Седмичен хороскоп за 5-11 декември

 Овен През тази седмица не се втурвайте през глава да започвате нови неща. Още в понеделник върнете нещата 2-3 седмици назад и прегледайте дали няма нещо за дооправяне. Вторник и сряда нека бъдат най-активните ви дни от седмицата. Тогава заложете на активни действия и преговори. В четвъртък и петък може да се поотпуснете, като са заемете с рутинна работа и включите автопилота. Събота и неделя не очаквайте чудеса от другите. Сега е ваш ред да организирате свободното си време.

Телец Може да ви се струва скучно, но седмицата ще опровергае усещането ви. В понеделник ще ви възложат задача извън вашата обичайна дейност. Във вторник така ще се развихрите, че ще ви се струва, че цял живот само това сте правили. Сряда и четвъртък ще приемате похвали, но не се отпускайте. Последният работен ден се очертава напрегнат, ще има въпроси за решаване от личен характер. Събота и неделя не може да останете у дома, просто няма ви свърта на едно място. Не забравяйте топлите дрехи.

Близнаци Много чудене ще имате през тази седмица. Вече ви е завладяла предпразничната треска и правилно. В понеделник помислете добре и направете списъка, а във вторник набележете местата, откъдето да закупите подаръците. В сряда очаквайте телефонно обаждане от образователна институция. Може да се наложи да обърнете повече внимание на детето си. Четвъртък и петък ще сте заети с мисълта за промени в някои навици в семейството ви. Ако не се налагат не пришпорвайте нещата. Почивните дни посетете роднини и се разберете за посещенията по празниците.

Рак Тази седмица няма да ви даде мира. Във физическо отношение няма да сте много натоварени, но психически може да се почувствате затормозени. Идващите празници не са мъчение, каквото си го представяте така че още в понеделник може да сложите широката усмивка и да стартирате със замах коледните си идеи и намерение. Следващите дни може да преминат в търсене на знак от любимия човек. Не бъдете прекалено претенциозни. В живота има и други неща освен доказването на отношенията, особено когато вече са сериозни. Не си разваляйте почивните дни с мрънкане и натякване, а измислете какво да правите заедно с любимия човек.

Лъв Още през първия ден от седмицата бъдете внимателни в отношенията си с колеги и приятели. Някой може да ви подведе с невярна информация, макар да не е нарочно. Това може да предизвиква неправилни действия от ваша страна във вторник. Сряда и четвъртък са дни за наблюдение, а не за активни действия, особено в семейните дела. Петък ще може да отметнете всички задачи за изтичащата година. Събота и неделя непременно си подарете повече удоволствия от обикновено, напълно го заслужавате.

Дева Седмицата може да ви подлъже да се впуснете в меланхолия, но не го позволявай. Започнете понеделника с музика от сутринта, а във вторник нека тя да бъде ваш верен помощник в работата. Сряда и четвъртък е добре да използвате общителността си, за да напомните на когото трябва за професионалните ви постижения. Петък ще е почти истински почивен ден, но ако не ви свърта може да вземете участие в подготовката за коледното парти. В събота и неделя направете стриктен график, за да може да не пропуснете нищо от това, което сте решили да направите за себе си.

Везни Понеделник ще ви даде шанс да разгърнете талантите си, което може да довете до появата на ваш почитател. Още във вторник е вероятно същият човек да ви досади с вниманието си. Не бързайте да го отблъсквате. Може да поговорите на спокойствие с него в сряда. Четвъртък е ден за кратки срещи със стари приятели. В петък заложете на домашния уют с чаша вино и нещо по-специално за хапване, гарнирано с хубава книга или филм. Събота и неделя отдайте дължимото на тялото си, като се разходите на чистия зимен въздух. Естествено, не забравяйте за добрата екипировка.

Скорпион През тази седмица, най-вече в понеделник, оставете на интуицията да ви води. Това важи и за вторник, като е добре да давате предпочитание на мислите, които ви отдалечават от въвличането ви в съмнителни инициативи. В сряда комуникацията трябва да бъде главното ви „оръжие“, особено ако става въпрос за изясняване на проблем с деца. За четвъртък и петък се въоръжете с търпение и сили, тъй като най-сериозните задачи ще се струпат именно тогава. Събота и неделя няма да ви дадат очакваното спокойствие, тъй като ще трябва да вземете активно участие в семейни дейност, свързани със семейството.

Стрелец През тази седмица, колкото и да е странно, ще се чувствате уморени от тълпите и веселбата. Понеделник ще е добър повод да измислите много задачи, които да ви спасят от нежелани партита. Вторник и сряда са важни дни за установяването на стабилността в професионалните ви отношения. В четвъртък очаквайте отлагане на среща, но направете всичко възможно комуникацията да продължи по електронен път например. Петък няма да ви даде да се отпуснете, проверете работата си от седмицата. Събота и неделя имате пълното право да се заровите в някоя преспа, в която да оставите цялото, натрупало се напрежение от изминалите дни.

Козирог Още от ранната сутрин на първия работен ден изберете свои верни партньори, с които да се справите с предизвикателствата на новата седмица. Вторник може да ви сблъска с някои трудности, но нека това не ви разколебава. В сряда на първо място трябва да бъде толерантността в отношенията, без нея и най-лесната задача е обречена на провал. В четвъртък бъдете готови за преговори с роднини, които може да протекат малко по-сложно. В петък нищо не заплашва спокойствието ви. В събота вероятно ще ви се наложи да свършите нещо спешно, свързано с работата ви и да отмените среща. Опитайте се да наваксате с почивката в неделя.

Водолей Седмицата ще ви притисне да вземете важно решение. Направили сте първите стъпки и може да сте замаяни от първите успехи, но не бива да спирате точно сега. Вторник и сряда ще може да утъпчете пътеката и да информирате повече хора за намерението си. В четвъртък очаквайте предложение за сътрудничество, на което ще ви е трудно да откажете, но все пак определете границите. В петък не се отпускайте, тъй като по обяд ще имате невероятен шанс да придвижите делата си напред. В събота и неделя случайна среща може да продължи работната седмица, но това няма да ви натовари.

Риби През тази седмица се въздържайте от генерални изводи. Посветете са на рутината и не допускайте силни емоции в главата си. Във вторник се въздържайте от резки движения и бъдете предпазливи към себе си. В сряда помнете, че мълчанието е злато и заложете на слушането и наблюдението. В четвъртък не се чувствайте изоставени от всички – очаквайте подарък. В петък ще трябва да се стегнете и да се пазите от настинка. В събота и неделя ви е позволено да не правите нищо и да се скриете от целия свят.

Източник : www.actualno.com


image0 (9K)