ще се развиват сравнително хармонично. Възможно е спомени или други емоционални преживявания да разплачат по-сантименталните от вас. Ще ви натъжи събитие в живота на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
През тази седмица ще ви зарадват събития или преживявания свързани с дете или по-млад човек, най-вероятно роден под знака Козирог, Телец или Дева.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица за любов и разчистване на любовни недоразумения и неприятности. Не допускайте външна намеса в отношенията ви от страна на мъж или дете, което рефлектира в момента доста неприятно на отношенията ви.

В брака и в семейните ви отношения ще имате поводи за събиране или преживяване на приятни събития и новини.

Ще ви изненада новина свързана с годеж или сватба. Личен успех на роднина също може да е повод за неочаквани вълнения и динамични телефонни разговори. През седмицата ще имате повече контакти с жени, които може да са ваши роднини, приятели, съседи и др.

Чрез тях ще получите полезна за вашите дела информация или конкретна помощ. През седмицата ще имате телефонен разговор или ще получите писмо от мъж, който е от кръга ви приятели или познати. Чрез него може да ви бъде дадено едно предложение или идея, чието развитие ще има добре перспектива за вас.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще се окаже по-трудна за вас поради здравословни проблеми или възникването на ситуации, върху които няма да имате контрол. Изпитанията, през които ще преминете ще си имат своята причина и цел.
Не допускайте емоциите да вземат връх над здравия разум, защото това, което ще разрушите тази седмица, никога няма да може да бъде поправено. Седмицата ще бъде успешна за изпълнение на вашите професионални или бизнес задачи и планове.

Добро развитие ще имат ангажименти свързани с нова работа или с нов проект.

[ad id=“218548″]

Ще възникне възможност за нещо ново в професионален план, което не бива да се изпуска. Ако възникнат конфликти, търсете бързо примирие или тяхното разрешаване. Компромисите днес, ще са база на утрешните ви успехи. През седмицата ще имате благоприятни контакти с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, които ще ви окажат помощ или ще ви дадат ценен съвет.

Тази седмица може да направите покупки лично за себе си или да вложите пари в една важна и перспективна инвестиция. Възможно е получаването на пари, което няма да ви изненада.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще можете да се зарадвате на една придобивка или подарък. Ще имате късмет в работата или бизнеса си, което ще ви донесе по-добри резултати или печалби.

През тази седмица за вас ще бъде важно финансововто ви стабилизиране, но границата между успеха и загубата (провала) ще е много тънка и всичко ще зависи от натрупания от вас досега опит и умения да налагате строг самоконтрол върху действията си. Днешните задачи, не бива да оставяте за утре. Утре ще ви бъдат дадени нови задачи. Така сами ще се натоварите с повече неща, отколкото ще можете да свършите.

Любовният ви живот ще бъде интересен, с някои незабравими преживявания, особено ако имате партньор роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци. През седмицата бъдете внимателни с личните си вещи и се пазете от кражна, загуба или други подобни действия, които няма да имат възможност да бъдат коригирани или разрешени. През седмицата разговор или събитие с момче или с млад мъж ще ви накара да се замислите върху собствените ви действия, решения или начин на живот.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще трябва да отделите достатъчно време да разрешите вече възникнали проблеми в семейството си, най-вероятно причинени от други хора или заради тях. Вмешателството на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева в брака или в семейството ви, не е от днес, но ще трябва да бъде преустановено, тъй като създава постоянно напрежение и конфликти. През седмицата ще планирате някаолко важни ангажимента с мъж, които ще успеете да реализирате и приключите по най-добрия за вас начин.

Срещи и познанства с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби ще има с какво да ви зарадват.

Приятни изненади може да преживеете в работата си или в професионалните си отношения.

Възможни са събития свързани с появата на нови колеги, ръководител, клиенти или бизнес партньор и др. Това ще бъде благоприятна седмица за лечение, за разрешаване на проблематични лични отношения. Бъдете по-активни в контактите си, бъдете по-откровени в разговорите си с други хора.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред е вас е седмица, в която ще преживеете една стресова ситуация свързана с момиче или с млада жена. Тя може да има връзка с един остър, много неприятен конфликт помежду ви или с премеждие в нейния личен живот.
Тази седмица вещае пътуване за някои от вас свързано с жена или, което ще напарвите заедно с жена (приятелка, роднина или колежка). През седмицата избягвайте неразумното или импулсивното харчене на пари.

[ad id=“236999″]

Ще ви развълнува или зарадва новина или документ, които ще получите от човек роден под знака на Стрелец, Лъв или Овен.

Възможни са малки парични постъпления, които много бързо ще бъдат изразходвани за различни плащания или задължения. През седмицата избягвайте важни решения свързани с дома ви или с имот, който притежавате.

Вероятно имате нереална представа или непроверена информация, която ще да ви създаде проблем по-късно. Това ще бъде неблагоприятна седмица за юридически или съдебни дела от имотен характер. Жените над 35 годишна възраст ще имат специално очакване свързано с пътуване или с хора от друго населено място, което ще има възможност да се реализира.

Източник: http://astro.velida.net


image0 (9K)