Седмичен хороскоп 1-7 юни: Безгрижно време за Овена, Девата се нуждае от емоционална стабилност

Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще трябва да съхраните реализъм и практичност в действията и в решенията си. Не допускате илюзии, фалшиви надежди или излишна самоувереност в действията си.

През тази седмица може да бъдете обект на чуждо нежелано вмешателство в личния ви живот. Възможно е вие сами да си създадете проблеми поради мнителност, подозрителност, неискренност в отношенията и др.

Седмицата няма да бъде лесно и безгрижно време за вас. Причината за това турболентно време ще е важността на събитията, които вървят в момента в живота ви. Научете се да ги приемате такива, каквито са.

Избягвайте натиск, пришпорване на събития или хора да действат във ваш интерес.

През тези седем дни не допускайте прояви на самонадеяност, които могат да ви причинят нежелани затруднения.

Във финансов план предстоят няколко важни или интересни моменти, които ще дадат по-голяма яснота за финансовата ситуация в семейството ви в близките месеци.

През тази седмица ще имате възможност за по-добри доходи или за по-добро (практично) планиране на разходите си.

Любовният ви живот може да бъде много интересен и да ви зареди с положителни емоции. Бъдете готови да се наслаждавате на това, което живота ще ви даде.

Не се опитвайте да променяте или нагаждате хора или събития. Избягвайте противопоставяния и прояви на инат, което може да бъде основния проблем в отношенията ви.

Седмицата носи повече семейни ангажименти, които няма да могат да бъдат отлагани.

Очаквайте важни новини, документи, договор, обсъждане на предложение или други подобни събития.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която трябва да намерите сили и кураж да се освободите от ангажименти и отношения, които нямат място в бъдещето ви. Тяхната мисия и значение в живота ви отминава или отдавна е приключили. Ако тези събития са емоционално трудни за вас, опитайте се да си дадете увереност в правилността на това решение.

През тези седем дни ще бъде важно да не се опитвате да манипулирате събития и хора. Проявите ви на упорство, инат, свръйчувствителност само ще усложняват отношенията ви. Нямате сила и право да променята събития или хора.

Бъдете уверени, че хубавите неща ще намерят своето време и място в живота ви.

Седмицата носи любовни преживявания и успех в търсенето на нов партньор, ако нямате сериозна връзка.

Като цяло това ще бъде много емоционална седмица.

През тези седем дни ще имате разходи свързани с дете или с млад родственик.

Семейните представители на зодиакалния знак Телец ще преживеят проблеми в брачните си или роднински отношения. Затрудненията в отношенията ви ще се дължат на липсата на разбирателство или ще възникнат противоречия свързани с пари.

Тази седмица определено ще бъде деликатна в комуникацията ви с хора, с които живеете или работите заедно. Избягвайте да вините само другата страна за евентуалните проблеми.

През седмицата ще следите развитието на здравословен проблем на роднина или приятел. Възможно е да се ангажирате с помощ или грижи за тази личност.

През тези седем дни очаквайте радостна новина свързана с обществена (публична) изява на човек, когото познавате.

Седмицата ще бъде благоприятно време за разговори или ангажименти свързани с наследствен имот, пенсия, застраховка и др.

В средата на седмицата ще възникне притеснение свързано с развитието на определено събитие или среща.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази вниманието ви ще бъде фокусирано върху развитието на събития в живота на жена от кръга ви роднини или приятели.

Като цяло през тази седмица влиянието на жени върху вашите действия и решения, тази седмица ще бъде много важно и дори съдбовно.

През седмицата мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от различни източници, включително и чрез други хора от семейството.

Добро развитие ще имат бизнес отношения или работа свързана с жени.

През тази седмица някои от важните ви задачи и тяхното развитие ще зависят от действията на човек, който живее или работи в друго населено място.

В любовния си живот не допускайте усложнения във връзката си. Сега може много лесно да охладите вашите отношения. Някои от вас може дори да предизвикат умишлено или не, една временна или окончателна раздяла.

През тази седмица ще ви се наложи да преосмислите ваши професионални или бизнес планове. Целта на една евентуална реорганизация може да бъде постигане на по-добра реализация и ефективност.

През седмицата мнозина ще преживеят неочаквано неприятно събитие или инцидент от най-различен характер.

Ще имате неотложен разговор с човек, който ще иска да постигне един успех с помощ от ваша страна.
През тази седмица ще имате благоприятно време за покупки свързани с промяна в дома ви.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица се съсредоточете върху финансовото си стабилизиране. Ще възникнат различни възможности за работа, за бизнес или професионална изява, за получаване на нови нови оферти или стартиране на нова дейност.

През тази седмица насочете вниманието си към разрешаването на проблеми свързани с пари или други задължения.

През тези седем дни ваша отношеният ви с приятели или колеги ще се развият по един нов начин, в нова посока или с нови цели.

През тази седмица ще създадете нови лични или професионални познанства, които ще имат бъдещо развитие.

Предстоят ви интересни събития свързани с дете или млад човек предимно от кръга ви роднини. Те ще бъдат много емоционални, независимо с какво са свързани.

През тази седмица ви предстоят разговори свързани със сериозни проблеми в брака на ваши роднини. Те може да имат нужда от помощ или от съвет, но е възможно и да срещнете отпор от тяхна страна (ако се опитате да помогнете) поради техния неотстъпчив характер.

Седмицата носи изненада или новина свързана със стара любов, бивш брачен партньор или обожател.

През тази седмица ще възникне спор или конфликт с човек, с когото ще си кажете някои неприятни неща.

Развоя на едно такова противопоставяне е непредсказуем.

През седмицата ще бъдете натоварени с повече отговорности и задължения на работното си място или в бизнеса.

Ще ви изненадат различни контакти с публични личности, както и нови познанства с хора от близо и далеч.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще се освободите от едно притеснение и безпокойство, което ви е създавало дискомфорт през последните месеци. Възможно е то да има връзка с вашия любовен или семеен живот.

Развитието на плановете ви през тази седмица ще бъде непредсказуемо, понякога с невъзможност да ги контролирате.

Изпитания ще преживеят тези ваши отношения, в които сте допуснали лъжи или измама. Разкриването на истини свързани с такива действия ще причинят разочарования и дори раздели.

Колкото и да са емоционално трудни подобни събития по-добре действайте решително, отколкото да продължите въртенето си в омагьосан кръг.

Тази седмица вещае различни събития, свързани с човек от миналото ви.

През тези седем дни ще сте в очакване на важни новини, от които ще зависи развитието на ваши планове и действия през този месец.

Ако имате здравословни проблеми, използвайте седмицата за лечение и терапия. Това ще бъде благоприятно време за престой в балнеосанаториум или друго лечебно заведение.

Седмицата носи досадни или рутинни ангажименти свързани с роднини или с по-възрастни родственици.

Като цяло няма да ви лиспва настроение и желание за романтични приключения и нови познанства, но не разпилявайте времето си само със забавления.

Дева 

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще се влияете много от мненията или решенията на мъж при изпълнение на семейните си или професионални задачи.

През тези седем дни ще вложите повече време и енергия да разрешите проблеми, които тормозят вашето спокойствие и комфорт. Осъзнавате, че сега имате нужда от стабилност в емоционален и психически план.

Ще сте склонни да приемате събитията според собствените си настроения. Така вие самите ще определите тенденцията на тези седем дни: сложни или не. От настроението ви ще зависи и изпълнението на домашните ви задължения, дали ще дадете най-доброто от себе си или ще претупате работата си.

Вероятни са неприятности в дома, които като че ли чакат единствено вие да ги разрешите.

През седмицата ще имате отговорности свързани с близки хора, които живеят надалеч от вас.

На мнозина от вас ще им се наложи да помогнат на роднина или приятел.

Вероятно ще се намесите при разрешаването на проблеми от финансов характер, които касаят роднина.

Ще възникнат забавяния или затруднения при получаване на пари чрез документ, банка или друга институция.

Здравето ви ще бъде нестабилно. Отделете време за пълноценна почивка или за лечение.

През тази седмица избягвайте стреса. Опитвайте да мислите позитивно при всяка по-емоционална ситуация.

Седмицата носи важна новина или информация свързана с личния живот на близки хора.

През тези седем дни ще преживеете интересни събития в любовта, особено ако тя е свързана с работното ви място.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е една една благоприятна седмица, която може да използвате за подобрения в дома си. Дните ще бъдат подходящи както за основен ремонт, така и за подмяна на мебели или техника.

Използвайте тези благоприятни тенденции за разрешаването на домашни или семейни проблеми.

През тези седем дни ще се ангажирате с посещения в различни държавни институции.

Мнозина от вас ще преживеят през тази седмица някаква промяна в работата или кариерата си. Възможна е нова дейност, нови клиенти, различни нововъведения и др.

Възможно е отсъствие от работното ви място поради някаква причина: отпуск, болнични и др.

През тези дни ще се ангажирате с разрешаването на деликатен проблем възникнал между вас и ваш роднина.

През тази седмица ще ще ви се наложи да направите компромиси по деликатни и спорни въпроси.

Ще възникне възможност или идея свързана с едно пътуване, което ще се реализира до края на това лято. То може да бъде по покана с цел гостуване, цел туризъм или ще бъде извън страната, където живеете.

Ако пътувате тази седмица очаквайте проблеми, които ще дойдат чрез решенията и действията на други хора.

Във финансов план ще възникнат нови ситуации. С малко повече практичност в действията ви ще можете да излезете от едно затруднение.

Мнозина ще получат покана за събиране по специален повод.

През тези седем дни бъдете отворени за всяко едно предложение, покана, информация или новина.

Скорпион 

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тези седем дни ще ви се наложи да се съобразите с желанията или плановете на човек от семейството ви или на колега (ръководител).

Решенията на такива хора ще изиграят важно значение за вашите лични планове или очаквания, както през тази седмица, така и до края на юни.

През тези седем дни бъдете предпазливи в новите си контакти. Малко повече резервираност в начлаото няма да ви навреди.

Вероятно през тези седем дни ще ви се наложи по-сериозно да се ангажирате с неприятностите в семейството или в професионалния си живот (ако имате такива). Избягвайте да преувеличавате проблемите си и не допускайте паника.

Някои от проблемите ви ще намерят своето естествено разрешение още през тази седмица. Други обаче ще имат нужда от повече време тъй като тяхното развитие в голяма степен зависи от действията и решенията на други хора.

Хубавото на тази седмица е, че ще успеете да изчистите хаоса в мислите си. Така ще успеете да се фокусирате върху реализацията на една определена цел или план, които са ваш настоящ приоритет.

През седмицата са вероятни малки парични постъпления.

В края на краищата тези седем дни ще се окажат важно време за вас, дори и да не преживеете някакви специални събития. Развитието, което ще имате като личности на база преживяното, дадените ви от живота различни уроци, ще имат своето значение в бъдеще.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица се концентрирайте върху вече започнати проекти или ангажименти. Възможно е рятното забавяне досега да се дължи на липсата на достатъчно благоприятни обстоятелства за тяхната реализация. През тази седмица нещата ще бъдат по-лесни, ще получите необходимата помощ или съвет за да предвижите нещата в желаната от вас посока.

Тази седмица едно от важните събития ще бъде свързано с млад мъж, който е ваш роднина или приятел.

През тази седмица някои от неочакваните събития може да ви объркат. След първоначалния хаос ще изживеете специални емоции, които ще оставят трайна следа след себе си.

Тези събития може да касаят вашия личен (интимен)живот, но могат да имат връзка и с работата ви.

Като цяло в професионален план седмицата трудно може да бъде прогнозирана. Не са изключени промени или нововъведения, които да притеснят вас или колегите ви. Не бива обаче да има притеснения около загуба на работа, но е възможно преместване от едно място на друго.

Вашето здраве или здравето на близък човек ще ви бъде грижа, но за кратко.

През тези седем дни ще бъде важно да не преживявате твърде емоционално ежедневните си проблеми или противоречия с други хора.

Приемете тази седмица като важно време в живота ви. Няма случайности в шансовете, които ви се предоставят.

Някои от вас може неочаквано ще възродят една своя идея свързана с нов начин на живот или със стара приятелска (любовна) връзка.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ви носи развитие на важни събития.

Вероятни са специални преживявания с хора от кръга ви приятели.

През тези седем дни може да създадете нови познанства с хора от различни краища на света с цел приятелство, бизнес, политически, културни или спортни прояви, за романтична връзка и др.

През седмицата важно влияние върху живота ви ще има на човек, който може да е роднина или човек с високо положение.

През тази седмица може да преживеете загуба на неща, които са били важни за вас или все още имат някакво значение. Това всъщност е необходимия отлив в живота ви, който трябва да направи място за нови неща и хора.

През тази седмица избягвайте да се отдавате на вътрешните си страхове или притеснения, защото събитията в живота ви следват една определена линия. От вас се изисква да я следвате, а не да ви стопира поради страх или несигурност.

Някои от благоприятните промени в живота ви ще могат да бъдат усетени още през тези седем дни. Други ще имат развитие (за съжеление) почти до края на годината.

През седмицата ще ви изненада късмет в личния ви живот, в работата ви или в нещо друго.

Седмицата носи важна среща или събиране, което може да е начало на развитие на един нов житейски период.

Емоционално в някаква степен ще останете нестабилни. Това може да създаде проблеми в комуникацията ви с хора от семейството или с колеги.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще бъдете склонни да следите внимателно, да изчаквате повече действията на други хора, преди да направите коментар или да вземете някакво участие.

Една такава позиция от ваша страна ще се окаже мъдро решение.

В някои случаи обаче може да се приеме от околните като проява на нерешителност или липса на ясна позиция.

Така може да предизвикате другите хора да коментират негативно вашата пасивност. Бъдете предпазливи за да не ви въвлекат в някаква интрига.

Любовният ви живот ще е ясен и там едва ли ще настъпят някакви промени.

Може да ви се наложи да се погрижите за любим човек, ако има здравословен проблем или да му дадете подкрепа (в случай, че има нужда от такава).

През тази седмица вашето здраве ще изиска грижи и по-голямо внимание. Не пренебрегвайте неразположенията! Да не се прекъсва вече започнато лечение.

Тази седмица носи повече ангажименти или събития свързани с роднини или съседи.

Един спор може да изкара на повърхността стари конфликти, противоречия и неприятни спомени.

Не допускате обаче размяна на обиди или обвинения.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица подбирайте внимателно обкръжението си и хората, с които ще се срещате или събирате. Не допускайте непознати хора до личните си дела.

През тази седмица ще имате сериозен ангажимент с мъж. Неговия манталитет или темперамент ще изиска от вас повече търпение и адаптивност към възникващите по негова вина сложни обстоятелства.

През тези седем дни може да очаквате полезна за работата или за личния ви живот информация, която тепърва ще изиграе важна роля в плановете ви.

През тази седмица не лъжете и не допускайте някой да ви излъже, независимо с каква цел. Една добронамерена лъжа може да спести сега едно разочарование или емоционална болка. По-късно обаче това може да предизвика някаква лична драма.

Добре ще бъдат поставени през тази седмица развитието на материалните и имотните ви дела. Може да купувате или да продавате, да строите или ремонтирате и др.

Много събития тази седмица ще са причина за размисъл и преоценка от ваша страна.

Там, където живеете или работите предстоят промени и преживявания, които ще провокират различни въпроси у вас.

Отговорите са някъде в бъдещето, до което ще трябва да достигнете с търпение.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)