„Свят без граници“ отново с подаръци в навечерието на празниците

За 12-а поредна година сдружение „Свят без граници“ продължава да радва децата с подаръци в превърналата се в традиция кампания в навечерието на Рождествените и Новогодишни празници.

Председателят на Управителния съвет на организацията Ганчо Илиев и заместник областният управител на Стара Загора Петя Чакърова поставиха началото на кампанията в І ОУ „Георги Бакалов“. Децата от подготвителната група и тези от I до IV клас представиха музикално-танцова програма. Всички те бяха поздравени от Петя Чакърова, която им пожела да бъдат здрави, да слушат учителите и родителите си, да са любознателни и отворени към света, както и да не забравят, че по Коледа се случват чудеса.

„Настанили сме се в новата сграда още от 15 септември. С помощта на община Стара Загора и огромния труд на всички колеги успяхме да реновираме стаите, преместихме цялото си оборудване и вече работим в една сравнително спокойна атмосфера. Педагогическият колектив, родителите и учениците почти привикнаха на новото място, на което се намираме“, каза Димитрина Тимофеева, директор на училището. Тя не пропусна да благодари на сдружение „Свят без граници“ за успешното дългогодишно партньорство и за това, че и тази година зарадваха възпитаниците им.

Кампанията по раздаване на подаръци продължи в Дневния център за деца с увреждания в  Стара Загора. Утре екипът на сдружение „Свят без граници“ и заместник областният управител Петя Чакърова ще бъдат в община Николаево.


image0 (9K)