Седмичен хороскоп за 2 – 8 септември 2019 година

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъде важно да се съобразявате с наличните си ресурси и да следите внимателно разходите си. От вас зависи да се съхраните от евентуални затруднения или други парични проблеми.

Любовно преживяване, флирт или романтична изненада, с която настоящия ви партньор ще иска да ви впечатли, ще бъде причина за приятни емоции.

Седмицата ще бъде благоприятна за нови запознанства, чрез намесата на приятели, роднини, агенция за запознанства или брачен агент.

Седмицата ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие, за изпълнение на вашите задачи и ангажименти свързани с работата ви.

През тези седем дни ще може да направите някои промени или подобрения в дома си.
Добро развитие ще могат да очакват тези от вас, които имат семеен бизнес или онлайн бизнес.

През тази седмица неприятните моменти ще са свързани с минали ваши грешки или импулсивни действия.

Възможно е ваши скрити действия, сега да станат явни и някой да предизвика конфликт с вас поради силна обида, разочарование и яд.

Не се опитвайте да прикриете подобна грешка с измама или хитрост. Признайте си вината и поискайте извинение. Освободете се с разум от неприятен емоционален и психически товар.

Мъжете Овен ще имат ангажимент с майка, баба, по-голяма сестра или друга роднина от женски пол. Какъвто е да е този ангажимент по някакъв начин ще има връзка с положителни емоции, с придобивка за вас или някакъв вид помощ.

Жените ще бъде добре да посетят гинеколг за профилактичен преглед или да се заемат по-сериозно с лечение от гинекологичен, продуктивен характер.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ви предстоят интересни контакти и срещи с хора от близо и далеч. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване или за посрещане на гости в дома ви (включително такива, които ще пристигнат от друга държава).

Тази седмица ще бъде динамична и напрегната за вас, тъй като ще възникнат много повече ангажименти или отговорности.

През тази седмица ще имате повод за събиране, свързан с празник или специално събитие в живота на ваш приятел или роднина.

През тази седмица ще имате възможност да развиете и осъществите ваша стара идея или план, които досега не са имали възможност да се случат. Вероятно една неочаквана нова ситуация, ще направи нещата постижими за развитие.

Във финансов план седмицата ще ви предложи различни възможности за допълнителна работа, за допълнителни доходи и др.

Може да получите полезна информация или предложение от приятел, свързано с нова възможност за работа или допълнителен професионален ангажимент.

Мъжете ще преживеят период на важни решения, срещи или промени. Вероятни са посещения в институция свързани с уреждането на документ, договор и други формалности.

Жените Телец ще планират важен разговор с мъж относно свои планове за бъдещето. Трудно ще намерите разбиране от страна на този човек и дори може надеждите ви да бъдат попарени.

Представителите на зодиакалния знак Телец нека бъдат готови за интересни събития в живота си през тази седмица.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица се фокусирайте върху разрешаването на неприятности свързани с хора или институции. Не отлагайте и без това забавени дела и ангажименти, които в един момент като развитие ще се обърнат срещу вас.

През седмицата може да реализирате пътуване, което сте отложили преди време поради някаква причина.

През тази седмица ще ви зарадва придобивка за дома или лично за вас.

Ще имате възможност да подобрите нещо в имот, който притежавате или да направите подобрения в градината, във вилата и т.н. През тази седмица красотата и комфорта около вас ще бъдат важен фактор.

През тези седем дни избягвайте големи промени, защото емоционално и физически няма да бъдете готови за тях. Вероятно и други фактори ще усложнят подобни действия от ваша страна.

Това ще бъде непредсказуема седмица за тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело.

В любовния ви живот появата на човек от миналото ще ви върне към стари спомени.
Сега ще имате съновидения свързани с ваши родственици или любими хора, които са в Отвъдното.

Като цяло това ще бъде една успешна и продуктивна седмица за вас. Ще имате достатъчно късмет и възможности да подредите по най-добрия начин важни за вас неща.

Жените Близнаци ще имат полезни за работата или за личния си живот контакти с хора от различни населени места. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, ако ви се налага такова.

Мъжете ще могат да постигнат важни успехи. Ще можете да се възползвате от неочаквани шансове свързани предимно с кариерата ви.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица някои от неотложните ви ангажименти ще бъде свързани с родственици, незвисимо дали живеете с тях заедно или не.

През тези седем дни може да преживеете трудни емоционални събития или раздели.

През този седемдневен период ще сте склонни да живеете с миналото си, ще се ангажирате с вече започнати дела и едва ли ще възникне нещо ново, за което да нямате очакване.

Възможно е сега да потърсите начин да възстановите ваши загуби, повредени вещи, техника и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, особено ако очаквате пари или сте кандидатствали за кредит.

В работата си ще преживеете интересни събития, които ще касаят личния или професионален живот на ваш колега, клиент или ръководител.

Възможно е да обсъждате с приятели идеи за бизнес или допълнителна работа, но засега ще имате по-скоро разговори отколкото да предприемете конкретни действия.

Жените Рак ще имат специални очаквания за едно събиране или среща. В личен план седмицата вещае приятни събития или изненади.

Мъжете нека използват тези седем дни за прецизно изпълнение на работните си задължения. Сега ще бъде важно да бъдете забелязани, а вашата работа оценена според заслугите ви.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще бъде добре да обмислите някои събития, които сте преживели през последните няколко седмици. Вие сте на прага на важни промени в личен или в професионален план и поради тази причина трябва да обмисляте нещата по-внимателно, за да избегнете евентуални рискове.

Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нови източници на допълнителни доходи.

В работата си може да преживеете седмица, в която ще имате по-малко ангажименти, по-малко продажби или клиенти.

Използвайте този период да подобрите свои знания и умения, да търсите интересни инициативи, клиенти, да подредите нещата си, за да можете да работите по-рационално за в бъдеще.

През тази седмица ще имате приятен ангажимент или ще присъствате на важно събитие свързано с мъж.

През тази седмица ще направите няколко посещения при работодател или финансова институция.

Ще се срещнете с хора, с които имате парични дела.

Това ще бъде благоприятно време за получаване на пари, кредит, разговори за по-добро заплащане и др.

Неочакван спор или конфликт с жена може да ви накара да се ядосате сами на себе си, за липсата на контрол върху собствените си емоции.

Жените Лъв ще са много емоционални, склонни към флиртове и романтични развлечения. Любовните ви търсения вероятно ще се увенчаят с успех, но също така ще бъде важно да запазите, това което сте намерили.

Мъжете ще имат повече работа с документи, бумащина. Кореспонденцията или комуникацията ви с хора отблизо и далеч ще бъде важна за работата или за личните ви дела.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица на големи промени и неочаквани решения.

В един момент може да имате усещане, че губите контрол върху важни неща от живота си, в друг момент неочакван късмет или новина ще ви изпълнят с оптимизъм и надежда.

Напрежението през тази седмица ще е много по-голямо, защото ще чувствате несигурност или ще имате безпокойство за бъдещето си.

Сега ще преживеете по-чести моменти на тъга и по-емоционално ще разрешавате неприятностите си.

В тази сложна за вас седмица малцина ще разбират вашите чувства и емоции, а мнозина ще са склонни да ви коментират, поради ваши грешки или пропуски.

През седмицата все пак може да очаквате малки допълнителни доходи или радостни новини свързани с пари, които ви предстои да получите.

Жените Дева ще са много по-емоционални при разрешаването на своите лични, семейни или професионални неприятности. Ще сте склонни да виждате нещата в ежедневието си песимистично, а всъщност това е кратък период на стагнация и затруднения.

Мъжете ще са избухливи, нетърпеливи, склоони да обвиняват другите и да защитават собствените си действия (дори те да са неправилни). Не си създавайте неприятели през тази седмица, защото те за цял живот ще си останат такива.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще следите развитието на ситуация в живота на мъж, който е ваш приятел или роднина.

Трудно е да се предскаже дали ще има някаква намеса от ваша страна, като помощ или нещо друго.

През тази седмица ще имате финансови отношения с жена, като е възможно да получите или изпратите пари до нея.

През тази седмица ще преживеете няколко стресови ситуации, но почти винаги те ще имат благоприятно развитие. Тяхната цел ще бъде да ви научат на някои важни житейски уроци.

Възможно е обаче да не сте си взели поука от ваша стари грешки и сега отново да преживеете вече преживяна в миналото ви ситуация.

През тази седмица ще имате интересни и полезни за вас разговори с приятели от други градове или държави.

Възможно е да организирате бъдещи срещи, пътувания заедно и др.

Жените Везни ще имат преживявания свързани с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, които ще са свързани с минали събития (по-скоро неприятни такива). Това може да бъде благоприятна седмица за дела свързани с наследство и с вещи на хора, които са в Отвъдното.

Мъжете ще трябва да вложат повече желание при ремонти или подобрения в дома си. Не претупвайте нещата, защото съвсем скоро те ще бъдат отново проблем.

През тази седмица може да се зарадвате на покупка, която е важна за вашето хоби, занимания в извънработно време и др.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една седмица, която ще ви зарадва с пари или с разрешаването на финансов проблем, който създава безпокойство в семейството или в бизнеса ви. Това ще бъде благоприятна седмица за изплащане на парично задължение, плащане на битови сметки, разходи за лечение или терапия и др.

През тази седмица ще имате активна, ежедневна комуникация с приятели или роднини по определени важни и за двете страни дела.

Повечето от вас ще създадат през седмицата нови познанства с интересни хора от други държави, култури или религии.

Ще имате желание да научите нови неща, да развивате знанията и уменията си, да правите нещата по различен начин.

През тези седем дни ще следите развитието на важни събития в живота на жена. Ако трябва да помогнете ще го направите с удоволствие. Като цяло в този план могат да се очакват преди всичко положителни събития.

Седмицата ще ви зарадва с очаквани или неочаквани парични постъпления.

През тази седмица може да ви изненада новина или събитие свързано с раждането на дете.

Мъжете Скорпион ще трябва по-сериозно да се погрижат за собственото или на близък човек здраве. Възможно е да възникне необходимост от специална, продължителна терапия с медикаменти или физиологични процедури.

Жените ще са склонни да разпиляват времето си, да отлагат свои задачи и ангажименти, да се наслаждават основно на приятни за тях неща. Подобна ленност в действията ви трябва да бъде кратка, иначе рискувате да предизвикате неприятни за вас ситуации или отношения.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица мнозина ще преживеят раздяла или друго емоционално събитие свързано с човек от кръга си роднини или приятели.

През седмица използвайте благоприятно време за възстановяване от стреса през последните седмици, който преживяхте покрай изпълнението на важни за вас задачи в семейството или в работата.

През тази седмица ще отделите повече време за разговори и обсъждания на събития, които касаят ваши родственици.

Това ще бъде благоприятно време за разрешаването на проблем, който първоначално е изглеждал неразрешим.

Голяма част от представителите на знака Стрелец ще се ангажират с покупки или подаръци за дете или млад човек.

Като цяло това ще бъде една успешна седмица, в която очаквани или неочаквани шансове ще ви дадат нови възможности за развитие.

Сега ще можете да излезете от негативни емоционални състояния, да загърбите лоши спомени или преживявания и да погледнете с надежда към бъдещето си.

Жените Стрелец ще се наложи с такт и търпение да преодолеят ситуация, предизвикана от лъжата или хитростите на човек от кръга си роднини.

Мъжете ще бъде добре да отделят пвоече време за социален живот. Много ваши приятели биха се радвали да се срещнат и разговарят с вас. Мнозина приемат, че са пренебрегнати от липсата на интерес от ваша страна за комуникация с тях.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате амбиция да коригирате свои грешки, да възобновите прекъснати отношения или професионални планове и задължения.

През тази седмица се постарайте да запомните своите сънища свързани с хора от Отвъдното. Не се страхувайте да ги споделите с хората около вас.

Неочакван здравословен проблем на човек от семейството, ви ще създаде по-силно притеснение през седмицата.

Нещата ще бъдат индивидуални за всеки един от вас, с непредсказуемо развитие.

През седмицата ще преживеете отново тъжни спомени от миналото си свързани с роднина.
Седмицата е неблагоприятна за съдебно дело, освен ако нещата не зависят от вас като планиране или развитие.

През седмицата ще получите важно писмо, известие или пощенска пратка.

Жените Козирог ще се стремят на всяка цена да реализират планове свързани с дом или битовата обстановка в жилището, където живеят.

Мъжете ще търсят повече яснота за неща, които са важни за бъдещето им. Често ще ви се налага да разговарят или да търсят помощ, съвет от хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей Водолей, през тази седмица ще бъде важно да подредите живота си и да планирате близкото си бъдеще. При необходимост бъдете по-категорични за неща, които създават напрежение в личния ви или професионален живот.

През тази седмица трябва да сте по-внимателни за собственото си здраве, затова е важно да намалите емоционалния и психическия стрес.

В любовния ви живот може да се появи напрежение поради липса на комуникация или поради влиянието на други хора в романтичната ви връзка.

Тези от вас, които са преживяли една раздяла през годината досега, е време да вложат енергия и чувства в нещо ново и по-перспективно в живота си. Не е задължително да създадете нова връзка, но и затворете тази страница от миналото си.

През тази седмица не се затваряйте в себе си, а използвайте всяка възможност да се срещнете с приятели, роднини или съседи.

Вероятно чрез тях ще получите интересна информация, ще възникнат нови възможности, ще срещнете нови хора, които ще ви заредят с положителни емоции.

През седмицата внимавайте с покупки за дома или лично за себе си. Внимание могат да изискат битови проблеми или да възникне неочакван ангажимент свързан с имот, който притежавате.

Неприятности или конфликти с колеги, могат да ви натоварят с негативни емоции и гняв, поради тяхната арогантност, надменност и лицемерие.

Жените Водолей ще организират среща или събиране или ще са ангажирани с важни за семейството си събития.

Мъжете ще трябва да проявят предпазливост в професионалните си отношения с колеги или клиенти родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще преживеете неприятности по време на пътуване или такива, свързани с пътуване, което планирате в близко бъдеще.

Проблеми или недоразумения ще възникнат с хора, които живеят в друго населено място.
През седмицата бъдете внимателни с новите си професионални или бизнес контакти.

Тази седмица ще имате да разрешавате важни проблеми от финансов характер или такива свързани с финансови документи.

Ако сте ангажирани със съдебен или юридически казус от финансов характер ще може да очаквате благоприятно развитие.

Добре е тази седмица да сте внимателни и предпазливи в очакванията си за конкретното развитие на ваши планове свързани със семейството или с роднини.

Не са изключени затруднения или забавяния на пари, които очаквате да получите.
Ваши стари или нови познати ще успеят да ви изненадат с посещение, телефонен разговор или подарък.

През тази седмица ще ви зарадват новини свързани с жена или ще получите покана за събиране свързано с жена.

Жените Риби ще имат възможност да развият свои таланти и да си осигурят чрез тях някакви допълнителни доходи.

Мъжете ще са несигурни в своите решения, което ще ги направи колебливи и ще постави под съмнение някои техни действия.


image0 (9K)