Свалиха от покрива на крайморски хотел пиян полски турист 

В операцията по свалянето на подпийналия летовник се включиха полицаи и пожарникари

[ad id=“225664″]

Пиян полски турист се качи на покрива на хотел в Приморско. Наложи се да се намесват полицаи и пожарникари, за да го свалят. Съобщението е на ОДМВР – Бургас.

Сигналът е подаден на 30 юни около 17.30 часа в Районно управление – Приморско.

Съобщеното гласяло, че на ръба на покрива на хотел „Лагуна” в града, на височина около 30 м., лежи мъж в безпомощно състояние – констатирано е, че това е 35-годишен полски турист с инициали П.В., който след употреба на голямо количество алкохол легнал на ръба на покрива до отводнителния улей.

[ad id=“263680″]

В резултат на действията на служители от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Приморско и Районно управление – Приморско и с риск за живота и здравето им, туриста е свален от покрива на хотела с помощта на въже и стълба. П.В. е задържан за срок от 24 часа.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско.

Ден по-рано тялото на 38-годишен полски турист пък е открито в морето край южния плаж в Китен. На 29 юни т.г. около 13.40 часа в Районно управление – Приморско е получено съобщение за инцидент в морето на южния плаж в Китен срещу хотел „Сабина“, при който на около 12 м в морето е открит трупа на 38-годишен полски турист с инициали Д.К., отседнал в Созопол.

[ad id=“236993″]

При извършения първоначален оглед видими следи от насилие не са открити – тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас.

По случая е образувано досъдебно производство.


image0 (9K)