Само тези 3 зодии могат да обичат както никой друг!

Близнаци

Близнаците се отличават с непостоянни чувства и настроения, и астролозите ги определят като най-ненадеждната зодия. Те са заети с търсене на интересни събеседници, флирт и забавление. В търсенето на нещо ново, Близнаците често разчитат на аргументите на разума, а не сърцето, така че търсенето им е дълго и пълно с разочарования.

Близнаците са жадни за нови емоции и впечатления, така че остават във връзка само до момента, в който са живи техните общи интереси и потребности.

[ad id=“225664″]
Открият ли обаче обектът в който са сигурни, те го обичат с цялото си сърце и душа и са верни до гроб.
Овен

Овните от най-ранна възраст се влюбват и си мислят, че са били застигнати от същото чувство на безкрайна любов.

Те са светли и необуздани да показват чувствата си, не спестяват комплименти и любезности, сякаш очакват мръсен номер и раздяла.

На тях им е чуждо покорството, така че те избират средняколко личности със силен дух, които могат да обуздаят неуморимата енергия на Овена. Хората на огнения знак се раждат, за да се борят, така че техните чувства ще изчезнат, ако дойде мир и спокойствие в двойката.

Те обичат силните емоции, предизвикателствата и противоречията. Ако сте готови за необуздан живот, ярки емоции и спонтанни решения,

Овен ще поддържат огъня на любовта, но не позволявайте това да изчезне и за една минута.

[ad id=“225664″]

Дева

Девите се отличават със сериозност и взискателност. Те внимателно подхождат в избора на партньора си, но поради естеството на взискателната си природа, често страдат. 2-те зодии, които ще ви бъдат верни до гроб и предани до последно

ъмнения и страхове не позволяват Девите да се отпуснат и да се наслаждават на красивите чувства в компанията на своите половинки, така че тяхната любов е по-скоро като самоунижение и усърдно търсене на несъвършенствата в избраните. Представителите на тази зодия обичат съвършенството, така че е малко вероятно да обърнат внимание на мърляв мъж, но ако отговаряте на високите им критерии, те ще ви гледат в очите и ще ви обичат от цялото си сърце и завинаги.

източник: zajenata.bg


image0 (9K)