„Сватбената рокля на Бети” е поредната премиера в Драматичен театър „Гео Милев“

Представлението „Сватбената рокля на Бети” от Анна Петрова на 6 април, от 19.00 часа, на камерна сцена, е поредната Премиера в Драматичен театър „Гео Милев”.

Режисьор на спектакъла е Невена Митева – директор на Драматичен театър „Рачо Стоянов” – Габрово. Анна Петрова е сред любимите ú съвременни автори.

„Леко се работи с Ани – коментира Невена Митева. – Все пак тя е актриса и пише ролите така, както би искала да ги изиграе…”

Сценографията и костюмите на спектакъла са дело на Теодора Лазарова.

Изпълнители и действащи лица: Елена Азалова (Ивона), Светла Тодорова (Бети), Ивелин Керанов (Константин)

За представлението:

На пръв поглед – позната до болка ситуация: любовен триъгълник – всеотдайна съпруга; мъж, устремен към високите етажи на властта; млада, богата и властна покровителка… Чувствата, страстта, амбициите и моралът са заплетени във възел и ситуацията изглежда безизходна.
Героите и обстоятелствата са взети от днешния ден. На фона на актуалната картина от нашата съвременност се разгръщат вечните теми за любовта и властта, за принципите и компромисите. Дали всичко може да бъде купено с пари, дали наистина любовта е по-силна от всяко обстоятелство, което се изправя на пътя й.
Дали все още са останали граници, които не могат да бъдат преминати безнаказано…

ПРЕМИЕРА – на 6 април 2017 г. от 19.00 часа на камерна сцена в ДТ „Гео Милев”. Спектакълът ще се играе и на 10 и 19 април.

Източник: dolap.bg


image0 (9K)