Свалиха Люба Колезич от ефира на Би Ай Ти

Предаването на Люба Кулезич „Честно казано“ е свалено от ефира на Би Ай Ти, а договорът на водещата прекратен предсрочно.

[ad id=“225664″]

Във вторник в телевизия Би Ай Ти се провело заседание на директорите, продуцентите и водещите на предавания в медията заедно с единия от двамата собственици Павел Вълнев, обясни програмният директор на Би Ай Ти Сашо Диков, предаде „Дневник“.

Същата вечер Люба Кулезич разказала в ефир, че собственикът препоръчал предаванията да бъдат „по-умерени и не толкова резки“. Това – подчерта Диков, не е вярно. Защото не го е казал собственикът, а го казал изпълнителният директор Симона Ангелова.

[ad id=“263680″]

Поради изнасяне в ефир на невярна информация за работата на медията договорът на Люба Кулезич, водеща на предаването „Честно казано“, който бил до 31 декември 2017, е прекратен предсрочно, като ще й бъдат изплатени всички полагащи й се възнаграждения до края на годината, каза Диков. А в средата на декември ще бъдат в София и двамата собственици, които живеят в САЩ, и тогава ще бъде предложена отново работа на Кулезич.
Източник:dunavmost.com


image0 (9K)