Седмичен хороскоп на Алена

Автор: Светлана Тилкова – Алена

Овен

Насочете действията си към това да правите добро и да помагате, защото така е възможно и пред вас самите да се отворят нови пътища и възможности. Ако ви влече да се посветите на благотворителност или на други подобни обществени каузи, действайте! През периода много планети ще се намират във вашия знак и това ще определя разностранните ви интереси.

[ad id=“225664″]

Телец

Най-подходящо за вас през дадения период ще бъде да погледнете назад към миналото, както и да подложите на преоценка всичко, което е важно за вас – собствените ви представи, ценностната ви система, партньорските ви взаимоотношения.

Обръщането навътре може да ви даде отговорите, които търсите.

Близнаци

През идната седмица успешно ще предприемате пътувания – още по-добре ще бъде, ако те са планирани добре и разумно. Разгърнете контактите си, които може да ви доведат до положителен развой на събитията. Важното е да бъдете добре фокусирани, отговорни, задълбочени и сериозни.

[ad id=“263680″]

Рак

Идните дни са подходящи за повече изяви, най-вече в професионален план. Намерете достатъчно време и за хората от приятелския си кръг. В понеделник и вторник внимавайте да не попаднете в конфликтни ситуации с партньора си – това се отнася както за личните, така и за деловите ви отношения.

Лъв

Идните дни ще бъдат най-подходящи за пътуване в чужбина. Може да стартирате обучение или да се отдадете на преподавателска дейност – важи за тези от вас, за които темата е актуална. С каквото и да се занимавате, създайте си нагласата да възприемате новото, което идва при вас и да обогатявате своите възгледи.

[ad id=“236993″]

Дева

Ще бъдете настроени да пътешествате – възможно е да предприемете пътуване в чужбина, както и да стартирате някакво обучение, което ви интересува. С хората в дома ви, а също и с колегите на работното ви място, ще имате хармонични отношения. Може да бъдете затрупани от повече работа, но ще успеете да се справите с всичко, което е на дневен ред за вас.

Везни

Вашите партньорски отношения – и личните, и в бизнеса, ще продължават да се развиват с голяма интензивност. Трябва да се обърнете навътре към себе си, за да успеете, без да се влияете от другите. От изключителна важност е да стигнете до верните отговори, които търсите, да изчистите неизвестното и да подредите мислите си.

Скорпион

Седмицата е подходяща да обърнете повече внимание на човека до себе си – време е за любов, удоволствия и романтика. За творчески настроените сред вас периодът е изключително продуктивен. Препоръчително е да се занимавате със спорт, да правите физически упражнения. Ако насочите вниманието си към благотворителност, това ще бъде успешен ход за вас.

Стрелец

През идната седмица е добре да внимавате при общуването с хората от вашия приятелски кръг – възможно е да изгубите пари по някаква причина. Пазете се от клюки, сплетни и интриги. Грижете се добре както за емоционалното си спокойствие, така и за физическото си здраве – вероятно няма да е лесно да намирате баланса, даже може да изпаднете в крайности.

Козирог

През настоящата седмица е възможно да пътувате – по работа или не, на близки или на по-далечни разстояния, всичко това ще има положителен знак и ще бъде добре за вас. Контактувайте по-активно и се изразявайте ясно и точно, прецизно подбирайте думите си. Може с хората в дома ви да проведете разговори, които смятате за необходими.

Водолей

През седмицата ще бъдете ориентирани към бизнеса си, ще ви занимават и финансови теми. Въпреки че има вероятност от неочаквани промени в тези сфери, налице са и положителни фактори. Възможно е през периода да се опитате да разчистите сметки от миналото – може да срещнете хора, с които имате да довършвате общи дела.

Риби

Седмицата е подходяща да действате по бизнес дела и да разрешавате финансови въпроси. Също така може да очаквате добри резултати при контакти или работа с хора от чужбина. Слушайте интуицията си и няма да сгрешите. Възможно е някои от вас да пътуват в чужбина или да започнат обучение. При всички случаи печеливша за вас ще бъде нагласата да разширявате възприятията си.


image0 (9K)