Сашо Морфов затъва все повече – намерен е полужив пред Народния театър

Сашо Морфов сериозно е уплашил работещи в Народния театър преди дни, пише „Телеграф“.

Страстта на Александър Морфов към чашката не е тайна за никого. Но напоследък тя минава всякакви граници и рискува да излезе прекалено скъпо на иначе талантливия режисьор.

[ad id=“226585″]

Дори по време на лятната ваканция той често може да бъде забелязан около Народния. Състоянието, в което се появява в храма на Мелпомена обаче е просто неописуемо! Въпреки непоносимите жеги навън Морфов не се отказва от солидната порция концентрат. А това няма как да не даде съответните последствия.

Грозна случка с негово участие се разигра няколко дни след оставката му от поста главен режисьор. Към 11 часа сутринта, безжизненото тяло на Сашо било открито от сценичен работник при служебния вход на театъра. Той веднага се развикал за помощ и се паникьосал, защото Морфов не изглеждал жив. Но пък миришел доволно на алкохол! Това веднага издало каква е причината за това му състояние. Когато тръгнали да го вдигат от земята, той смотолевил нещо в опита си да разкара помагачите.

[ad id=“236999″]

На следващия ден театралният гений нахълтал в офиса на шефа на Народния театър Мариус Донкин и му вдигнал грандиозен скандал. Едва ли не той му бил виновен защо се е напил така и станал за резил, пък после всички разбрали за това. Двамата отдавна са в много остър конфликт и се смята, че именно той е принудил Морфов да си подаде оставката от най-голямата ни сцена. Говори се, че ще заработва крупна сума пари като режисьор в Скопие.


image0 (9K)