Свирепа атака срещу Григор след положителната му проба за К-19

Свирепата атака срещу първия заразен тенисист на турнира в Задар (Хърватия) Григор Димитров дойде от организаторите на надпреварата. Пожелалият анонимност човек говори пред Jutarnji list и директно обвини Гришо, че два дни е имал явни признаци на влошено състояние, но е отказвал да се тества.

Тежки критики за Джокович след положителната проба на Григор Димитров

„Той е виновен за всичко, което се случи и за това, че се заразиха още хора. Поведението му е непростимо. Ако беше съобщил навреме, вирусът нямаше да се разпространи. Той застраши здравето на всички. Още в петък му беше зле, но отказа да се тества. Предполагам, че е заразил останалите на баскетболния мач. Там играчите бяха в много близък контакт, имаше единоборства. Може това да се е случило и на вечерята, където друг заразен – Борна Чорич, седеше срещу него“, коментира човек от организаторите на турнира в Задар.

Извънредно от Хасково след новината, че Григор Димитров е заразен с К-19

В същото време сръбският Telefraf.rs твърди, че Гришо може би е бил болен още преди пристигането си в Сърбия, тъй като е бил твърде предпазлив и поведението му не е съответствало на това на останалите.

Новак Джокович също е заразен с коронавирус

Той не присъства на разходката по улица Скадарлия с Джокович, Зверев и Тийм. Странеше от феновете, единствен попита дали трябва да носи маска при пристигането си на летището. Не блесна и на корта, което ясно говореше, че нещо не е наред с него, пишат сърбите.


image0 (9K)