Само за мъже: Как един мъж може да оцелее след среща?

Отговор на този въпрос се опитва да даде Маруан Алтейр. След серия от злополучни запознанства, 26-годишният мъж решава да опише опита си в книга, за да „спаси“ повече представители на силния пол, минали по неговия път.

„Нокти от пръв поглед“ се нарича ръководството на мачото с прякор – Роки. Интересно е, че той определя характера на жените по техния маникюр. И има защо – едно от нещата, което може да отврати мъж на първа среща, са прекалено дълги или мръсни нокти.

„Най-важното нещо, брато, е цветът, цветът, цветът“- коментира Алтейр. Според него, когато мъж види конкретни цветове по ноктите, трябва директно да бяга от срещата, за да не си навлече неприятности.

Авторът на ръководството е категоричен, че дамите, носещи лакове с телесни нюанси, са безобидни. По думите му, те са съгласни на секс за една нощ и на сутринта не очакват нищо, а това устройва много мъже. Друго обаче е с ярките цветове.

„Стой настрани от жълто, най-важното – ако има куража да си направи жълти нокти, има и куража да ти отреже топките“, твърди автора.

Що се отнася до заострените и затъпени нокътни плочки, спецът по първи срещи смята, че трябва да се избягват жените, които имат от първия тип. За него този вид маникюр е „оръжие за масово поразяване“. Все пак, ако момичето, с което излизате, има дълги нокти под други форми, то е силно и здраво, но хигиената му е под въпрос. Сигурно много мъже се питат: „Как мие чиниите?“.

Ръководствотото на Маруан Алтейр става все по-популярно. То се базира на 20 приятели и 10 непознати, с които е разговарял.

Съветите бързо станаха хит в Twitter, но го харесват предимно мъжете. От друга страна жени изпращат гневни коментари на профила на мъжа в социалната мрежа. В тях те пишат, че никога няма да си намери приятелка или качват снимки на маникюра си.

tialoto.bg


image0 (9K)