Седмичен хороскоп за 11-17 май: Близнаците се занимават с пари, Везните – с бизнес идеи

Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преминете през няколко сложни ситуации, които ще изискат мобилизация на вашия дух. Имайте вяра в това, което ви се дава като изпитание или преживяване, тъй като в тях има определен смисъл (значение).

Използвайте тази седмица да осъществете отложени поради различни причини лекарски прегледи или лечение (терапия).

Погрижете се да си осигурите по-здравословен начин на живот, особено ако живеете в големи градове или мегаполиси.

Не прекалявайте с удоволствията, алкохола или цигарите, дори да имате поводи за събиране по приятни поводи. Не мислете, че това са незначителни неща.

През тази седмица избягвайте всякакви хитрости или манипулации от ваша страна, въпреки че вярвате в добрите си намерения. Сега подобни действия ще ви въвлекат в неприятни ситуации, чиито последствия да се окажат непредсказуеми.

През тези седем дни ви предстои да се разделите с някои неща или с хора. Истината е, че тяхното време за действие във вашия живот е приключило. Не се опитвайте да спрете естествения ход на събитията.

Седмицата ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие или за образованието ви (ако сте ученици или студенти). През тези дни ще можете да се представите по-добре и хората да видят вашите реални възможности и познания.

През седмицата ще получите различни покани или предложения, които ще ви донесат приятни емоции и преживявания.

Развитието на събитията през тази седмица може да бъде по-бавно. Така обаче, живота ще ви помогне да изградите стабилни основи на един успех, който ще имате възможност да реализирате през следващите няколко седмици.

Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще започнете с очакване за приятни преживявания с любими или важни за вас хора. Доколко и как това наистина ще се случи зависи и от индивидуалните ви дадености.

Ако през изминалата седмица сте успели с реализацията на важни подготвителни работи, през тази седмица ще можете да разчитате на успех в работата си, както и в домашните си дела.

Любовният ви живот ще зависи от свободата на емоциите, които вие и вашия партньор ще си дадете. Недейте очаква единствено партньора ви да създава приятни моменти във връзката ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за създаване на нови познанства с хора отблизо и далеч. Съвета ми е да не ги натоварвате със сериозни очаквания още в тяхното начало.

Някои от по-сериозните конфликти през тази седмица може да бъдат провокирани от други хора за да ви злепоставят или за да ви манипулират в тяхна изгода. От вас зависи дали ще намерите тактичен и дипломатичен път да се измъкнете от подобна ситуация.

Семейните ви ангажименти няма да са малко и определено ще са важни за изпълнение. Не бива да ги отлагате, тъй като това ще ви донесе допълнителни усложнения.

Седмицата вещае важно събитие във вашето семейството или в семейството на ваши приятели.

Като цяло тази седмица може да бъде много интересна, с различни неочаквани събития или силни емоционални преживявания.

Мъжете Телец да бъдат готови да стартират една нова идея или шанс.

Жените ще присъстват поне на едно събиране или приятна среща през тези седем дни.

Близнаци 

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която вниманието ви ще ангажират различни задълженияя свързани с финансови документи или плащания.

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, но избягвайте прояви на самонадеяност.

През тези седем дни една неприятна новина може да създаде стрес или да предизвика необходимост от пътуване наблизо или надалеч.

През тази седмица се съобразявайте с реалните си възможносности, както във финансов план, така и в емоционален. Не обещавайте и не се ангажирайте с неща, които трудно може да изпълните. Останете здраво стъпили на земята, тъй като това е еинствения за вас начин за самосъхранение.

През седмицата ще получите покана или предложение, което трудно ще откажете.

Новите ви контакти и познанства през тези седем дни ще бъдат с хора, които имат сходни интереси или цели с вас.

Като цяло бъдете по-тактични и предпазливи в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Тази седмица ще бъде важна за вас, защото това е време за изграждане на база, върху която да продължите с вашите действия в бъдеще. От това ще зависи какви постижения ще имате и какви успехи ще достигнете.

Тази седмица ще е важна нишка в развитието на планове или ангажименти, които стартирахте в близкото си минало и които ще имат развитие в близкото ви бъдеще.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате желание и воля да завършите неща започнати от началото на годината досега.

През тези седем дни ще имате късмет, който ще ви помогне с лекота ще изпълнявате задачите и ангажиментите си.

Седмицата вещае късмет или възникване на неочакван шанс във важен за вас момент.

Всички събития сега ще имат важно значение за бъдещето ви.

Здравето ви през тази седмица ще бъде колебливо, затова избягвайте големите натоварвания, както физически, така и психически. Възможно е здравословен проблем на близък човек също да бъде ваша грижа или безпокойство.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но добре подбирайте хората, с които ще пътувате заедно.

Добро развитие ще имат ваши контакти с хора от различни градове и села, включително и от чужбина.

Събития в живота на дете ще бъдат тема на оживени разговори или решения. Възможни са наложителни промени свързани с дете.

Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете.

През тази седмица не само ще създадете нови познанства, но и ще развиете създадени вече такива. В някои случаи през тази седмица може да предприемете едно по-сериозно обвързване с други хора, с цел обща дейност или бизнес.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица се пригответе за изпълнение на по-трудни ангажименти или за разрешаване на по-сложни проблеми. По един или друг начин тези неща ще намерят своето разрешение или ще отпаднат от листа ви със задачи за семицата.

През тези седем дни много емоционално натоварени ще бъдат отношенията ви с други хора отблизо и далеч.
Седмицата вещае постъпления на пари от работа или други източници на доходи, които вече сте създали.

Някои от негативните тенденции на тази седмица са свързани с лъжа, измама, интриги и задкулисни игри на хора от кръга ви роднини, колеги или приятели. Възможно е както вие да сте активната страна в една такава ситуация, така и някой друг да действа срещу вас по този начин.

През седмицата вниманието ви ще ангажира важно събитие свързано със семейния или личния живот на жена от кръга ви роднини или съседи.

Нова познанство с жена ще ви срещне с една интересна личност.

През седмицата обаче може да научите неприятна новина свъзрана с жена, която познавате от миналото си.

Разговор или среща с мъж ще ви накара да преосмислите и да промените свой план или идея.

Личен празник на мъж ще е повод за приятно събиране в домашна обстановка или в ресторант.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица на важни решения или промени, които могат ще касаят основно личния ви живот, но ще дадат отражение на семейството или кариерата ви по някакъв начин.

Разбира се, всичко ще се случи само ако вие сте готови за промени и за активно участие в тях.

Седмицата ще изиска повече грижи за дома, градината или стопанството, ако имате такова.

Това ще бъде благоприятно време за промени в дома, за преместване в друго жилище или за покупка на нов дом (имот).

Финансово седмицата също ще бъде благосклонна към вас, но се постарайте да останете реалисти в очакванията си. Избягвайте хазартните игри и търсенето на лесни печалби, това не е характерно за вас!

През седмицата пазете личните си вещи от загуба или кражба. Разсеяността или предоверяването ви може да създаде неприятни ситуации, паника и объркване.

През седмицата ще сте склонни да се връщате към приятни спомени от миналото си. Възможно е това да бъде причина да потърсите из социалните мрежи контакти със стари приятели.

Някои от изненадите през тази седмица ще бъдат с цел да ви провокират да започнете нови неща. Те ще променят посоката на вашето развитие към нови интересни области и познания.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица вниманието ви ще ангажира важно събитие. Ако това касае човек от вашето семейство, то вероятно ще става дума за събитие свързано с образование, кариера или публична изява.

Като цяло седмицата ще бъде благосклонна за развитие на вашите професионални или бизнес планове.

През тези седем дни ще имате повече отговорности и задължения, но и различни възможности да покажете своите способности и умения.

Това ще бъде благоприятно време да представите и защитите свой проект или бизнес идея.

Седмицата ще бъде благоприятно време за търсене на нова работа или усвояване на нови знания, които ще са важни за изпълнение на вашата професионална дейност.

През тези седем дни ще можете да отделите време за разрешаване на битови проблеми в дома, за промени на интериора в жилището ви, за покупка на нова мебелировка или техника и др.

Ако имате собствен бизнес през тази седмица може да инвестирате в нови машини, инструменти и други важни неща за вашата дейност.

Емоционално няма да сте стабилни тази седмица поради по-голямата натовареност или поради по-голямата си чувствителност. Недостатъчното време за почивка и развлечения също ще окаже негативно влияние върху вашето физическо състояние.

Неприятностите тази седмица ще са провокирани от умишлени или непремислени действия и думи на други хора.

Седмицата вещае важно събитие или новина свързана с момиче или с жена от кръга ви роднини или близки приятели.

Тази седмица ще получите покана за гостуване или вие самите ще поканите гости в дома си.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през новата седмица вещае ви се дава да преживеете различни събития свързани с пътуване.

За някои от вас това може да бъде свързано с разговори или с планове за лятната почивка, за други може да има връзка с преместване по местоживеене и др.

Ако сте в процес на търсене на работа, сега може да възникне предложение, което да изиска преместване в друг град или държава.

Като цяло тази седмица ще бъде наситена с важни събития и емоционални преживявания. ПОради тази причина се постарайте да си осигурявате достатъчно почивка и да се храните здравословно.

Постарайте се да се възползвате максимално от всяка нова възможност, чиято поява предстои през тази седмица.

В личен план също ще имате повод за радост или удовлетворение, като това може да касае вашия любовен или семеен живот.

Във финансов план ще се ангажирате с уреждането на документ, договор или ще за зарадвате на паричен приход.

Това ще бъде благоприятна седмица за финансови и банкови действия.

Жените ще имат важни ангажименти свързани с деца или с родители.

Мъжете ще имат ангажимент свързан с починал роднина или приятел.

Стрелец 

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица може да провокирате един неприятен конфликт поради емоционална или прибързана реакция от ваша страна. Внимавайте с коментарите си относно живота на други хора или когато се обсъжда някаква клюка.

Новините, които ще получите през тази седмица ще ви дадат надежда за реализация на ваш план, който може да бъде свързан с вашата работа.

Мнозина от вас ще се зарадват на покана или предложение за пътуване през това лято. Все пак не избързвайте и изчакайте развитието на събитията в страната, където живеете или там, където планирате да пътувате.

Повод за размисъл относно живота и обратите в него ще бъдат преживявания свързани с хора, които познавате. Тези събития могат да бъдат причина за разговори с различни хора, които имат отношение към тези събития.

През седмицата ще възникнат по-сериозни противоречия с хора от вашето собствено семейство или от кръга ви роднини. В повечето случаи те ще имат връзка с различия относно важни финансови или имуществени дела.

През тези седем дни действията или решенията на роднина или приятел ще ви изненадат. Би било добре да си спестите съветите или мнението си (особено ако не са ви поискани), дори това да е свързано с вероятност да допуснат грешка.

Като цяло по-благоприятна седмица във финансов план ще имат жените родени под този зодиакален знак.
Мъжете Стрелец ще трябва да приемат филосфски и без излишна драма една загуба или раздяла.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще бъде добре да вземете решения свързани с бъдещето си. Това особено ще бъде актуално ако трябва да предприемете конкретни действия през тези седем дни.

Ще бъде много важно да се предпазите от илюзии, от заблуда или манипулативни действия на хора, които следват единствено собствения си интерес. (в някои случаи е добре да съхраните сами себе си от подобни действия)

Ако сте ангажирани с юридически или съдебни дела, през тази седмица може да очаквате развитие, но едва ли ще се стигне до тяхното финализиране.

Различни проблеми и неприятности все пак ще намерят начин да ви изненадат. Въпреки опитите ви да ги избегнете или разрешите по най-бързия начин, те ще успеят да ви създадат дискомфорт в дома или на работното ви място.

Седмицата вещае моменти на напрежение на работното ви място свързана с инцидент, проблематичен (конфликтен) клиент или грешка по невнимание.

През седмицата един здравословен проблем ще изиска някакъв вид терапия или болнично лечение.

През седмицата могат да възникнат затруднения около финансов разход свързан с дете или с човек от семейството ви.

Жените ще имат ангажимент свързан с имот или с вещи в дома. Вероятно ще направите важни за вас покупки, които ще искате да внесат комфорт и свежест в дома ви.

Мъжете ще се зарадват на новина, която ще получат на работното си място или чрез държавна институция.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица на интересни и непредсказуеми като развитие преживявания, които ще оставят спомени у вас.

През тази седмица емоционално ще бъдете съпричастни към събитие в семейството на ваши роднини, съседи или приятели.

През тези седем дни избягвайте сериозни обещания, тъй като динамичността в ежедневните ви задачи ще направи трудно тяхното изпълнение.

През седмицата мнозина ще се ангажират със здравословните проблеми на роднина или на приятел.

Това ще бъде седмица,в която могат да ви изненадат неочаквани пари. Ще възникнат нови възможности за по-добър или допълнителен доход, но определено ако сте в търсене на такива.

Изненадите, които ви предстои да преживеете тази седмица ще ви накарат да се замислите относно решения или ангажименти, с които вече сте се обвързали. Възможно тези изненади да ви провокират към неочаквани промени в начина ви на работа и дори в начина ви на живот (дори това да е за определен период от време)

В работата си ще преживеете един период на сравнително спокойствие без стресови ситуации. Ще се чувствате по-спокойни или по-уверени след преживян период на несигурност или безпокойство за бъдещето си.

Седмицата вещае притеснение около здравето на любим човек, което може да има връзка с гинекологични или урологични проблеми.

Риби

Ако си роден под знака на Риби, основните ви ангажименти през тази седмица ще са свързани с изпълнение на ежедневните ви семейни и професионални задачи.

Почти всеки ден ще ви изненадват и натоварват с най-различни емоции важни събития или новини.

Приемете, че тази седмица е специална за вас и разпилявайте времето си!

През тази седмица мнозина ще обсъждат бъдещето на едно планирано преди време пътуване.

През тази седмица ще имате интересни и полезни за вас контакти с хора от друго населено място.

През тези седем дни ваш роднина или приятел ще ангажира вниманието ви със свои лични или професионални проблеми. Натоварването ви с чужди проблеми няма да бъде приятно, но е важно да дадете подкрепа или съвет в този момент.

Като цяло това ще бъде седмица, в която разитие ще имат вашите духовни качества: ще имате възможност да ги покажете или обратното, да „блеснете“ като една материалистична и егоистична линост. От вас ще зависи!

През седмицата ще възникне грижа свързана със здравето на близък човек.

Любовните недоразумения и спорове ще преминат бързо през тези седем дни. Надявам се да сте научили вече някои житейски уроци и да спрете да повтаряте едни и същи грешки.

През седмицата ще преживеете изненада в дома си свързана със събитие в живота на човек от семейството ви или от кръга ви роднини. Вероятно става дума за човек, който в момента не живее с вас.

Седмицата ще бъде благоприятна за романтични запознанства, намиране на сродна душа или среща с нов интимен партньор.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)