Седмичен хороскоп за 25-31 май: Лъвът постига очакванията си, мъдрост в решенията на Стрелеца

Овен

За родените под знака на Овен седмицата вещае динамични събития или отговорни ангажименти свързани с възрастни родственици или с хора, които ще разчитат на вашата помощ. Ще имате планове свързани с хора родени под знака на Риби. Ще очаквате разговори с хора родени под знака на Рак. Ще бързате при изпълнение на уговорките, които ще имате със Скорпион.

Седмицата в много отношения ще бъде по-благоприятна за представителите на Овен над 35 годишна възраст, тъй като по-младите представители ще са по-нетърпеливи в действия и решения.

През седмицата важна роля във вашите дела ще имат хора от семейството ви и особено тези, които са родени под знка на Козирог, Телец или Дева. Сериозните разговори, които ще имате с тях или отговорните действия които ще предприемете заедно ще заемат голяма част от ежедневието ви и от ресурсите, с които разполагате.

Седмицата ще изиска вземане на решение свързано с появата на нов човек в кръга ви от роднини или нов домашен любимец. През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, за срещи със стари и нови познати, за почивка и отдих на интересни или важни за здравето ви места.

Финансовите ви дела не вещаят драма или неочаквани тревоги. Нещата ще се развият основно според планираното или очакваното от вас. Може да ви провокира към размисъл разговор с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей свързан с нова дейност, нов източник на доходи и др.

Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица в която ще преживеете най-различни емоции свързани с дете или с млад човек. Емоциите ви по-скоро ще са негативни, свързани с неприятности в живота на тази личност, със сложни отношения помежду ви, с грешки и техните последствия в живота на тези млади хора. Роднинската ви връзка е много вероятна, но не е задължителна.

През тази седмица мнозина ще вземат решение свързано с бъдеща бременност, с възникнала вече такава (очаквана или не), с раждането на дете и др.

През седмицата ще имате разговори свързани с любовния или личния живот на момиче или млада жена, която преживява някакви еуфорични, емоционални моменти в живота си.

Въобще личния живот на хората около вас ще бъде важна тема в разговорите ви, тъй като вие ще смятате, че имате достатъчно житейски опит да давате съвети или да помагате. Тези ваши действия обаче може да бъдат приети негтивно и да ви поставят в неловка или конфликтна ситуация.

Младите жени Телец ще имат важна седмица за развитие на любовния си живот, независимо това касае създаването на нова връзка или развитието на вече създадена такава. Приемайте хора и събития без да задавате въпроси и да търсите смисъл в тези преживявания. Ще дойде време и ще разберете всичко…

През седмицата в работата ви ще възникне нова дейност, нови условия за изпълнение на задачите ви, нови клиенти или други някакви промени. Ще следите появата на нов човек в екипа, с който работите, независимо каква е неговата или нейната роля (позиция).

Седмицата ще бъде важна за професионалното развитие на младите мъже, които ще имат благоприятно време за изпити, представяния, начало на нова дейност и др.

През седмицата избягвайте да разпространявате информаация, която сте прочели някъде или някой ви е споделил. Има голяма вероятност това да се окаже фалшива новина или такава, която да злепостави някой, който е невинен или който ще се почувства предаден от вас.

Близнаци 

За родените под знака на Близнаци, тази седмица вещае неочкавани спорове или конфликти, включително с хора, които са ваши стари приятели или познати. Причините за подобна конфронтация ще са най-различни, но в повечето случаи ще възникват и ще отминават внезапно, оставяйки след себе си някакви негативни емоции. Бъдете внимателни и дипломатични при възникването на такава ситуация, вие знаете как да балансирате и успокоявате напрежението.

Очакванията ви за развитието на финансовите ви дела през тази седмица могат да се окажат нереалистични, да ви подведат да направите предварително разходи и това да преизивка затруднения по-късно. Бъдете особено практични и пестеливи през тези седем дни.

Някои нови предложения или ситуации свързани с пари могат да ви поставят в неизгодна позиция или да ви разочароват.

Тази седмица вещае притеснения или грижи съврзнаи със здарвето на близък човек, който е много вероятно да живее с вас под един покрив. Нямам очаквания това да бъде нещо сериозно, но с оглед ситуацията в света, притесненията и страха ви ще бъдат по-големи, но разбираеми.

Битовите проблеми през седмицата ще са неприятни, но разрешими.

Любовният ви живот ще е като изкачване на висок хълм: събитията пре зтази седмица ще изискват воля, търпение, изчакване и ще ви костват повече енергия.

Тази седмица като цяло няма да бъде най-успешната за вас. Много неща ще се наложи да отложите за другат аседмица или з апо-благоприятно време. Ще имате поводи за радост, ще срещнете приятни и интересни хора, но резултатите от действията ви през тези седем дни ще са незначителни.

Рак 

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате отговорни ангажименти свързани с документ, договор, уреждане на важни финансови или професионални отношения.

Многото информация, която ще получите през седмицата може да създаде по-голямо вътрешно напрежение у вас.

Седмицата носи отлагане на среща или събиране, като причината за това може да бъде ваше решение или възникване на неочаквани нови обстоятелства.

Като цяло тази седмица ще бъде трудна за планиране, тъй като динамичността на събитията, по-голямата ви емоционалност ще ви поставят в нови и най-различни неочаквани ситуации.

Това е важна и градивна седмица за вас, но също така ще бъде време за раздяла, разчистване, приключване преди новите неща и хора да заемат своето място в живота ви.

През тази седмица може да възникне необходимост или вие да вземете инциативата за разговор или среща с мъж. Ще имате важна тема за разговор, който обаче трябва да бъде конструктивен, без излишни емоции или без някакви предварителни очаквания.

Мъжете над 35 годишна възраст ще бъдет изненадани от появата на една нова възможност в живота им за работа, за ново приятелство, за пътуване или преместване и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то има връзка със среща или с предстоящи преживявания с приятели, с романтичен партньор или с роднини.

Представител на зодиакалния знак Водолей, Везни или Близнаци, който живее на разстояние от вас ще ви изненада приятно.

Лъв 

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще започнете с предварително изградени планове, чиято реализация ще бъде важна за вас. Те могат в голяма степен да се отнасят за неща, свързани с вашия любовен или личен живот, с ваши финансови интереси. Няма причина очакванията ви да не се реализират, но са възможни различни малки промени, забавяния или отлагания за кратко време.

През тези седем дни ще имате сложни отношения или притеснения, свързани с млада жена, родена под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Младите жени Лъв ще се наложи да се погрижат за лек здравословен проблем, който ще възникне през седмицата.

Семейните ви и роднински отношения ще се развиват без изненади, но може да ви озадачи разговор с жена, която може да бъде ваша майка, сестра, баба или друга родственица.

Жените над 35 годишна възратс ще обмсилят промени свързани с дома или със семейството си, но едва ли точно през тези седем дни ще вземете финално решение или ще промените нещо.

В професионален план седмицата ще развива благоприятно и според очакванията ви. Възможно е обсъждане на финансови неща: заплата, сделки, плащания от клиенти или бизнес партньори и др.

В любовния си живот ще сте склонни да следвате естествения ход на събитията. Това не касае липсата на амбиция от ваша страна, но ще осъзнавате, че в момента имате други по-важни приоритети.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще ви бъде трудно да разберете и подкрепите решенията и действията на млад мъж от семейството си. Младите семейни двойки ще преминат през период на турболенция поради сериозни различия в планове и желания.

Мъжете до 35 годишна възраст (тези, които са семейни) ще преживеят някакво разочарование в брака си или с роднини от страна на съпругата си.

През тези седем дни ще ви бъде трудно да комуникирате хармонично с децата си (за тези, които имат такива), както и ако работата ви е свързана с деца. Ще се ангажирате с разрешаването на различни неприятности или проблеми, но с методи, които няма да им се харесат на тях. Вероятно ще бъде добре да отделите достатъчно време предварително да разговаряте с тях и да им обясните собствените си действия и решения.

Седмицата ще ви постави в най-различни деликатни ситуации, тест за събрания досега житейски опит и научените житейски уроци чрез различни подобни преживявания. От това ще зависи как ще преминете през тези седем дни: дали ще успеете да се съхраните без големи сътресения или съдбата ще ви притисне по трудния начин да научите някои неща.

Покупките (особено на скъпи вещи) трябва да стават много внимателно, след сериозно проучване на пазара (цени, качество) преди да ги реализирате. Съветите на хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог може да са добри, но не ги следвайте сляпо.

Не е изключено да премахнете от дома си вещи, които са остарели, ненужни, счупени и др.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, за тази седмица ще имате предварителни планове с приятели, които ще са интересни или важни за вас.

Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Рак, Скорпион или Риби ще са озадачаващи за вас, с тяхната непредсказуемост или свръх емоционалност.

Новите познанства ще са интересни, но няма да бързате да се доверявате. Ще имате желание да проучите първо добре човека, преди да го допуснете до себе си.

През тази седмица ще трябва по-сериозно да погледнете върху проблемите вътре в собственото си семейство или дом. Няма нужда да ви се напомня, че стабилността в семейните ви отношения в голяма степен зависи от вас. Неприятностите, които имате в момента не са толкова големи. Разрешими и преодолими ще са в рамките на няколко дни.

Внимание по-скоро ще трябва да обърнете на вътрешното напрежение, което сте акумулирали напоследък и начините, чрез които да се освободите от него. Избягвайте провокирани или не конфликти с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Не приемайте остро опитите за намеса в живота ви на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, дори това да са хора, които познавате отскоро.

През седмицата внимание ще изиска здравето на жена: майка, баба, сестра или леля, която ще се нуждае от сериозно или продължително лечение.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица на събития, които носят повече емоционални преживявания.

Младите жени ще имат благоприятна седмица за пътуване и за развитие на плановете си с хора отблизо и далеч. Ако имате финансови отношения с хора или институции от друг град или държава, през тези седем дни ще има за какво да се зарадвате.

Като цяло професионалния живот на родните под знака на Скорпион ще има благоприятно развитие, с възникване на нови задачи, отговорности, клиенти или партньори.

През тези седем дни може да постигнете договореност за по-добро заплащане, изгодна сделка или да увеличите продажбите си. Не е изключено предложение за нова или допълнителна работа (особено ако търсите такава).

В личния ви живот нещата ще са по-непредсказуеми, особено ако допуснете влияние на друг човек във вашите любовни или семейни отношения.

Това ще бъде благоприятна седмица за изчистване на недоразумения, изясняване на позиции, за планиране на бъдещето.

През седмицата може да отидете с притеснение някъде, но развитието на ситуацията там да се окаже благоприятно (изгодно) за вас.

Като цяло тази седмица е част от пътя ви към постигане на един успех, на едно ново ниво на развитие (чрез събраната през седмицата информация, опитност и контакти).

Това ще бъде благоприятно време за успешно приключване на един започнал преди време ангажимент, дейност или сделка.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще се наложи да вземете много важни и отговорни решения свързани с личния си живот. Те могат да касаят ваша настояща или бивша любовна (брачна) връзка. Това, което ще решите, ще направите през тези седем дни ще определи бъдещето ви дълго време занапред. Това не е време за емоционални решения и действия, особено ако имате партньор роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Седмицата ще ангажира някои от вас с наследствени дела, действия свързани с имот или собственост на починали родственици, на родители или роднини.

Важна в материален и имуществен план седмица, в която ще трябва да се действа добре обмислено, с разум и мъдрост в решенията ви.

През тази седмица ще ви изненадат действията на млад мъж, опитите му да ви заблуди или излъже за нещо, да ви манипулира в своя изгода. Няма да проявите никаква толерантност към такива действия, особено ако те са свързани с работата ви.

Младите мъже Стрелец ще преживеят неочаквано, неприятно разочарование от действията на нелоялен или неискрен човек.

Тази седмица носи повече раждани яна момчета или поводи за събирания свързани с тях.

През седмицата може да получите новини, покана или да присъствате на събиране свързано с раждането на дете, с годеж или сватба.

Мъжете над 35 години ще проявят неочаквано внимание или щедрост към дете или внуче.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви изненада информация или разговор с приятели. Могат да ви учудят събития или решения свързани с техния живот или техни лични планове за бъдещето.

През седмицата може да ви изненада покана за приятелство или писмо (съобщение) от стари приятели, съученици, колеги.

Седмицата ще бъде сложна за семейните ви отношения, но това в повечето случаи ще има връзка с желанието на някой друг да ви дава съвети или насоки в живота, без вие да сте ги поискали. Трудни ще са понякога отношенията с родители или с хора, които са на по-високо обществено положение от вас.

На изпитание ще бъдат поставени романтични отношения с по-голяма възрастова разлика в годините между партньорите. Възможно е такива отношения дори да се разпаднат след преживяна вътрешна и външна борба за нагаждане, надмощие, неуспешни опити за адаптиране към различията в начина на живот.

Минали ваши преживявания ще ви напомнят за себе си чрез хора, които ще срещнете или които ще ви потърсят. Няма да сте очаровани от подобни събития и ако това е възможно ще се скриете или ще игнорирате подобни опити за контакт с вас.

Опити за възраждане на предишна любовна връзка ще бъдат неуспешни.

През тази седмица благоприятните тенденции на чието влияние ще сте подложени ще ви помогнат да се стабилизирате финансово чрез различни възможности за работа, допълнителни доходи и др.

Водолей

За родените под знака на Водолей седмицата обещава интересни и емоционални събития свързани с пътуване, с постигането на важни успехи, с нови начинания и срещи с хора отблизо и далеч.

Мнозина ще имат поне един повод за събиране с приятели или с роднини по специален повод.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване с цел преместване на село, в друг град или държава, завръщане в родината и др.

В личен план отношенията ви в голяма степен ще се влияят от настроението или желанията на жена: съпруга, сестра, майка, приятелка и др.

Трудности ще възникнат в отношенията ви с жена родена под знака на Козирог, Телец или Дева.

Младите жени Водолей да обърнат по-сериозно внимание на здравето си. Избягвайте сближаване с непознати хора, преценката ви за тях в повечето случаи ще се окаже погрешна.

През седмицата ще успеете да разрешите битов или имуществен проблем. Нящата няма да се получат така както вие искате, но поне ще намалите товара си от грижи.

Ще имате възможност да стабилизирате и хармонизирате отношенията си с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, а един подарък или букет цветя ще направи нещата още по-лесни и приятни.

През седмицата ще се разговаря сериозно по въпроси свързани със заплата, финансов документи свързани с работата или с бизнеса ви и други важни финансови действия.

Любовните ви отношения ще се влияят от проблемите или успехите ви в работата. Това е седмица, в която в една нова любов ще трябва да се походи с много такт и търпение, забравете за огнените чувства и пламъци 🙂

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, седмицата ще се окаже граница между два важни за вас житейски периода. Нещо ново се подава за вас на хоризонта, но преди това имате все още доста неща за разчистване: отношения, ангажименти, неизпълнени обещания и др.

Седмицата ще бъде динамична, защото няма да прояви търпение за бавно изпълнение на задачите, а ще ви притиска за по-голяма бързина и решителност в действията ви.

През седмицата избягвайте да приемате за истина думи на мъж, който ще ви говори за неговата или за вашата любов.

Пресявайте чутото, проверявайте фактите, правете си собствени изводи и заключения.

Мъжете над 35 година ще преживеят едно любовно разочарование свързано с кратък флирт или афера.

Напрежението в семейните ви отношения ще възникне там, където се губи контрол при спорове и конфликти. Борбата за надмощие ще се окаже сериозна и твърде амбициозна за някой от партньорите. Това особено важи за тези от вас, чийто партньор е роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Изненадите през седмицата ще са свързани със събитие или новина за бебе, раждане, събитие в живота на малко дете или младеж.

Плановете ви свързани с ваше собствено дете ще имат възможност за реализация и постигане на задоволителен резултат, успех.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)