Седмичен хороскоп за 16 – 22 март: Стрелецът научава стари тайни, неприятна новина за Девата

Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която може да имате интересни преживявания с нови и стари приятели.

Особено интересна ще бъде комуникацията ви с хора, които живеят или работят на някакво разстояние от вас.

Новини, които ще получите от хора родени под зодиакалните знаци Скорпион, Рак или Риби, ще бъдат повод за разговори и коментари с приятели и роднини.

През тази седмица може да изпитате желание да се намесите в отношенията родители – деца, в семейството на ваши родственици или приятели, които според вас имат нужда от съвета на страничен наблюдател.

Тези от вас, които имат дете родено под знака на Телец, Дева или Козирог, да намерят начин за откровен разговор или вникване в проблемите на детето, тъй като има вероятност от липса на добра комуникация помежду ви и съответните негативни последствия от този факт.

През тази седмица ще наблюдавате действията на млад мъж, който допуска грешки с нелоялна работа или действия които са близо до нарушаване на закона. Вероятността вие да се намесите по някакъв начин е минимална, тъй като или нямате толкова близки отношения или характера на тази личност ви спира.

През тези седем дни мнозина ще имат тревоги свързани със здравето на човек от семейството, където ще възникне неяснота около диагноза или лечение.

Мъжете родени под този зодиакален знак ще имат възможност да компенсират по някакъв начин загуби или неудачи от изминалата седмица.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е интересна и продуктивна седмица, в която няма да ви липсват шансове за развитие.

Понякога те ще възникват внезапно и от вас ще се изискват бързи и практични реакции и решения.

Тази седмица ще бъде благоприятна за развитие на ваши финансови дела, които досега са били в застой или са срещнали различни затруднения.

През тези седем дни ще има какво да ви изненада и то в положителен план.

Използвайте тези благоприятни тенденции да развиете и реализирате важни за вас планове и идеи, като вложите повече амбиция и по-малко страх за бъдещето си.

Тези от вас, които са ангажирани през тази седмица със съдебно или юридическо дело ще могат да разчитат на успех.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с цел гостуване в дома на приятели или роднини.

Не е изключено вие самите да посрещнете гости, като за това определено ще имате и конкретен повод.

В професионален план бъдете внимателни със служебните си ангажименти. Особено внимание ще трябва да вложат в работата си тези от вас, които работят с пари или са финансови документи.

В някои случаи може да възникне затруднение при получаване на заплата или други плащания свързани с извършена от вас дейност.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е една напрегната седмица, в която често ще възникват ситуации провокиращи конфликти или неприятни спорове.

Много е важно през тези седем дни да туширате подобни прояви още в самото им начало, тъй като вероятността да прекъснете отношения или да преживеете раздяла е твърде голяма.

Седмицата ще благоприятства различни промени в дома ви, които да създадат комфорт на членовете на вашето семейство.

Възможно е събиране в дома ви по определен повод, което ще ви ангажира с една по-сериозна подготовка.
През седмицата ще ви бъде по-лесно да разговаряте с по-възрастни от вас хора, отколкото обратното.

Вероятно мнозина от вас ще имат конкретен ангажимент към родители или други възрастни родственици. Възможно е да получите някакъв вид облага или помощ от тях.

През тази седмица ще възникне една неочаквана стресова ситуация, която може дори да ви разплаче, тъй като ще се окаже събитие, за което сте имали коренно различно очакване.

През тези седем дни се старайте да запазвате самообладание, независимо от ситуациите, които ви предстои да преживеете.

Младите жени родени под този зодиакален знак ще са особено подвластни на желанието си да налагат собствената си воля, което определено ще създаде затруднения в комуникацията им с роднини или приятели.

Рак 

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмицата, в която ще ви бъде трудно да се справяте с професионалните си задачи и ангажименти.

Причина за това може да бъде липсата на разбиране или съдействие от страна на колеги, ръководители или началство. Възможно е през тези седем дни дори да се замислите сериозно за промяна на работата си, стига това да е възможно в този период.

Ако през тази седмица имате интервю за нова работа, вероятността да успеете не е голяма, или условията които ще ви предложат няма да ви удовлетворят.

През тази седмица ще имате повече разходи или ще възникнат затруднения при работа с финансови документи или договор.

Седмицата не вещае загуби от подобен характер, но ще изисква по-голяма прецизност в действията ви, и по-добро разпределение на финансовите ви ресурси.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с друг имот, който притежавате извън населеното място, в което живеете. Възможно е някои от вас точно през тази седмица да се ангажират с покупка или продажба на такъв имот.

През тази седмица избягвайте да се ангажирате с важни промени или ремонти в дома си, тъй като ще имате по-благоприятно време за това. Възможно е сега да възникнат неочаквани затруднения или спънки, които да ви обезкуражат.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще запомните с важно преживяване или събитие свързано с жена. Тя може да бъде ваша майка, баба, сестра или друг близък човек.

Седмицата ще благоприятства романтичните и интимни отношения и преживявания, като е възможно да се обсъжда едно по-сериозно обвързване и брак в близките няколко седмици или месеци.

Седмицата ще бъде важна за тези от вас, които имат романтичен или брачен партньор, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Седмицата ще бъде благоприятна за нови запознанства от романтичен характер, за първа любовна среща или начало на комуникация с човек от далечно разстояние.

През тази седмица ще имате среща свързана с изясняване на една неприятна ситуация или получаване на обяснение за неприемливите действия на една личност спрямо вас.

Ще ви бъде трудно да комуникирате с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, които няма да са склонни да слушат или приемат това, което им казвате.

Младите жени Лъв ще трябва много внимателно да следят действията на човек от кръга си приятели, и по-скоро какво говори и за кого. Разпространението на подобни клюки, под формата на коментари може да ви въвлече в една неприятна ситуация.

Жените над 35-годишна възраст ще имат важна седмица, която ще запомнят със събитие, което определено ще промени начина им на живот или ще внесе други промени в ежедневието.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица може да ви изненада новина свързана с раждането на бебе, или събитие в живота на момче.

Седмицата ще изиска от представителите на този зодиакален знак по голямо внимание при ангажиране с важни задачи или при изпълнение на сериозни обещания. Грешки, които ще допуснете през тази седмица могат сериозно да объркат не само вашия живот, но и живота на хора, които зависят от вас.

Тази седмица вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

По-голямото напрежение в ежедневието им определено ще даде отражение върху здравето и върху хармонията във важни отношения, която определено ще бъде нарушена.

През тази седмица в семейството с късмет и с помощта на други хора ще преодолеете бързо една стресова ситуация, от която ще може да почерпите важен за вас житейски опит, който ще ви потрябва в бъдеще.

Мъжете от този зодиакален знак, които имат собствено дете ще се ангажират с някакви документи или с други формалности.

Седмицата ще бъде твърде емоционална за младите мъже Дева, на които ще им липсва търпение, както при комуникация с други хора така и при изпълнение на професионалните им задължения.

Везни 

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще трябва да бъдете много внимателни с разходите си, тъй като ви предстоят няколко сериозни плащания, които не можете или не бива да отлагате.

През тези седем дни ще имате по-сериозни разговори в семейството си свързани с вашия бюджет, с настоящите ви или бъдещи приходи и разходи.

През седмицата може да ви се наложи пътуване в страната, където живеете, но ще възникне събитие или ситуация, които ще повлияят по някакъв начин на доброто ви настроение.

За някои от вас е възможно пътуване, което трябва да предприемете по задължение или без желание.

Внимание ще изиска едно пътуване, не само като спазване на правила за движение по пътищата, но и като добри обноски при самото шофиране, които ще трябва да покажете.

През тази седмица ще преживеете неочаквани неприятности, които всъщност ще бъдат за ваше добро тъй като ще ви покажат една по-ясна картина на ситуация свързана с вашата работа или семейство.

Тези неприятности ще ви помогнат да вземете по-категорични решения или да направите някои промени, които ще подобрят живота ви.

През тази седмица ще имате по-чести разговори с приятели, които ще обсъждат или споделят с вас финансови проблеми или успехи в семейството и в работата си.

Вероятни са финансови отношения с хора от по-широкия ви кръг роднини, свързани с някакъв документ или уреждане на парични задължения.

Скорпион 

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една емоционална седмица, в която ще се сблъскате с различни проблеми или деликатни ситуации.

През тези седем дни проблемите или затрудненията ще възникват внезапно, почти винаги ще са съпътствани от конфликти или размяна на аргументи, и ще приключват с помирение или добри резултати.

Това напълно важи за вашите любовни и интимни отношения.

През тази седмица ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате и който може да е роден под знака на Козирог, Телец или Дева или да има такъв асцедент.

През тези седем дни много трудно ще допускате до себе си нови хора, тъй като почти винаги ще имате съмнения в тяхната лоялност и добронамереност.

През седмицата ще имате по-динамична комуникация с колеги или с клиенти, като разговорите ви ще са свързани основно с вашата работа, с някои промени в нея, с развитие на идеи или подобрения.

Седмицата ще бъде благоприятна за зачеване или раждане на дете, за разговори свързани с бъдещето на вашата любовна връзка и евентуално общо съжителство.

Новите романтични запознанства ще се развиват много бързо и емоционално, но някои от тях могат да приключат също толкова бързо, и също толкова емоционално.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще следите внимателно сложна ситуация в живота на момиче или млада жена, която може да е родена под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

През тази седмица на мнозина от вас ще им се наложи да купят подарък на мъж, което ще изиска едно внимателно предварително проучване, коя е най-добрата идея, за да няма разочарование.

През тази седмица може да отложите предварително уговорени срещи или събирания с хора или институции от различни разстояния.

При среща или разговор с роднини или с приятели, ще получите новини за събития, които са се случили преди време, но за които ще разберете едва сега.

През тази седмица добро развитие ще имат ваши семейни и домашни дела, но не бива да се допускат или толерират прояви на хитрост, лъжи или манипулации, които могат да променят позитивните влияния.

Не се опитвайте от всяка благоприятна ситуация да извличате максималното, особено ако знаете, че това може да нарани емоционално или финансово някой друг.

Младите жени родени под този зодиакален знак да бъдат внимателни със здравето си. Въпреки, че неразположението изглежда незначително, потърсете лекарски съвет.

Козирог

Ако сте родени под знака на козирог, през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на повече неприятности, някои от които са възникнали през изминалата седмица, или са вследствие на ваши грешки и прибързани действия.

За съжаление тяхното развитие и разрешаване ще ви отнеме много повече време, и вие ще трябва да проявите много търпение, ако не искате да задълбочавате тяхното негативно влияние.

През седмицата избягвайте сериозни разговори с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, които точно в тази ситуация трудно ще ви дадат правилен или мъдър съвет.

Тази седмица ще бъде важна за вашата работа или бизнес тъй като ще възникнат някои благоприятни възможности да разговаряте с ръководители или с колеги, по въпроси които ви създават притеснения или друг някакъв дискомфорт.

На успех ще могат да разчитат тези от вас, които ще се явят на интервю за нова работа или нова позиция.

През тази седмица ще прекарате повече време с деца в дома си поради различни причини, което ще се отрази добре на вашите отношения, особено ако не се затворите със собствените си проблеми и лични интереси.

Седмицата вещае новина свързана с раждане на дете или с друго важно събитие в живота на дете от кръга ви роднини.

Любовта ще бъде благосклонна към представителите на този зодиакален знак и ще благоприятства както вече създадени отношения, така и нови, които ще възникнат през тези седем дни.

Важни преживявания ще имат тези от вас, чийто партньор е роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Водолей 

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате разговори или ангажименти с жена, които ще са свързани с финансов документ, договор или други парични дела. Тези действия определено ще имат благоприятно развитие за вас и дори може да възникне неочакван шанс, от който да извлечете някаква облага.

Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятна във финансово отношение седмица, която с разум и мъдри действия ще могат да използват по най-добрия за тях начин.

През тази седмица ще се сблъскате с различни неочаквани стресови ситуации, които в повечето случаи ще възникнат поради лъжи или злонамерени действия на други хора.

Възможни са преживявания свързани с кражба или загуба на лични вещи, документи или някакъв вид имущество.

Възможно е да бъдете злепоставени умишлено пред хора, които са важни за вас.
Като цяло тази седмица бъдете много внимателни какво правите и с какви хора комуникирате.

За тези от вас, които планират пътуване зад граница, ще възникнат ситуации свързани с напрежение или противопоставяне с хора, които ви предстои да имате контакт.

Тази седмица вещае неприятна новина свързана с хора, които познавате и с някаква лична или семейна драма в техния живот.

Риби 

Ако сте родени под знака на риби, през тази седмица някои събития определено ще съумеят да ви изненадат. Хубавото е, че те са позитивни и благоприятни, свързани с вашия личен живот, или с личния живот на вашите близки роднини и приятели.

През тази седмица могат да ви изненадат неочаквани пари или новини свързани с такива.

Присъствието на жена родена под знака на Везни, водолей и Близнаци ще има благоприятно влияние върху вашите лични дела през тези седем дни.

През тази седмица ще получите новини свързани със здравето на човек, когото познавате и които могат да ви притесняват.

Възможни са други подобни новини да създадат някакво безпокойство или страх у вас.

През тази седмица ще имате по-чести срещи или разговори с мъже от кръга ви роднини, приятели или колеги.

Като цяло комуникацията ви с мъже ще бъде важна и ще определи развитието на вашите планове през седмицата. Отношенията между бащи и синове ще бъдат запомнени с важно събитие или разговор.

Младите жени от този зодиакален знак ще имат благоприятно време за покупки за личния си гардероб, за комфорта в дома си, или като подарък за хора, които имат важно значение в техния живот.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 


image0 (9K)