САМ ДА СЕ НАСАДИШ: Валери Симеонов се набута във войната между Божо Кравата и Митьо Очите! Затвори нощен бар, арестува DJ с белезници!

Няма ден, в който управляващите да не се хвалят с работа в антракта между летните си почивки. Слугата на Борисов, както го наричат в някои среди – Валери Симеонов, побърза да се „похвали“ в социалната мрежа, че видите ли, те са свършили много работа, докато си почиват обаче.

[ad id=“218548″]
Симеонов награден с титла вицепремиер, поради… сами се сещате, пери мускули редом до останалите институции, които са участвали в акцията. Оказва се, че след изненадващи проверки един бар е затворен, а Симеонов пише – „Започнахме мащабни изненадващи проверки, като първият удар беше върху прословутия „Оксижен“ на известната пазарджишка мутра Божо „Кравата“. Отнемане на озвучителна техника и многократни клопки, а освен това и арест за Диджея, който обяснимо е отказал да се раздели с техниката си и разбира се, че Симеонов е там…
Така ли се процедира? Питаме само… В проверките не се подминават и други заведения. Самият Симеонов не спира да бъде актуален и обстоятелствен с друго нашумяло заведение край морето. „Странно е, че друго знаково заведение – „4 You“ – тази нощ не работеше, като съмненията за теч на информация предстои да бъдат проверени“.

[ad id=“218548″]
Преди дни, министърът на туризма Николина Ангелкова се пусна по морето, естествено, тя е там на почивка и веднага да се разпише и тя, че е свършила нещо, отиде да брои столовете по заведенията. Случаят е в заведението, което се прочу, че има такса стол. Накрая се оказа, че всичко е редовно и проблем няма.
И така, почиват си управляващите от Борисов 3 и гледат да се чекнат, че са свършили работа, но каква… За финал нещо ВАЖНО – „Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от държавата на мафията“, казва Симеонов… Дали, че май все още сме си държавата на мафията…

http://BNews.bg


image0 (9K)