Седмичен хороскоп за 19 – 25 август: Стрелецът да чака новини, семейни проблеми за Телеца

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица със свое собствено положително развитие на личните ви дела, особено ако бъдете отворени за новите неща, които сега ще се появят в живота ви.

През седмицата може да опитате шанса си в различни игри на късмета, но не прекалявайте в харченето на пари за подобни удоволствия. Достатъчно е да опитате еднократно с малка сума.

През тази седмица може да приключите с изплащането на покупка или имот, за които сте получили заем преди време.

Това ще бъде благоприятна седмица за намиране на пазара на дълго търсен продукт или техника.

Разговор с мъж на по-висока позиция от вас или по-възрастен от вас ще ви даде по-голяма яснота за едно предстоящо събитие, чието развитие ще е във ваша полза.

През седмицата не бързайте да реагирате на клюките или коментарите относно вашия личен или професионален живот. Може подобни действия да не са злонамерени, но недобре обмислени или вследствие на емоционална реакция.

В любовния си живот избягвайте конфронтациите или проявите на ревност.

Жените Овен ще използват различни намаления в магазините за да подновят гардероба си с нови дрешки. Като цяло тази седмица ще бъде благоприятна за покупки за дома ви.

Мъжете ще имат повече ангажименти или срещи с родственици, предимно по-възрастни от тях. Като цяло отношенията ви с хора, които са над вас в обществената йерархия ще бъдат важни за развитието на вашите лични и професионални дела. Комуникацията ви с такива хора трябва да бъде добре премерена и изчистена от емоции.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще проведете важни разговори, свързани с развитието на ваши конкретни ангажименти или действия. В повечето случаи те ще касаят семейството ви, образованието на децата, нововъведения в дома ви и др.

През седмицата ще имате разговори, свързани с бременност или раждане на дете във вашето семейство или в семейството на ваши приятели.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, предимно с цел туризъм или селскостопанска работа.

Новите запознанства с хора от други градове и държави ще имат интересно и полезно за вас развитие.

Възможно е пътуване по семейни причини, свързано със събиране с роднини по най-различен повод.

В работата ви ще възникне непредвидена стресова ситуация, която ще предизвика паника или страх от някаква загуба, наказание, провал и др.

Семейните ви отношения ще бъдат обект на интрига или други действия на злобни и завистливи хора, които определено скучаят и си търсят занимания.  От вас зависи как ще опазите семейството си от подобни атаки, въпреки че най-доброто е да ги игнорирате.

През тази седмица ще възникнат временни притеснения около пари или финансов документ.

Възможни са разходи за лечение, терапия, зъболечение, козметични процедури и др.

Жените Телец ще имат повод за радост, която ще е свързана със събитие в личния им или романтичен живот.

Мъжете ще трябва да внимават с амбициите си да постигнат нещо, дори с цената на някаква хитрост или измама. Не си мислете, че това ще остане незабелязано.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще бъдете изпълнени с надежди за предстоящи събития до края на лятото. Ще сте заредени с положителни очаквания за разрешаване на битови или имотни проблеми и дела, които са важни за вашия комфорт.

Възможно е сега да се ангажирате с уреждането на документи или да обсъждате действия свързани с придобивки за дома ви.

Важна роля в материалните, битовите и имотните ви дела ще играят хора от друго населено място или държава.

През седмицата очаквайте изненада в семейството, която ще предизивка промени в плановете ви до края на годината.

Ще реализирате някои свои идеи, които ще имат връзка със семейството ви. Вероятно те ще спомогнат за разрешаване на стар проблем.

Избягвайте тази седмица конфликти с хора, с които имате важни отношения. Може под влияние на емоциите си да кажете неща, за които после да съжелявате. Това ще остави един неприятен спомен в отношенията ви.

През седмицата ще имате разходи, които ще са неочаквани или ще са свързани с притеснение.

Жените Близнаци ще преживеят много изненадващи ситуации свързани с работата си или с хора от кръга си роднини.

Мъжете да бъдат внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Не казвам, че те ще са сложни или проблематични, но определено ще са важни за бъдещето ви.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица се фокусирайте върху изпълнението на задачи, които имат някаква връзка с хора от кръга ви роднини.

През тази седмица може да обмисляте едно пътуване, което ще предприемете в близко бъдеще. През седмицата ще имате разходи свързани с пътуване или с хора от други населени места.

През тази седмица е възможно получаване на пари, които в някои случаи ще дойдат от друго населено място или държава.

Възможни са и финансови операции или сделки с хора и фирми отблизо и далеч.

През тази седмица някои от вас могат да отсъстват от дома си за няколко дни, поради събитие в друго населено място, пътуване с цел туризъм и др.

През тази седмица ще да бъдете притеснени или тъжни поради неудачи или затруднения в живота на млад човек.

Проверете внимателно всяко предложение или идея свързани с работа или бизнес и не бързайте с решенията си в този план.

През тези седем дни ще сънувате човек от Отвъдното, който е бил част от вашето семейство или приятел.

Това ще бъде благоприятна седмица за събития свързани със сватба или важен празник в семейството ви.

Жените Рак ще са много по-сериозно ангажирани със семейните си дела. Почти всеки от роднините ви ще разчита на вас за нещо.

Мъжете ще са по-социални през тази седмица. Ще сте склонни сами да организирате срещи или събирания и трудно ще отказвате покана за такива.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще се наложат значителни разходи за дома ви. Разходите ви може да имат връзка с покупка на вещи за дома, с покупка на нов дом или други важни жилищни и материални промени. Добре е да планирате бюджета си внимателно, за да не изпаднете в нежелани затруднения.

Сега може да ви изненада неочакван здравословен проблем, който не бива да пренебрегвате. Възможни са грижи свързани със здравето на роднина или приятел, който ще се нуждае от специално лечение.

Притесненията в живота ви сега ще възникват неочаквано и почти винаги ще имате нужда от повече време за тяхното разрешаване.

През седмицата ви предстоят интересни срещи, където е добре да избягвате споделянето на информация свързани с планове за бъдещето ви.

Внимателно обсъждайте предложения, особено ако те имат бизнес характер или са свързани с пари.

В любовта нещата ще се развиват нормално, без някакви особени изненади. Може да преживеете приятни моменти с любим човек, да създадете нова връзка и др.

Въпреки безпокойството, което таите в себе си за близкото ви бъдеще, през тези седем дни не бива да се натъжавате от леките неуспехи или забавяния. Добре е да осъзнаете, че всяко едно нещо в живота ви изисква своето време за да се реализира по най-добрия за вас начин.

Не се натоварвайте емоционално и психически заради леките забавяния или застоя в някои ваши планове.

Жените Лъв да следят внимателно отношенията си с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Мъжете ще са склонни към флиртове и авантюри, независимо от семейното си положение. Подобни действия по-скоро ще са важни за вашето его и самочувствие, отколко поради реалната необходимост от подобни преживявания.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникнат притеснения свързани с развитието на ваши важни очаквания. Те могат да касаят новини, документ, договор, предложение и др.

Възможно е тези неща да не получат така очакваното от вас ясно развитие през седмицата. Съветът ми е да не допускате паника или излишно напрежение предимно в семейните си отношения.

През тази седмица ще имате работа с финансови документи, като е възможно да получите или ще изпратите пари, да посетите банкова институция и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но малцина всъщност ще пътуват.

През седмицата мнозина ще организират или ще присъстват на събирания по най-различен повод.

Сега са възможни събития свързани с годеж или сватба, с рожден ден или юбилей, с пенсиониране или начало на нов бизнес и др.

Неприятности с дете или с млад човек няма да ви изненадат.

Жените Дева ще са отворени към нови приятелства и познанства с хора от близо и далеч. Ще имате желание за повече общуване, за изучаване или споделяне на нови неща и умения

Мъжете ще се наложи да селекционират много внимателно информацията, която ще достига до тях през седмицата, независимо дали касае семейните им или професионални дела.

Обръщайте внимание и се ангажирайте само с неща, които имат перспектива в живота ви и избягвайте ангажименти от временен характер.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате важни общи ангажименти с роднини или приятели. Тези действия ще ви донесат някаква облага, полза или допълнителни пари.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от други населени места.

През тази седмица бъдете внимателни с личната си кореспонденция. Различни събития в други градове или държави, ще бъдат от важно значение за вас, или поради някаква причина ще ги следите внимателно.

През тази седмица на успех могат да се надяват тези от вас, чиято работа по някакъв начин е свързана с пътуване или с хора от различни разстояния.

През седмицата може да ви объркат действията на млада жена. Вероятно нейните постъпки ще касаят вашия семеен или професионален живот.

През седмицата внимание ще изиска всяко ваше здравословно неразположение.

Не бързайте със самолечение, а потърсете лекарска помощ.

Важно събитие свързано с жена от семейството ви ще е причина за по-чести телефонни разговори.

Жените Везни ще преживеят различни емоционални събития, които по-скоро ще са повод за тъга или разочарование, отколкото обратното.

Мъжете ще планират и реализират важни дела заедно с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се възползвате от една нова възможност да постигнете важен прогрес в развитието на плановете си. Едно определено събитие ще провокира необходимостт от вземане на важно решение, което ще определи ваша бъдеща промяна в начина ви на работа или в начина ви на живот. Особена роля в живота ви сега изиграят хора, които са ваши роднини.

Тази седмица очаквайте пари, които ще получите чрез документ, договор, по споразумение.

Възможно е да направите покупка чрез документ, на лизинг или чрез банков кредит.

Това ще бъде една благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с договор, стока и други важни неща.

През тази седмица ще се ангажирате с едно сериозно и отговорно обещание, което ще има връзка с човек извън вашия дом.

През тази седмица ще очаквате новини свързани с уреждане на финансови отношения. Ще имате повод да се зарадвате на настоящи или предстоящи парични постъпления.

Това ще бъде благоприятна седмица да намерите разрешение на една неприятна ситуация в личния си живот.

Жените Скорпион са на прага на важен период от живота си, който ще определи развитието им в едно по-далечното бъдеще.

Мъжете ще направят някои подобрения в дома си, което ще ги направи горди и щастливи от свършената работа.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще ви зарадва новина от друго населено място. В повечето случаи това ще има връзка с дете или с млад човек.

Като цяло пред вас е една благоприятна седмица за пътуване и за развитие на семейни планове свързани с хора от други населени места.

През тази седмица едно важно събитие ще бъде повод за семейно събиране, среща с роднини и др.

Предстоят ви важни разговори, дискусии, представяния свързани с вашата работа или бизнес.

През тази седмица някой може да ви ангажира с нещо, за което имате необходимата квалификация или познания.

През тези седем дни да очаквате посещение в дома ви или среща на обществено място с човек, който представлява някаква институция.

По-голямото напрежение в ежедневието ви през тази седмица, ще окаже влияние на физическото, психическото и емоционалното ви състояние. Съвета ми е да отделяте достатъчно време за почивка.

Жените Стрелец ще са нестабилни в здравословен план, което изключва всякакво физическо натоварване.

Мъжете ще имат много работа или ще възникнат нови възможности за професионални ангажименти. Това е време, в което ще може да докажете себе си.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще ви изнерви развитието на ваша приятелска връзка.

Сега ще разберете дали насреща си имате искрен и верен приятел и дали дребните недоразумения могат да развалят отношенията ви.

Възможно е тази седмица приятел да ви поиска финансова помощ, а вие да имате свои лични затруднения в този момент.

През седмицата могат да възникнат проблеми с вашето здраве или със здравето на човек от кръга ви родственици.

През тази седмица няма да успеете да разрешите своите домашни проблеми, затова избягвайте да се натоварвате емоционално и психически.

Любовните ви отношения също могат да бъдат нестабилни, поради различни проблеми.

Седмицата е неблагоприятна за създаване на нова приятелства и ако възникнат такива, дайте им повече време за развитие.

Жените Козирог ще предприемат важни и добре обмислени действия свързани с личния си или семеен бюджет. Ще планирате разходите си за септември отсега, поради тяхната по-голяма значимост.

Мъжете ще имат желание за любов и интимни преживявания, но не бива да се водите единствено от собствените си импулси. Всичко, което ще получите през тези седем дни трябва да бъде емоционално споделено от двамата партньора.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да проведете труден разговор, който може да предизвика неприятен конфликт.

През седмицата може да ви зарадва новина свързана с майчинство, с раждането на дете или друго важно събитие свързано с дете.

През тези седем дни ще имате възможност да реализирате отложено пътуване или да възстановите контактите си с хора, които живеят в други градове или държави.

Ако пътувате през тази седмица със собствен транспорт, може да станете свидетели на някакъв инцидент.

Това ще бъде една благоприятна седмица за работа и за постигане на важни бизнес успехи.

В работата си ще можете да разчитате на опита и подкрепата на хора, които са по-възрастни от вас.

Мнозина ще преживеят паника или притеснение свързано с човек от собствения си дом или съсед, което бързо ще премине или ще се окаже прибързана ваша реакция.

Ще имате благоприятна седмица за продажби и получаване на пари от наем, допълнителна работа и др.

Жените Водолей ще трябва да бъдат много внимателни през тези седем дни. Избягвайте рискове, избягвайте стреса и не допускайте паника от всяка тревожна новина. Това е период, в който ще трябва да покажете силата на своя дух.

Мъжете ще са склонни към детинско, емоционално поведение, което може да е забавно в началото, но впоследствие да създаде проблеми в семейството.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще преживеете притеснение или напрежение свързано с пътуване или преместване, което вие или ваш роднина ще предприеме.

През този период по-голяма част от представителите на зодиакалния знак Риби, са в процес на житейски промени, които ще се развиват бавно.

През тази седмица са възможни новини свързани със здравословен проблем на близък човек, който живее в друг дом.

В любовта мнозина може все още да живеят с миналото си, с една нереализирана или неуспешна връзка.

Единствено от вас зависи да продължите напред и да потърсите своето ново щастие и любов.

През тези седем дни ще ви разочароват плановете и действията на жена. Дори да разговаряте с нея, едва ли ще успеете да я разубедите или промените действията и.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате плановете и очакванията си свързани с дома, в който живеете или с имот, който притежавате.

Предстоят ви контакти или среща с човек, който е в друг град или държава.

Жените Риби ще са склонни към прояви на дребнавост, което ще направи отношенията им сложни и нестабилни. Ще се водите в действията си моментните си настроения, което разбира се, ще бъде грешка.

Мъжете ще трябва да се съобразят с някои реалности в живота си и да съберат кураж за важни решения. Не пропилявайте времето си в отлагане на нещата за утре, вдругиден и т.н.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа 


image0 (9K)