Седмичен хороскоп за 11 – 17 ноември 2019 година

Овен

Тази седмица обещава да бъде доста доста напрегнато време за вас. Ще имате много повече задачи или ангажименти, чието изпълнение ще бъде важно в рамките на тези седем дни.

В повечето случаи те ще бъдат свързани с пари, което ще изиска от вас по-голяма концентрация и практичност при тяхното изпълнение.

Избягвайте на всяка цена конфликти и спорове, независимо колко сте ядосани или разочаровани, тъй като това определено ще бъде загуба на време и енергия.

Важна роля за вашите успехи през седмицата ще има умението ви да се организирате по най-практичен начин, за да избегнете евентуални проблеми, грешки или друг вид затруднения.

Седмицата вещае среща или събиране по приятен (или важен) повод.

Домашните ви задължения ще са най-различни (ориятни и неприятни), но като цяло ще имат връзка с бъдеща промяна в дома или в семейството ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище или за търсене на такова.

Добро развитие ще имат ваши планове свързани с ремонти, подобрения, покупки на вещи за дома или уреждане на различни имотни проблеми.

Мъжете ще преживеят много по-емоционално неприятности, които ще имат да разрешават от предходната седмица или които ще възникнат през тези седем дни.

Жените ще търсят съвет или информация при вземане на важни решения, тъй като седмицата ще изиска вземането на такива в различни ситуации.

Телец

Пред вас е седмица, в която ще имате неотложни или важни ангажименти, които ще касаят вашите домашни или семейни дела.

Почти всеки ден ще имате неотложни задачи, които наистина не бива да отлагате. Те няма сами да се разрешат, а ще станат по-големи или по-трудни за изпълнение.

Напрежението през седмицата ще бъде по-голямо, но вие ще имате сили да се справите с всичко това.

Ако ви се наложи да се откажете от някои предварителни планове въпреки вашите желания, не изпадайте в тъга или депресия.

Някои събития може би са по-важни за живота на други хора и вие не бива да спирате тяхното развитие.

Седмицата ще ви донесе приятни преживявания в личния и в любовния ви живот. През тези седем дни ще бъде важно да избягвате всякакви преструвки, манипулативни действия и капризи.

През седмицата определено ще преживеете емоционални спадове или трудни моменти, но тези неща са част от житейската ви пътека.

Ще имате емоционални и успокояващи ви съновидения с хора от Отвъдното.

Деца или млади хора от семейният ви или приятелски кръг ще бъдат причина за повече телефонни разговори, срещи и други подобни действия.

Седмицата вещае добри приходи, стабилизиране на бюджета ви, възникване на нови професионални ангажименти и други благоприятни събития във финансов план.

Мъжете ще имат късмет в труден момент, но ако запазят лоялност и искреност в действията си.

Жените ще са фокусирани основно върху финансовите си дела, тъй като те ще са важни за изпълнение на ваши важни планове.

Близнаци

През тази седмица ще ви бъдат дадени благоприятни възможности за развитие на финансовите ви дела. Разбира се, нищо няма да стане без вашите собствени усилия и упорита работа. Излишно е да казвам, че всякакви хитрости ще си получат съответните противодействия.

През седмицата може да се ангажирате с важни разговори свързани с пари и финанси и да очаквате тяхното успешно развитие.

Седмицата може да ви изненада с развитието на здравословен проблем на роднина.

Вероятно ще се получи някакъв обрат вследствие на нова диагноза или лечение.

Възможно е да имате проблем с родственик, който не желае да спазва определени лекарски препоръки, терапия или лечение.

Тази седмица вещае най-различни изненади в семейството ви. Възможно е, някои да имат връзка с роднини или с приятели на семейството ви, които живеят наблизо или надалеч.

През седмицата са възможни семейни гостувания, срещи и пътувания.

Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или сватба.

Мъжете ще се опитат да разгадаят намеренията на хора, които говорят или действат по необичаен или странен начин. Ще имате много въпроси в главата си и ще търсете отговори, които обаче едва ли ще отговарят на действителността.

Жените ще имат по-добри очаквания за бъдещето си, за развитието на личните си или професионални дела. Разговори или общи действия с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви бъдат в полза.

Рак

През тази седмица ще имате благоприятно време за създаване и развитие на приятелства, които ще бъдат важни за вшаите настоящи или бъдещи дела. Избягвайте да бъдете прекалено доверчиви и се пазете от хора с фалшива самоличност.

През седмицата домашните ви дела ще се развиват нормално без някакви особени изненади.
Може да използвате благоприятните тенденции на тази седмица за разчистване на стари проблеми, неприятности и задължения.

Срещите, които ви предстоят през тази седмица ще са изпълнени с емоции, особено тези които ще бъдат свързани с ваши нови или стари приятели.

През седмицата вероятно ще възникне повод за събиране, което ще приемете по необходимост или без особено желание.

Използвайте тези седем дни за разчистване на недовършени дела и за планиране на нови.

Любовта ще е бъде важен фактор за доброто ви настроение. А тя определено ще присъства в живота ви през тази седмица…

Мъжете ще бъдат изненади от възникването или развитието на някои събития. Това може да внесе известен смут в ежедневните ви планове, но вие ще съумеете бързо да се реорганизирате.

Жените ще имат ясна идея какво искат и как да го постигнат през тези седем дни. Дори да предприемете някакви рискове, те ще бъдат разумни, добре обмислени и с добра подготовка от ваша страна. Отношенията ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъдат много емоционални.

Лъв

Пред вас е седмица, в която ще получите много информация по най-различни теми от живота, която ще трябва добре да сортитаре и да съхраните най-важното и полезно за вас. Това може да бъде свързано с вашия личен живот, с вашите семейни или приятелски връзки, работа и др.

По-важните новини или събития, които ще преживеете през седмицата ще имат връзка с вашия професионален или обществен живот.

През тази седмица ще имате желание да се ангажирате с участие в различни мероприятия свързани с обществени събития, фестивали, спортни прояви и др.

През тази седмица ще възникне необходимост да уредите важен финансов документ или договор.

Мнозина ще се зарадват на увеличение на доходите си, чрез най-различни източници.

Ще бъдете предпазливи към новите си запознанства с хора, независимо при какви обстоятелства ще възникнат.

През седмицата може да ви разстрои новина, която да касае човек, когото познавате.

Ангажиментите ви с имоти или с имотни дела на родственици ще се развиват добре.

През тази седмица отделете повече внимание на здравословните си неразположения и планирайте консултация с личния си лекар. Не изоставяйте без грижи едно хронично заболяване.

Тази седмица ще имате възможност да уредите домашни или битови проблеми, да замените неработещ уред или техника с нови и др.

Мъжете ще имат интересни преживявания с дъщеря, внучка, племенница или друга млада жена.

Жените ще са отдадени изцяло на важен професионален ангажимент или бизнес. Ще имат достатъчно амбиция, енергия и ресурси да постигнете успехи в кариерата си.

Дева

Пред вас е седмица, в която ще трябва по-сериозно да се ангажирате с разрешаването на проблеми в дома или на работното си място. Безсмислено е да отлагате подобни действия, тъй като все по-трудно ще ви бъде да намерите добро решение.

През седмицата отделете внимание за битови ремонти, подобрения или нововъведения в дома си.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа в дома или в стопанство (ако притежавате такова).

Това ще бъде благоприятно време за покупки на вещи за дома или на инструменти (техника) важна за вашата работа.

През седмицата ще имате ангажимент с жена, която ще има нужда от съвет или ще има желание да прекара част от времето си с вас.

Не отлагайте един деликатен разговор с жена, в очакване на по-благоприятно време, такова никога няма да имате.

През седмицата ще ви подразнят опити за манипулация или измама от страна на колеги, клиенти или съседи, които не прикриват своите интереси и цели.

Седмицата ще бъде благоприятна за емоционални преживявания, особено където има взаимност в чувства и цели, а не налагане единствено на собствената воля и желания.
През седмицата ще имате очакване за едно телефонен разговор, който няма да ви разочарова.

Мъжете ще изпитат неудобството, което ще им причини една лъжа или неизпълнено обещание.

Жените ще преживеят приятни моменти, с интересни или любими хора.

Везни

През тази седмица ще бъде добре да се откажете от някои свои намерения, които могат да ви причинят загуба или разрив във важни за вас отношения.
Ще ви натъжат новини, свързани с различни загуби или неприятни събития в живота на роднини или приятели.

Тази седмица може да бъде успешна за вас, особено ако следвате естествения ход на събитията. Така сами може да оставите отворена врата за шансове, които ще са важни за вашата лична или професионална реализация.

През тези седем дни може да опитате еднократно с малка сума своя късмет в лотария.
През седмицата ще имате сериозен ангажимент свързан с мъж, който ще трябва да изпълните по най-добрия начин, без да отлагате и без да търсите решения с хитрост.

Събитие от миналото ви ще ви натъжи или разплаче отново. Все още не можете да се примирите с неизбежността на някои промени или преживявания в живота.

Тази седмица ще бъде важно да не задълбочавате неприятностите, с които ще се сблъскате.

Мъжете ще се опитат да възстановят някои щети от предишни материални, финансови или емоционални загуби, нещо за което едва ли ще имат късмет през тази седмица.

Жените ще са в добра позиция при развитие на финансовите си дела. Практичност, практичност и пак практивност в действия и решения. Това се иска от вас!

Скорпион

През тази седмица ще ви се наложи да се съобразите с манталитета или характера на хора от семейство или на колеги.

Новите ви познанства ще бъдат твърде обременяващи и натоварващи ви в психологичен или емоционален план.

През тази седмица разчитайте повече на ваши стари приятелства и познанства с хора, за които сте уверени, че са лоялни или добри професионалисти.
Като цяло пред вас е една напрегната и това ще се отрази на емоционалния ви статус: ще сте изнервени, чувствителни, мнителни, избухливи. Изживейте подобни състояния вътре в себе си, без да натоварвате други хора с действия, за които впоследствие ще съжелявате.

Тази седмица не бива да бъде пропилявана поради даване приоритет на собствените си емоции, защото през тези седем дни ще трябва да вземете важни решения или да започнете нещо ново в живота си.

Не отхвърляйте предложения или покани, които ще получите тази седмица – такива действия няма да са във ваша полза.

Разкриването на злонамерени действия на човек от кръга ви колеги или клиенти ще ви покаже, че все още допускате неправилна преценка на хората около вас.

Мъжете ще изживеят болезнено и емоционално неприятно събитие или новина свързана с човек, когото познават.

Жените ще се сблъскат с неприятни хора, с които ще им бъде трудно да общуват. Внимание ще изискат отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Стрелец

Пред вас е седмица, в която ще ви се наложи практично да планирате финансите си с оглед разходи, които ще имате до края на този месец.

Възможно е през тези седем дни да се ангажирате с допълнителна работа или да потърсите нови източници на допълнителени доходи.

През тази седмица ще имате повече работа и повече задачи на работното си място. Те ще повлияят различно на вашите отношения с колеги или работодатели.

Избягвайте да правите коментари относно действия на ваши колеги или клиенти.

През седмицата ще следите с интерес (но без да поемате ангажименти), събития в живота на мъж.

Семейните ви дела ще се развиват нормално без специални изненади. Ще имате достатъчно информация да вземете важни решения или да обсъдите бъдещи планове.

Събитията през тази седмица ще ви дадат възможност за напредък, за положително развитие на ваши планове или задачи. Ще можете да се заредите с много положителна енергия, както от позитивни хора, така и от природата.

Конфликтите, както винаги съветвам са нежелателни. Винаги има друг начин да изкажеш своето мнение или да убедиш някого в правотата си.

През седмицата ще имате съновидение, което ще запомните дълго време.

Мъжете ще трябва да ограничат или добре да пресмятат своите разходи.

Жените ще имат достатъчно домашна работа, което ще им даде малко време за почивка и за приятни занимания. Резултатите от добре свършената работа ще ви направят щастливи.

Козирог

През тази седмица ще имате преживявания с мъж, които ще са свързани с предварително планирани срещи, разговори или събирания.

Ще ви се наложи да разговаряте по важни за бъдещето си въпроси с хора от кръга ви родственици.

Тази седмица няма да е най-ярката за вас с оглед на конкретни резултати. Дори може да преживеете дни на застой. Това ще бъде част от развитието на определени процеси в живота ви, които се нуждаят от определено време за да се случат.

Добро развитие през тази седмица могат да имат ваши финансови дела, ако сте в процес на планиране на важни парични разходи.

Ако имате интерес да получите заем, това ще бъде благоприятно време за подобни действия.

През седмицата мнозина от вас ще имат съновидения, за които трудно ще намерят разумно обяснение.

Като цяло през тази седмица се стремете към действия, които са добре планирани и избягвайте рискове.

През седмицата ще преживеете забавен инцидент в дома си.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или за подготовка на преместване в друг дом.

Мъжете ще трябва да обърнат сериозно внимание на здравето си и да не омаловажават някои болестни симптоми.

Жените ще разчитат на други хора за помощ или съдействие при изпълнение на важни задачи и ангажименти.

Водолей

Пред вас е седмица на усилена работа. През тези седем дни очаквайте повече професионални или бизнес ангажименти, делови срещи и работа с документи.

Тази седмица ще бъде благоприятна за начало на нова работа или за търсене на нова работа.

Ще преживеете различни емоционални събития свързани с човек от кръга ви роднини, съседи или близки приятели.

Седмицата вещае новина свързана с раждане на дете.

Ще бъде добре да не допускате претоварване при изпълнение на ежедневните си задачи. Пазете здравето си от различни инфекции, вируси или физически натоварвания.

През седмицата ще получите много интересни за вас новини или информация.

Не отказвайте покана за срещи или разговори, тъй като те могат да ви изненадат в положителен смисъл.
Моментите на стрес и напрежение, които ще възникнат през седмицата ще са свързани с ваши страхове за бъдещето.

Мъжете ще имат благоприятно време за подобрения в дома си, покупки на вещи за домашния комфорт и др.

Жените ще развият интересни контакти с най-различни по възраст или социално положение хора. Ще има много динамика в социалния ви живот.

Риби

Пред вас е седмица, в която ще трябва да проявите търпение и да покажете разбиране на действията на хора около вас. През тези седем дни покажете, че имате повече вяра в замисъла на събитията, които Съдбата ви дава през този период.

Загубите през тази седмица ще касаят неща или хора, от които вече нямате нужда, за да продължите напред.

Бъдете готови и отворени за повече социални контакти с хора, които ще имат желание да бъдат с вас. Не се самоизолирайте, само защото сте вглъбени в собствените си проблеми.

През тази седмица ще имате ангажименти с документи, уреждане на договор и други.
Във финансов план нещата като развитие ще са по-скоро положителни за вас.

Събитие свързано с мъж ще бъде в основата на ангажимент, чието изпълнение ще е важно и неотложно.

През тази седмица се ангажирайте единствено с разрешаването на неприятности, за които сте уверени че имате възможности, време и средства.

Мъжете ще предпочетат да прекарват повече време със семейството си, в дома си отдавайки се на приятни занимания, четене на книги, гледане на филми или спортни предавания.

Жените ще бъдат изненадани от някои новини, писма или имейл. Някои събития могат да ви разочароват или натъжат, но други може да ви дадат надежда за по-добри времена.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)