Световно известният лечител Рене Мей и неговата методика в Стара Загора през ноември

Рене Мей в България!
Безплатни обучения по метода и техниките на Рене Мей от сертифициран международен терапевт от екипа на лечителя – Анилу Физ, Мексико. Дай си здравето и спокойствието, които заслужаваш.

Световно известният лечител Рене Мей и неговата методика в Стара Загора на 22.11.2016 г.
https://www.facebook.com/events/401170243604164/

ДОБРОВОЛЦИ НА СЪЗНАНИЕТО
„ Няма любов без действие“,Рене Мей
В това обучение вие ще се научите какво означава съзнателно внимание и учтивост към другите хора, както и какво е влиянието им върху самите нас.
Доброволец на Съзнанието е човек, който прави добро на другите или човек, който обича да помага на другите хора по различни достъпни начини ден след ден.
РЕГЕНЕРАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
Това е безплатен инструмент. Тя ви позволява да помагате на другите чрез Актове на грижа и Безусловна любов. Емоционалната Терапия е лечебна техника, която стимулира нервната система чрез леки докосвания на гръбначния стълб.Терапията помага за изцелението на заболявания причинени от емоционални травми, тревожност, болка, хипертония и дори дегенеративни заболявания.

Международна Фондация Рене Mей
„Основата на духовността е да си сред другите “, Рене Мей
www.renemey.org
[email protected]
Настоящите обучения са част от програмата на Доброволците от Международна фондация Рене Мей за изграждане на общност и мрежа от терапевти за издигане на общото съзнание и подготовка за идването на знаменития лечител в България през юни 2017 г. Повече информация за начина на работа и дейността на Рене Мей може да научите от игралния филм, заснет по действителния му живот.


image0 (9K)