Сводникът Чолата, бившият мъж на Милянкова, я оставил на улицата заради мъст

Бившият съпруг на моделката Ирена Милянкова Росен Чолов е уредил да я изгонят от работа, коментират запознати в светските среди пред „Галерия“. Според тях именно Чолата има пръст в отстраняването на многодетната майка от елитната брокерска агенция.

Актрисата и модел се подвизаваше повече от година в компанията, където работи и настоящият й съпруг Никола Чолаков. Тя бе един от най-ценните кадри и се изявяваше не само брокер, но и рекламно лице на фирмата.

Бе обявена и за най-добър служител на годината, а само няколко месеца по-късно профилът й е премахнат от сайта на компанията. Самата Милянкова призна, че вече не работи там и се е записала да следва във Факултета по начална и предучилищна педагогика.

Според слуховете зад отстраняването й от брокерската фирма се крие бившият й съпруг, който искал да й почерни живота. Чолов се възползвал от факта, че новият мъж на Милянкова работи в Гърция и моделката е сама у нас и правел всичко възможно да спъва професионалното й развитие. Благодарение на дебелите си връзки той успял да издейства не само уволнението й, но и се постарал да не бъде наета в никоя друга брокерска агенция. Близки до Милянкова признаха, че в момента на безработната майка й е изключително трудно да се грижи за шестте си деца.

Моделката поиска развод от Чолов още докато той беше зад решетките. Съденият за сводничество още не можел да преглътне предателството на бившата си, която само година след раздялата вече беше бременна от новия си мъж. Нещо повече – близки до Милянкова подозират, че отново Чолата има пръст в преместването на Чолаков в гръцкия клон на брокерската агенция.

Бившият съпруг на моделката целял да разклати новия брак на Милянкова и според запознати е успял.

 


image0 (9K)