Седмичен хороскоп за 14 – 20 октомври 2019 година

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица значими и реални успехи ще имате в дела, за които сте планирали предварително ангажиментите. Тази седмица вещае приятни емоции свързани с гостуване, среща или събиране.

Това ще бъде благоприятно време за дела свързани с получаването на пари и развитието на всякакви финансови ангажименти. През седмицата може да получите пари свързани по някакъв начин с човек от семейството ви. Мнозина родители родени под знака на Овен ще преживеят успехи свързани с деца, с раждането на дете, рожден ден и др. Важните решения, които ще вземете тази седмица ще определят развитието на професионалните ви и бизнес дела до края на годината.

През тези седем дни ще получите информация, свързана със събития от миналото ви, която ще успокои ваши притеснения за допуснати грешки или недоразумения. Новите познанства ще ви срещнат с нови и интересни хора, от които ще имате какво да научите. През седмицата мнозина ще преживеят събитие с роднина, който ще пътува с цел учение, бизнес, гостуване на роднини или приятели и др.

Жените Овен ще се впечатлят от разговор с представител на зодиакалния знак Близнаци, Водолей или Везни. Получената информация може да ви зиненада (дори шокира), да промени представите ви за някои хора или събития. Мъжете ще са податливи на влиянието или манипулативните действия на жена, които не винаги могат да бъдат злонамерени, напротив.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица можете да очаквате добри доходи в личния си или семеен бюджет. Основните източници ще са вашата работа, бизнес, допълнителни ангажименти, личното си стопанство и др. Възможно е мнозина да се ангажират с изпращане или получаване на пари от друго населено място.

През тази седмица ще преживеете приятна изненада, свързана с разговор или предложение, което ще ви даде шанс за промяна или реализация на ваша идея, план. През тази седмица може да си купите един лотариен билет, и затова няма нужда да харчите много пари. През тази седмица ще ви зарадва похвала или награда свързана с вашата работа или обществен ангажимент. През тази седмица повечето от вас ще се ангажират с подготовка за зимния сезон: дрехи, отопление, зазимяване на стопанството или градината и др.

Мнозина ще пътуват през почивните дни, за да бъдат заедно с роднини или приятели. През седмицата ще имате интересен разговор с човек, с когото ще обсъдите интересни идеи за различни семейни или професионални дела. През тази седмица ще намерите нещо, което е добре да запазите.

Жените Телец ще посрещнат гости в дома си или ще отидат някъде на гости. За вас ще бъде важно да не се изолирате от социални контакти през тези седем дни.

Мъжете ще са нетърпеливи в действията си, което често ще бъде причина за спорове или конфликти. Избягвайте прояви на ревност и не давайте повод за такива.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ви предстоят контакти с интересни хора, с които ще имате финансови, бизнес или други полезни отношения. Ще възникнат усложнения в отношенията ви с мъж, който с поведението или темперамента си може да предизвика неприятен спор или конфликт.

Напрежението в семейните ви отношения ще е вследствие на минали преживявания и проблеми, които все още не са разрешени. Това ще бъде неблагоприятна седмица за сключване на брак или за организиране (участие) в големи събирания. Седмицата обаче може да ви зарадва с приятно събитие свързано с дете. През седмицата може да се надявате на добри финансови постъпления или благоприятни за вас новини в този план. Ще имате възможност да се договорите запо-добро заплащане в работата си или на продукцията, която произвеждате.

Жените Близнаци ще преживеят неприятна стресова ситуация, която няма да е случайна и ще има своя видим или невидим замисъл. Запазете спокойствие, подсигурете си психическа стабилност (ако имате нужда от това) и вярвайте в смисъла на това, което ви се дава да преживеете.

Мъжете ще преживеят моменти на нестабилност поради различни неочаквани събития, които могат да създадат объркване или несигурност в личния им или професионален живот.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ви предстоят по-голями или неочаквани разходи, което ще наложи едно по-разумно харчене на средства от бюджет ви. През тази седмица не допускайте да възникват спорове или конфликти свързани с пари, защото в повечето случаи и вие ще имате вина за това. Ще ви се наложи да направите промени във вашите планове за тази седмица, което ще ви съхрани от нежелани проблеми или забавяния (усложнения).

През тези седем дни може да преживеете неприятност или премеждие свързано с пътуване на човек, когото познавате. Ваши приятели или роднини може да пътуват зад граница и вие да имате специални преживявания с тях преди тяхното отпътуване. През седмицата ще ви натъжи или разочарова новина свързана с роднина или приятел, който преживява неблагополучия в личния си живот. През тези седем дни ще бъдете търсени за срещи и разговори от хора, които живеят наблизо до вас. Възможни са малки, но преодолими любовни недоразумения и противоречия. Стремете се да не задълбочавате тези проблеми, те не са нещо сериозно.

Жените Рак ще бъдат обект на интрига или клюки от страна на хора, които обичат да се забавляват с такива неща. Дали ще им обърнете внимание или ще се концентрирате върху по-важни неща от живота си, ще бъде ваше решение.

Мъжете ще са настроени за странни, детински забавления, онлайн игри или спортни занимания, с които са се забавлявали в юношеските си години. Ако имате собствени деца ще бъдете добра компания за тях.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица с неочаквани или неприятни затруднения, когато имате ангажименти свързани с документи. През тази седмица ще научите за неприятно събитие или инцидент, който се е случил преди няколко дни или седмици.

В личен план ви предстои да преживеете различни събития, които ще ви покажат, че трябва да промените нещо в начина си на общуване с хората около вас. От вас ще се изиска разумен подход към една определена ситуация. Не бива да игнорирате подобни събития, освен ако не искате да задълбочите проблемите си. Седмицата вещае нови познанства с най-различни хора, които ще са на база общи обществени, политически или професионални интереси и цел.

През седмицата ще имате сложни отношения с хора, които живеят в друго населено място. Ще сте склонни бързо и емоционално да реагирате на техни коментари, забележки и съвети. През тази седмица съдбата няма да толерира лъжи или опити за манипулация. Такива действия (особено ако са от ваша страна) ще създадат много неприятни ситуации. През седмицата ще получите новина или ще бъдете поканени на събитие свързано с дете или млад човек.

Жените Лъв ще имат големи надежди и очаквания за тази седмица. Програмата ви ще бъде запълнена с различни неща, чието изпълнение ще бъде важно за вас. Винаги са възможни изненади, но при вас определено ще бъдат приятни.

Мъжете ще имат силна амбици да доведат до успешен край или да постигнат важни резултати в кариера или бзинес, с който са ангажирани. Много обстоятелства ще бъдат на ваша страна, затова запазете коректност в действията си.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще насочите вниманието си върху неотложни ангажименти свързани със семейството ви. Седмицата вещае различни събития от семеен характер, които ще изискат от вас по-динамична комуникация с роднини или с приятели.

Срещите ви тази седмица ще бъдат с цел да ви измъкнат от обичайната рутина в работата или в дома ви. Ще имате желание да се срещате с определени хора от кръга си приятели, които са позитивно настроени или от които винаги има какво да научите.

В работата си ще разчитате на хора (колеги или клиенти), които вече познавате или на които имате доверие. Възможни са нови отговорности, задачи или важна бизнес среща. Тревогите ви тази седмица няма да са нови и най-вероятно ще са свързани с ваши притеснения за бъдещето ви.

Жените Дева ще преживеят колебания относно решения, които трябва да вземат пре зтези седем дни. Определено някой няма да бъде щастлив от вашите действия, но по-важното е вие да си осигурите емоционален комфорт.

Мъжете ще са във фаза бавно развитие на важни дела. Ще зависите от много хора или различни обстоятелства, което ще е в основата на различни забавяния или застой в работата, в личните ви или семейни дела. И този период ще отмине…

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще преживеете различни събития свързани с ваши приятели. Много е вероятно да проведете един важен разговор или да получите предложение, което ще дойде по тяхна инициатива. Като цяло тази седмица ще бъде динамична и интересна за вас, особено ако дадете приоритет на социалния си живот. рез седмицата ще имате възможност да се запознаете с нови хора, да създадете нови професионални или бизнес контакти.

През тази седмица за вас ще има значение среща с човек, който живее в същия град като вас. Следете развитието на тези отношения с особено внимание. През тази седмица ще обсъждате пътуване, което ще ви донесе през следващите два – три месеца приятни емоциии срещи с любими и приятни хора. През седмицата може да ви зарадва писмо или пратка, които ще получите по пощата или чрез куриер.

Ще ви се наложи да направите непланирани разходи свързани с човек от семейството ви. През седмицата мнозина ще присъстват на празненство свързано с личен празник на приятел или роднина.

Жените Везни ще са емоционални, изпълнени с желание за забавления и приятни преживявания. Това ще бъде важна седмица за любовния ви живот, ако сте несемейни. Бъдете внимателни какви решения вземате и с какви отношения се ангажирате.

Мъжете лесно ще се обиждат на всякакви забележки или коментари. Емоционално ще сте податливи на различни влияния и въздействия

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред тази седмица едва ли ще ви бъде скучно. Седмицата вещае интересни промени и събития, предимно в личен и в професионален план. Ще възникнат нови възможности и единствено от вас ще зависи дали ще успеете да се възползвате от тях.

През седмицата ще възникне необходимост да присъствате на едно събиране или ще преживеете събитие, което ще даде някакво отражение върху живот ви. Тези от вас, които се стремят да реализират своите планове и цели чрез хитрост или някакъв вид манипулация, ще преживеят неприятна ситуация, тъй като действията ви ще бъдат разкрити. Среща или събитие през седмицата ще ви върне към минало преживяване, което е оставил специален спомен в живота ви. Възможно е да планирате среща с жена, която не сте виждали от дълго време.

Седмицата ще е непредсказуема по отношение на любовните ви преживявания, особено ако планирате да уредите кардинално вашите отношения.

Жените Скорпион ще бъдат по-повърхностни относно въздействието на различни събития или разговори. Трудно някой ще ви натовари с емоции, които вие не искате да приемете.

Мъжете ще се наложи да действат много по-отговорно, защото тази седмица ще определи развитието на дела и ангажименти, с важно значение за следващите няколко месеца.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица трябва да отделите внимание на близък човек, който ще има личен, семеен или здравословен проблем за разрешаване. Не бързайте да раздавате съвети, а дайте морална и емоционална подкрепа. През седмицата ще следите семейните проблеми на мъж, който е ваш роднина или приятел.

В желанието си да научите нещо или да получите полезна за вас информация ще ви се наложи да изтърпите присъствието на бъбриви хора. През седмицата неочаквани събития ще ви зарадват с успех или с придобивка. Изненади през седмицата ще възникнат и на работното ви място.

Спорове и конфликти през седмицата ще ви накарат да се замислите дали сте прави в своите действия. Каквито и да са неприятности да имате през тази седмица, те ще имат временен характер. Това не означава, че трябва да гледате несериозно и безотговорно на тях.

Жените Стрелец ще преживеят важно събитие свързано с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Мъжете ще са склонни търпеливо да изчакват развитието на едно или друго събитие. Ще съумявате да контролирате емоциите си и няма да прибързвате с действията си.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще ви се наложи да отделите повече време на вашите семейните или любовни отношения. Особено ако искате да разрешите недоразумения възникнали там през последните дни. Колкото по-бързо вземете нещата в свои ръце, толкова по-добре за вас.

През тази седмица ще имате възможности успешно да реализирате свои планове и идеи, като в повечето случаи ще ви се наложи да разчитате на помощта на хора от семейството си. През тези седем дни ще възникне необходимост да вземете решение, свързано с предложение, което ще получите през седмицата.

Необичайно и излишно подозрителни ще бъдете към хора, които искат приятелство с вас. През тази седмица повечето от вас ще се зарадват на парични приходи, които ще дойдат чрез работа или други професионални ангажименти. Това ще бъде благоприятна седмица за обгрижване на имот, стопанство, за работа с документи свързани със собственост или вещи. Трудностите през тази седмица ще имат отношение към различни стресови ситуации, свързани предимно с неприятни новини за хора, които познавате. През тази седмица внимавайте с обещания, които прибързано ще дадете на някого, особено ако имат връзка с работа или с пътуване.

Жените Козирог ще се зарадват на пари или на документ от финансов характер. Може да изпозлвате седмицата за разговори или срещи, с цел уреждане на ваши парични дела.

Мъжете ще предпочетат да комуникират предимно с мъже, независимо дали това ще свързано с работа, със семейни дела или други интереси. Мнозина ще направят покупки лично за себе си или ще изненадат близките си хора с подарък.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочени към осигуряване на реални приходи в семейния ви бюджет. Ще се фокусирате много по-сериозно върху работата си (особено ако имате собствен бизнес). Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот. С каквото и да се захванете в този план ще може да постигнете положителни резултати.

Действията на жена, по-точно нейните двулични действия и коментари ще ви провокират да я отстраните от кръга си роднини или приятели. През седмицата ще проведете интересен разговор с мъж, вероятно ваш родственик.

Седмицата вещае емоционално съновидение свързано с човек, който е в Отвъдното. През тази седмица ще получите предложение или ще се зарадвате на похвала свързана с кариерата ви.

Жените Водолей ще са много изобретателни при разрешаването на различни неприятни ситуации. Неочаквано за вас ще проявите уникални дипломатични умения, които ще ви помогнат много да постигнете примирие без загуба за никого.

Мъжете ще имат много силен седемдневен период, който ще трябва да се използва разумно, без притискане, но и без отлагане на събития, ангажименти или предложения.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е една благоприятна седмица за уреждане на различни неуредици в живота ви. През тези седем дни ще преживеете неочаквани събития, които ще доведат до естествено разрешение (или развитие) на важни за вас въпроси.

Конфликтите с хората около вас само ще създадат ненужно напрежение в отношенията ви. Преценете добре дали имате нужда от такъв стрес в живота си и дали може да избегнете тези конфронтации.

През седмицата вашето здравословно състояние ще се влияе от напрежението в ежедневието ви. През тези седем дни ще проведете деликатен разговор, който ще постави на изпитание вашето умение да бъдете тактични и дипломатични. Ще имате много впеатляващо съновидение, което ще ви развълнува. През тази седмица ще имате възможност да постигнете напредък, но само чрез достатъчно мобилизация и амбиция от ваша страна.

Жените Риби ще преживеят интересни събития и разговори с хора от различни градове или села. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, независимо в каква посока и за какъв период от време.

Мъжете ще са здравословно нестабилни. Някои неразположения ще ви покажат ваши грешки в начина ви на живот, които трябва да коригирате.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)