Седмичен хороскоп от 2 до 8 юли 2018

Овен

Тази седмица е добре да обърнете повече внимание на финансовото си положение. Вашата грешка може да доведе до объркване, което да намали шансовете ви за печалба. Периодът не е добър за инвестиции. В личен план – въздържайте се от случайни  сексуални връзки – могат да ви донесат повече проблеми отколкото удоволствие.

[ad id=“225664″]

Телец

Това е седмицата, в която ще имате пълна свобода във всички сфери на живота. Най-успешни ще бъдете във финансовите операции, така че не пропускайте възможностите за увеличаване на доходите ви. Периодът е благоприятен за закупуване на скъпи вещи и златни украшения. За по-сериозни сделки или действия ще имате пълната подкрепа от страна на партньори. В края на седмицата ви очаква приятна изненада свързана със сериозна придобивка.

Близнаци

Близнаци,  бъдете по-внимателни и умерени във всичко. Вашата настойчивост може да бъде приета за агресия и да предизвика съответната негативна реакция. Няма да може да контролирате хода на събитията, така че действайте предпазливо и винаги имайте резервен план за действие. В края на периода пазете личните си вещи, тъй като има риск да загубите нещо важно и ценно.

[ad id=“263680″]

Рак

В началото на седмицата е време, в което да определите рамките на мечтите си. За да може те да бъдат изпълнени, гледайте да приключите с тази задача до сряда, след което ще трябва активно да помислите и работите за финансовото осигуряване на желанията ви. Съдбата ще е на ваша страна и макар не много лесно ще успеете да набавите необходимите ви средства.

Лъв

През тази седмица е добре да забравите за рационалното. Малка материална загуба в началото на периода ще насочи мислите ви към по-важните неща в живота. Ако може да се отдалечите от рутинните ви задължения и отделете цялото си време за дейности свързани с духовността – ще се почувствате неимоверно по-добре и ще се разтоварите психически.

[ad id=“236993″]

Дева

Това е седмица, в която трябва да бъдете умерени и предпазливи. Както в личнен план така и на работното място. Не предприемайте никакви промени, защото те най-вероятно ще променят нещата не във ваша полза. В работата си ще срещате неразбиране, но това е период, който ще трябва да изчакате да премине. Сега е моментът да сте наблюдателни и да тренирате търпението си.

Везни

Това е седмица на свобода. Най-успешно за вас ще бъде, ако съсредоточите усилията си върху осигуряването на вашата финансова независимост. Обстоятелствата са на ваша страна и през първите дни на седмицата ще може да постигнете много повече, отколкото други постигат в продължение на месеци. Не се колебайте да бъдете напористи. В края на седмицата ви очаква приятна изненада естетичен нюанс.

Скорпион

Седмицата ще ви постави на изпитания, свързани в постигането на ваши лични цели и уреждането на въпроси, касаещи бита. Най-добре ще бъде да прекарате периода в пътуване и да се отдалечите от рутината.  Нужно ви е време, за да подредите приоритетите си. Не правете прибързани  крачки.

[ad id=“236999″]

Стрелец

Времето е подходящо за дома и семейството. Сега е момента да поставите вашите условия и те да бъдат изпълнени по начина, по който сте си ги представяли. Въздържайте се от активни действия. Няма място за емоции в офиса. Творческите натури ще имат завидно вдъхновение.

Козирог

Седмицата ще ви даде куп въпроси за решаване. Със сигурност няма да може да се оплачете, че ви е скучно. Действайте с повече размах и фантазия и няма да забележите кога ще преодолейте препятствията, изникнали пред вас. В личен план ви очакват редица романтични моменти, които ще дадат нова и по-сигурна насока на връзката ви.

Водолей

Очаква ви седмица, в която ще получите много. Става въпрос за неща, които някой ги е дължал и сега е настъпило време за разплата. В работата бъдете умерени и не се захващайте за нови проекти. Умът ви вече е на морска вълна, така че няма да  сте в състояние да се справите с по-сериозни служебни задачи.

Риби

През тази седмица ще ви се наложи да положите повече усилия. Очакват ви куп задачи  и колкото и да са много напълно възможно ще бъде да се справите с всички тях. Тайната, да не се вайкате прекалено, защото така ще загубите ценно време за действие. Очаква ви успех.


image0 (9K)