Сбъднатата мечта на една абитуриентка по време на пандемия

Таня Митева е възпитаничка на Център за млади таланти в Бургас от 14 годишна. Нейната страст към модата, проявена още в най-ранна детска възраст, я среща с ценъра за таланти в Бургас и тя става част от единствения по рода си проект по моден дизайн за деца в града. Оттогава Таня развива и усъвършенства успешно дарбата си в сферата на модата и стайлинга, има зад гърба си участия в ревюта, модни състезания и конкурси. 

Завършването си в проекта по моден дизайн „Дебют“ Таня направи с предизвикателството да скицира и ушие мечтаната си бална рокля. А Център за млади таланти с подкрепата и съдействието на Мария Танева – ръководител на проекта и модна къща „Емоционе“ превърнаха мечтата в реалност. 

За децата и младежите от центъра благотворителността върви ръка за ръка с развитието и усъвършенстването на дарбите им, затова в сбъдването на мечтаната рокля за Таня се включиха и всички нейни приятели и млади дизайнери от проекта.

„Вярваме, че всеки носи в себе си талант, но той освен да бъде открит трябва непрекъснато да бъде развиван. Щастливи сме, че Таня бе част от нашите деца, горди сме с нейните постижения през годините и ѝ желаем никога да не спира да следва и сбъдва мечтите си!“ сподели г-жа Лилиана Славова, председател на Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и Център за млади таланти в Бургас .

„Изпращаме Таня със сътворената от нея рокля – плод на труда, постоянството, амбициозността и страстта на едно младо момиче с големи мечти за „малки черни рокли“, коментира Мария Танева, преподавател в Център за млади таланти.

 


image0 (9K)