Санаториум и Наречен на българския ефир – репликираха се водещ и член на журито

Оле, оле, оле, оле – ние сме шампиони – пеят „Роналдо“ и „Меси“ 🙂 А на края на изпълнението и Ваня, и Гъмов извикаха „Само Берое!“, като Джаферович каза още „Обичам Стара Загора и старозагорци!“

Тази вечер е финалът на едно от най-обичаните и рейтингови предавания в българския телевизионен ефир. За пета поредна година, в дванайсет седмици, наши певци и актьори се превъплъщават в свои именити колеги от световната сцена, пресъздавайки глас, визия, поведение и емоция. Страхотният екип от гримьори, танцьори, стилисти, музикални и театрални педагози и какви ли още не -ози… правят невероятна спойка, предлагайки на публиката страховито настроение. В журито този сезон е познатият с острия си език Фънки, естрадната прима Йорданка Христова и актьорът с изключителните имитаторски качества Виктор Калев.

Вероятно от самото начало за никого не ебило загадка кое е предаването. А като споменем и не на последно място водещите Митко Рачков и Зуека, сегментът щраква и картинката е съвсем пълна и завършена. Много енергия, много хумор, доста ирония на гърба на продуцента Маги Халваджиян, но всичко премерено и на шоу, като на шоу такова, каквото трябва да бъде, за да са доволни и щастливи зрителите.

Този сезон и вечно негативният в коментарите си Фънки се промени, омекна му острозъбието, защото беше окончателно обезоръжен.

Данчето Христова оприличи „Като две капки вода“ с един всенароден санаториум за всички българи, а Рачков с присъщата му изобретателност мълниеносно реагира: Ние сме „Наречен“ на българския ефир.

Все още тече финалът и победителят на пети сезон се очаква.

В този момент на сцената излизат двама почти старозагорци – единият е истински – Станимир Гъмов, а другият – натурализран – Ваня Джаферович.


image0 (9K)