Сашо Кадиев кръшкал на Таня, Катето Евро си иска снахата

Водещият на предаването „Преди обед” Александър Кадиев върти две жени, видяха папараците на „Уикенд”. Освен официалната си половинка Таня Тончева, с която са заедно от 9 години, актьорът от известно време си има и любовница. Слуховете, които се носят в арт съсловието отдавна, намериха своето потвърждение преди дни. Кадиев бе заснет от нашите папараци с млада брюнетка, неизвестна в публичното пространство, с която даже се целунаха, питаблоидът.

През миналия уикенд синът на Катето Евро се появи в столичния Южен парк с красива дама. Те се настаниха в градината на популярен ресторант, като избраха маса, която да е по-усамотена. На пръв поглед двойката не изглеждаше чак толкова съмнително – хубавицата спокойно можеше да мине за негова приятелка или просто колежка от театъра. В един момент обаче Кадиев скъси дистанцията и няколко пъти целуна събеседничката си по устните! Хвана я и нежно за ръката и взе да й шепи в ухото. Дали си е въобразявал, че никой няма да го види или има друга причина за освободеното му поведение, не е ясно.
Водещият и спътницата му със сигурност са повече от добри приятели и това си пролича по жестовете и по интимното им общуване. Сашо непрекъснато обрижваше брюнетката, а когато времето захладня, помоли сервитьора за одеало и внимателно я наметна с топлата завивка.

                                                             С Таня, майката на дъщеря му

Че Кадиев и майката на дъщеря му са в конфликт, се говори от няколко месеца, но досега той категорично отричаше. „ С Танчето сме заедно, всичко е наред!”, заяви водещият, когато плъзнаха слуховете за раздяла и дори заплаши медии със съд за клевета. Тончева пък се изказа, че Сашо много й помогнал да преодолее смрътта на майка си и това неимоверно ги сплотило. Истината обаче се оказва малко по-различна и определено криза в семейството има, след като актьорът е стигнал дотам да завърти любовница и да я показва на публични места.

В интервю за списание „Ева”, публикувано неотдавна, водещият все пак се престраши да намекне, че може би Таня не е любовта на живота му, макар че имат прекрасна дъщеря. „Не мога да кажа, че съм открил точния човек за мен. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува” , сподели откровено Кадиев. И допълни, че не вярва в брака и затова с Таня така и не стигнали дo венчавка.
„Не искам сватба. Не можеш да се кълнеш пред Бога за нещо, за което и философите, и психолозите, и примерите говорят красноречиво. Ясно е, че няма да стане. На всички ни се иска да има вечна любов, в която заедно да изчезнем в маранята. И там да останем завинаги. И в добро, и в лошо, докато смъртта ни раздели… Но както е казал Ремарк: „Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо”. И в този смисъл защо да се кълнем в нещо, за което ни е ясно, че можем да нарушим другата седмица или след пет години?”, откровеничи синът на Катето Евро.

По изказванията на Кадиев може да се съди, че романтичните му чувства към Таня отдавна са си отишли. Запознати издават, че в последно време връзката им се крепяла единствено заради 5-годишната им дъщеря Катерина. Междувременно актьорът си е хванал любовница и явно е доста хлътнал по нея.
Самата Таня Тончева е споделяла, че със Сашо неведнъж са имали остри конфликти и тя си изнасяла от дома им. „Когато се скараме, бързо си събирам багажа и отивам в родния си град Пловдив. След два дни обикновено ми става мъчно и се връщам. Навикът също играе роля. Трудно ми е да си представя да живея с друг мъж“, разказвала е брюнетката за бурната си връзка с актьора.

Тя не крие, че с него често стигали до конфликти – предимно заради битовизми. „Споровете ни възникват основно ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми…“, признавала е официалната половинка на Кадиев. Често се спречквали и заради видеоигрите, към които водещият е пристрастен. Той всеки ден с часове разпускал във виртуалния свят и не възнамерявал да се отказва.

Семейството преживяло друга криза, когато тъщата на Кадиев издъхнала в края на миналата година. След трагичната загуба Таня се затворила в себе си и не допускала други хора до личния си свят, а стресът напълно я смачкал. „Загубих много скъп човек – моята мила майчица, и ми е трудно да се възстановя. Ако не са детето, което ме радва, Катето и Сашко, за да ме подкрепят всеки ден, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден с времето става все по-болезнен за мен, но като си поплача, ми олеква“, разказвала е снахата на Катето Евро.

                                                         Катето Евро с любимата снахичка

Бившата танцьорка е много добре настроена към своята свекърва, с която делят една къща в Кокаляне. Казва, че актрисата я е приела с отворени обятия още в самото начало. „Катето много добре се отнесе с мен и до ден-днешен много ми помага. След загубата на майка тя ми каза силни думи: „Никога няма да мога да я заместя, защото майката е една-единствена, но ще се постарая да ти дам най-искрената си майчина любов. Ще те подкрепям и ще съм до теб каквото и да ти се случи!“, споделяла е Таня. Според източник на „Уикенд”, Катето Евро била категорично против новата сърдечна тръпка на сина си. Тя била много привързана към снаха си и се надявала увлечението на Сашо към бюнетката бързо да затихне.

 


image0 (9K)