Само три от зодиите при жените ще останат в съзнанието на мъжете завинаги:

Много жени оставят трайна следа в представителите на противоположния пол. Те са като магнити за мъжете и се закотвят в съзнанието им бързо и лесно. Те винаги имат тълпи от обожатели след себе си. Оказва се, че зодията влияе за това.

[ad id=“263680″]

..

Жените от някои зодиакални знаци умеят да се появяват в живота ви, да проявяват цялата си страст и сила след което с лека ръка да си тръгнат. Всички си мислят,че това качество е присъщо за мъжете, но не бъдете сигурни. Вижте зодиите на жени, които оставят трайна следа и в мъжете.

Лъв

Жените Лъв ,както говори и самото им име са истински лъвици. Те влизат в живота на мъжа и оставят траен спомен от прекрасни моменти. Живота ви с представителки на тази зодия наистина ще бъде интересен и ще искате да се повтори отново и отново. Тези жени обичат страстно и силно. Но и като истински лъвици, не могат да търпят нещо по-малко от най-доброто. Затова е добре да се постараете, ако искате да я задържите в живота си.

[ad id=“218548″]

Козирог

Представителките на зодия Козирог са като феите от детските филмчета. Идват в живота ви правят го прекрасен и подреден, а след това си отиват. Жените Козирог знаят много добре как да омаят един мъж. Когато сте с такъв тип жена е нормално да не ви интересува друга, просто защото това, което имате ви е предостатъчно. В този случай няма как да забравите колко фантастично е било всичко, когато тя си тръгне. А тя ще го направи, ако не успеете да и дадете онова, от което има нужда.

Скорпион

Като цяло самата зодия Скорпион е най-сексуалната зодия. Да не говорим за представителките на нежния пол…. Тези жени ще ви пренесат в света на страстта и емоциите, ще ви накарат да скочите до седмото небе. Бъдете подготвени за нови изживявания и моменти, които освен,че не са ви се случвали, ами не сте и си мислили. Представителките на тази зодия могат да ви създадат любов за цял живот, ако получат същото от вас. Те няма да толерират отношение по-малко от най-доброто. Запомнете го добре.

източник Луд спорт


image0 (9K)