Само сега 50% намаление! Освободете тялото си от натрупаните мазнини и токсини в НЕОЛА!

Нима има човек, който не иска да е със слаба и добре изглеждаща фигура? Нима всички обичат да се блъскат във фитнеса с часове? Със сигурност не. За радост, решението е много просто, освен това е и приятно, без физическо натоварване!

И най-важното за съвременния прагматичен човек – ПРОМОЦИОНАЛНО предложение от НЕОЛА, което неминуемо ще ви впечатли! Посетете този салон в Стара Загора!

В салона за красота НЕОЛА можете да се избавите от грозния целулит, от излишните килограми и да премахнете болезненото отичане и тежест в краката. Идва пролет и е време да помислим как ще изглеждаме през лятото!

2 в 1! Безоперативна липосукция с апарат за кавитация + пресотерапия

Има решение и то на много ниска цена:

От 1 февруари НАМАЛЕНИЕ 50% на пакетите от 40 и 60 минути и промо цена на пресотерапията 8 лв. за процедура, вместо 15 лв.!

С 10 ПРОЦЕДУРИ ПРОСТО СМЕНЯТЕ ТЯЛОТО СИ С НОВО!

Специалистът в НЕОЛА е Жулиета Делчева, която ще ви обгрижи с помощта на модерна техника и напълно безболезнена терапия. Най-общо казано кавитацията е безоперативно изтегляне на мазнини, а пресотерапията е изключително важна, тъй като тя спомага за бързото и лесно изхвърляне на излишните течности и токсини от тялото.

Какво представлява кавитацията и пресотерапията?

Страхотен ефект наблюдавам и при жени, наскоро родили и надхвърлили обичайните си килограми, поотпуснали малко мускулите на тялото си, разказва Жулиета. Единственото изискване за тях преди да се подложат на кавитация или пресотерапия е, че трябва да са спрели кърменето.

Мнението на клиенти, преминали курс от няколко процедури в НЕОЛА:

Илияна е на 45 години и е направила 10 процедури кавитация. За ефекта от тях разказа следното: Никога не съм имала проблеми с наднормено тегло, но с годините талията ми се разшири и кожата се поотпусна. Именно затова предприех мерки с посещенията си при Жулиета. Кожата на корема ми видимо се стегна, а обиколката на талията ми се намали с 3,5 см. Редувам през 2-3 месеца и по няколко процедури пресотерапия и се чувствам прекрасно! Много съм доволна от обгрижването на Жулиета. Винаги компетентно ме запознава с процедурите, а и непрекъснато поддържа високо ниво с най-модерната техника.

Рени е на 27 и е започнала да посещава салона за красота НЕОЛА след майчинство. Тя сподели възхищението си от почти мълниеносния ефект от процедурите. До момента съм направила 4 кавитации+пресотерапия. Свалила съм почти 2 кг, разказва младата жена. Забелязах стягането и намалението сантиметрите на талията ми още след първите две посещения в НЕОЛА. Съчетавам студиото за красота с фитнес залата и се чувствам перфектно! Удоволствие е след майчинство да се поглезя и аз.

Миша е още едно момиче на 28, което отбелязва чудесен резултат. За 10 процедури от пакета кавитация+пресотерапия тя вече е с 5 кг надолу. Младата жена изрази изключителното си задоволство от това, че болките в краката ѝ са изчезнали, тъй като работата ѝ изисква много ходене и стоене прав. Определено имам подобрение освен с отслабването, и с натрупаната умора.

Апаратурата в НЕОЛА е на изключително съвременно и модерно ниво. 

ВАЖНО!

При закупуване на ваучер с пакет от процедури до края на ФЕВРУАРИ, клиентите трябва да знаят, че могат да го ползват до 15 АПРИЛ, не по-късно. Жулиета Делчева издава карта на тяхно име и прикрепя касов бон към нея, на който е фиксирана датата на закупуване.

НEОЛА Body slim“ ще намерите в Стара Загора на ул. „Света Троица“ 75

с работно време от вторник до събота от 11 до 19 часа.

Можете да посетите и Фейсбук страницата на НEОЛА : facebook.com

За повече информация от Жулиета Делчева и да си запазите час, можете да се обадите на тел.: 0889 255 332 Жулиета Делчева ще ви посрещне с усмивка в модерна и приятна обстановка.

В НЕОЛА ви очаква незабравимото приключение да откриете вашето ново и по-красиво АЗ!


image0 (9K)