Седмичен хороскоп за 9-15 март: Девите получават пари, Стрелците да харчат благоразумно

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица не бързайте да се впечатлявате от думи или предложения от страна на мъж, които ще изглеждат доста примамливи интересни за вас.

Това особено важи в случай, че нямате близко познанство или роднинска връзка с тази личност.

През тази седмица добро развитие ще имат ваши ангажименти свързани с финансови документи и всякакъв вид договори.

През тези седем дни може да ви зарадва добра новина свързана с предстоящо увеличение на паричните постъпления в семейния ви бюджет чрез работа, наем или друг източник на доходи.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване особено за младите мъже.

През седмицата ще следите пътуване на ваш роднина или ще бъдете съпричастни по някакъв начин на неговите планове свързани с пътуване.

Седмицата вещае новина свързана с раждане на дете или друго подобно събитие, което ще се случи в друг град или държава.

Младите жени Овен да внимават как харчат парите си през тази седмица, за да не се окаже че са изчерпали почти изцяло месечните си ресурси.

Мъжете над 35 години ще преживеят период на съмнения или притеснения в личния си живот, които може да имат връзка с техния брак или с романтично приятелство.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица трудно ще реализирате своите предварителни планове и очаквания. Почти нищо няма да се случва така, както вие искате, което не означава че ще бъде лошо или неприятно за вас.

Неприятното събитие през тази седмица ще бъде свързано с човек, когото познавате, въпреки че този факт няма да ви изненада.

Това ще бъде благоприятна седмица за действия свързани с представители на съдебна или юридическа институция.

През седмицата ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на проблеми или неприятности, които са предизвикани от дете или друг млад родственик.

Седмицата ще благоприятства разговори или действия с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тази седмица жените родени под този зодиакален знак ще имат важен период за реализация на свои планове свързани с образование, кариера или бизнес, с работа с държавни институции. Възможна е появата на шанс за нова дейност или нова работа.

Седмицата ще бъде много по-благосклонна към мъжете от този зодиакален знак, които ще могат да се зарадват на появата на една положителна и неочаквана ситуация, от която могат да извлекат значителна облага.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще правите планове за подобрения в дома си, за пролетно почистване или ремонти, които няма да отнемат много време или няма да са скъпи.

Възможно е да имате нужда от помощта на специалист при разрешаването на битов проблем.
През тази седмица ще може да развиете някои ваши стари идеи или планове, които са били в позиция на изчакване по-благоприятно време.

Това, което ви е дадено да постигнете, през тази седмица ще се развива много бързо и почти без големи усилия от ваша страна. През седмицата ще сте съпричастни към важно събитие в живота на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който не живее с вас под един покрив.

През седмицата ще успеете да разчистите голяма част от ангажиментите си свързани с различни документи или формалности, нещо с което не обичате да се занимавате.

През тези седем дни ще получите информация относно неприятни събития в живота на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Тази седмица ще ви изненада с една неприятна новина свързана с жена, която познавате.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица трябва добре да организирате работата си, тъй като ангажиментите ви ще бъдат повече от обикновено.

Всеки един от тях ще изисква от вас по-голяма отговорност при изпълнението, независимо дали касае семейството или кариерата ви.

През тези седем дни ще може да постигнете много, но единствено при добра организация на действията си.
Благоприятно влияние върху делата ви през този период ще изиграе човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби.

През тази седмица ще наблюдавате внимателно или ще се опитате да помогнете с каквото можете при разрешаването на здравословен проблем на човек, когото познавате. Много вероятно е тази личност да живее в друго населено място, което ще ограничи вашите действия, но няма да намали тяхното значение.

През тази седмица ще ви изненадат неочаквани гости или изненадваща среща със стари познати на обществено място, което ще бъде приятна изненада и за двете страни.

През тази седмица чрез контактите, които ще имате с хора от близо и далеч, ще получите неочаквана, но много интересна или полезна информация.

През седмицата ще преживеете неприятен конфликт с дете или с млад който човек, който ще бъде много емоционален, но хубавото е че ще премине бързо.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е една непредсказуема седмица, в която трудно ще реализирате плановете си.

Много е вероятно да преживеете различни изпитания на вашия дух, който ще трябва да покаже умение да се справя със сложни и непредсказуеми ситуации.

През тези седем дни ще се сблъскате с различни прояви на лъжи, измама, опити да бъдете ощетени по някакъв начин или манипулирани в полза на някой друг.

Подобни събития могат да провокират раздели с хора от кръга ви роднини, приятели или колеги.

През тази седмица някои от мъжете ще предприемат важно пътуване, и ще имат възможност да реализират целта поради която ще пътуват.

През тези седем дни ще следите противоречивото развитие на ситуация в живота на жена на 35 годишна възраст, която ще преживее някакви неблагополучия, които обаче ще се обърнат в нейна полза.

През тази седмица ще може да разчитате на закрила от съдбата на неща, които са важни за дома и семейството ви. Това е седмица, която ще запомните с важно събитие от семеен характер. Най-вероятно то ще бъде вашият личен късмет за тези седем дни…

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще ви озадачат действията на мъж от кръга ви приятели, които са различни от това, което той е правил досега.

Естествено е, че ще има конкретни причини за подобно поведение, но вие няма да търсите директен отговор, а ще се опитате да направите свое самостоятелно “ разследване“.

През тези седем дни младите жени ще търсят пари или друг начин да купят важна или необходима за тях вещ, техника и други.

Това ще бъде благоприятна седмица за получаване на пари от продажба или чрез друга уговорка, която имате с хора или с институция.

Като цяло финансовите ви дела през тези седем дни ще се развиват благоприятно за вас но понякога с по-бавно темпо, което може да ви създава усещане за несигурност, страх или безпокойство.

През тази седмица ще бъде важно да контролирате стриктно семейния си бюджет, за да не възникне “ дупка“ в него от неразумното харчене на средства от страна на друг човек от дома ви.

През седмицата могат да ви натъжат или обидят действия и думи на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който/ която определено не са имали подобни намерения.

Като цяло седмицата ще благоприятства изчистването на недоразумения във ваши лични, роднински или професионални отношения.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица може да получите покана или информация за събиране свързано с възрастни родственици.

През седмицата вниманието ви ще бъде насочено към събития в живота на ваши родители, баба и дядо, чичо и леля и други.

Тази седмица като цяло вещае активен социален живот, с повече срещи и събирания с роднини, с приятели и с хора от близо и далеч.

По-голямата динамика обаче може да провокира и по-голямо напрежение при изпълнение на ежедневните ви задачи и отговорностите, които имате в семейството си.

Тази седмица ще бъде много важен период в развитието на вашите брачни или семейни отношения, като думите ми по-скоро касаят тези, които са в процес на разпад.

Решенията, които ще вземете през тези седем дни ще бъдат окончателни и няма да могат да бъдат променени.

Особено трудно ще бъде за тези от вас, които имат брачен партньор роден под знака на Водолей, Близнаци или Везни, тъй като проявите на упорство и инат ще са много силни.

През тази седмица ще се ангажирате по-сериозно или отговорно към занимания на ваши деца свързани с техни таланти, спортни заложби или с образованието им.

Скорпион 

Ако си родени под знака на Скорпион пред вас е най-интересна и успешна седмица, стига да съумеете да се възползвате максимално от приятните възможности, които съдбата ще ви предостави.

През тези седем дни ще може да реализирате своите планове и идеи в семейството и в работата си, но особенно интересно за вас развитие ще имат тези, които са свързани с пътуване.

Някои от вас ще получат неочаквана възможност за пътуване до желана дестинация, по приятен повод или да реализират своя мечта за преместване в друг град или държава.

През тези седем дни внимавайте в отношенията си с мъж до 35-годишна възраст, който ще се опита да ви манипулира или да ви заблуди в неща, които когато бъдат разкрити ще ви поставят в много неловка ситуация.

Приятелските ви отношения през седмицата ще се развиват нормално, но ако е възможно избягвайте да давате на приятели ваши лични вещи за кратко или дълго ползване.

Интересни преживявания ще имате с приятели родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

През тази седмица се опитайте да останете реалисти в очакванията си свързани с парични приходи за да избегнете разочарования или преживяване на финансови затруднения.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, седмицата ще бъде интересна за любовния живот на младите жени, които ще преживеят някои важни събития, разговори за бъдещето на отношенията им и други.

Възможно е през тази седмица да поставите начало на нова любовна връзка, която да прерасне в сериозно обвързване след време.

През тази седмица не бива да харчите неблагоразумно или да действате прибързано във финансовите си дела, тъй като сте уязвими от към грешки или неправилна преценка на конкретните ситуации.

Възможно е да останете разочаровани от очакване, което ще имате за някакъв договор или финансов документ.

През тези седем дни развитието на събитията ще бъде бавно, но градивно и с добри перспективи за постигане на важни резултати в живота ви. Научете се да изчаквате развитието на събитията и не форсирайте нищо, за да не създавате усложнения и да не предизвиквате загуби.

През седмицата ще имате контакти с хора от друго населено място, които са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. В повечето случаи това са ваши родственици или стари познати.

През седмицата ще ви изненада неочакван здравословен проблем, който ще възникне за човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог най-вероятно от кръга ви роднини или близки приятели.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате желание и амбиция да направите някои важни неща за семейството си, които сте пропуснали досега поради различни причини.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак или за организиране на семейни събития, особено ако “ виновника“ за тях е някой роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупки за дома, за обновяване на интериора във вашата стая или във вашия дом, за покупка на нова техника и други важни за вас неща.

Ако сте ангажирани с някакъв имотен казус, това ще бъде благоприятна седмица за неговото разрешаване и за постигане на желания от вас успех.

През седмицата бъдете внимателни с контактите, които ще имате с нови или стари познати, тъй като е възможно да възникне недоразумение, или да се обмени невярна, манипулирана информация. Каквото и да е конкретното събитие то няма да ви навреди, но ще бъде причина за възникването на период на напрежение и притеснение.

Новите познанства през тази седмица могат да започнат трудно или да си изградите предварително погрешно мнение за конкретната личност. В последствие ще осъзнаете че сте срещнали някой, от когото има какво да научите или за какво да разговаряте.

В любовта отношенията на младите представители на този зодиакален знак ще бъдат доста нестабилни и ще зависят твърде много от емоции, желание и амбиции.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица основно вниманието ви трябва да бъде насочено към всичко свързано с пари и особено ако работите с финансови документи.

Тази седмица в никой случай не вещае загуба, но ще изиска от вас максимално внимание при подобни ангажименти.

През седмицата може да ви зарадва отговор или потвърждение на ваше предложение, което сте направили на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Седмицата вещае различни изненади свързани с момче или с млад мъж от кръга ви роднини или приятели.
Възможно е през тази седмица да се родят повече момчета или да получите новина за такова събитие.

През тази седмица могат да ви зарадват добри новини в дома ви свързани с предстоящо повишение на ваши лични доходи, или на доходите на ваш брачен партньор, родители или деца.

Някои от вас ще бъдат изненадани от неочаквани пари или от неочаквана печалба.

Трудните моменти през седмицата ще бъдат свързани с хора от миналото ви, които са били ваши приятели, съученици или съседи. Събития в техния живот ще ви натъжат или разочароват.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица бъдете много предпазливи в отношенията си с жена над 35 годишна възраст, с която може да имате противоречия или да се преживее друг вид неприятности.

Каквито и да са конкретните проблеми те може да имат неприятен завършек, включително и да се преживее раздяла.

През тази седмица напрежение ще възникне на работното ви място, като това може да касае отношенията ви с колеги или с клиенти.

През седмицата вие или някой от близкото ви обкръжение ще се наложи да посети лекар или да предприеме важно лечение.

Тази седмица ще благоприятства пътуванеще , за което имате предварителна покана или друга някаква уговорка.

Интересна информация ще получите чрез хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, които живеят в друг град или държава.

Въпреки някои неблагоприятни тенденции, които ще усетите през седмицата, като цяло този период не е критичен за вас и не бива да се очакват някакви житейски драми.

В личен план дори може да имате конкретни поводи за радост, да присъствате на различни събирания с приятели или с любими хора.

През тези седем дни ще имате възможност да се радвате на малките неща в живота.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)