Само за жени: Как да намерите мъжа, който ще ви превърне в принцеса?

Как ще познаете мъжа–принц, който може да превърне и Вас в истинска принцеса, дори и без да имате палати, карети с коне и прислуга, както кралиците от приказките.

[ad id=“225664″]
Колко от Вас, скъпи мои приятелки, не мърморите и не се мръщите на мъжа, редом до Вас в живота? Колко други не мечтаете за някой мъж с идеални качества? И когато откриете Вашия човек, го идеализирате в ума си с всичките тези прекрасни характеристики. Забравяте да виждате неговите недостатъци или ги избягвате съвсем преднамерено и след това с течение на времето, когато животът се е променил и навикът е навлязъл във всекидневието, тогава откривате, че човекът до Вас има недостатъци. Реагирате странно и смятате, че животът е изтекъл през пръстите Ви и може би сте загубили някой друг, по-добър принц, който би превърнал живота Ви в приказка.
Какво търсите обаче? Може би идеалното не може да бъде описано с точност. Някои действия на даден мъж, някои постъпки на друг са нещата, които Ви ентусиазират, но не можете да ги откриете като една съвкупност, т.е. в един човек, събрани накуп. Много пъти се мръщите, че в българските мъже не можете да откриете онези „прекрасни” качества, които можете да намерите сред чужденците, особено ако идват от Запад, но на практика избирате да бъдете заедно с един човек от вашата страна и град, а не с някой от чужбина.

[ad id=“263680″]
Гледате различните филми по кината и телевизията, взимате примери за подражание, мислите, че актьорите притежават въпросните идеални качества и в реалния живот и се опитвате да ги претворите и пренесете и върху вашия човек, приятел или съпруг. Не успявате обаче изобщо или съвсем малко, притеснявате се, мърморите и отхвърляте на думи избрания от Вас човек, но продължавате да живеете заедно с него, въпреки оплакванията.
Животът обаче е много по-елементарен, ако Вие искате да го направите лесен и успешен. Разбира се, още по-лесно е да откриете своя Принц и да се превърнете и Вие в една щастлива Принцеса, ако го пожелаете. С няколко прости и съвсем не магически действия, след като и ние мъжете не се нуждаем от много, за да се превърнем в меко „тесто” в ръцете на една жена. Без да имам претенциите, че съм открил универсалната рецепта, позволете ми сега да споделя как точно да стане това, с което се надявам да направя по-лесен и личния Ви избор.
Всеки мъж може да се превърне в един изключителен Принц и да Ви накара да се чувствате прекрасно и единствена във всеки момент, ако Вие го желаете и се опитвате да го насочите по пътя, който Вие мечтаете да последва. Всяка жена е способна да направи даден мъж такъв, какъвто тя си го представя, стига да има желанието да се опита и да действа по един майсторски и умен начин, но и с голямо търпение. Ние, мъжете, се променяме дори без да го разберем, ако имаме до себе си подходящата жена, която знае да открива подходящите наши „бутони” и да ни трансформира според собствените си представи.

[ad id=“236993″]
И така, на всички онези от Вас, които имат все още нова връзка, бих казал да се опитате от самото начало да не отстъпвате и да поставите границите на пространството, в което искате мъжът да се движи. Колкото и връзката Ви да е в начален стадий, избягвайте многото компромиси и се постарайте да изпратите послание до Вашия спътник в живота какви са Вашите желания и как той би било добре да действа. Без да се мръщите и да мърморите, когато той не е много успешен, опитайте се с малко женски усет и хитрост да го насочите натам, накъдето искате, оставяйки го да си мисли, че това, което върши и тактиката, която е избрал, за да Ви зарадва, са абсолютно негов личен избор. Оставете го да изразява своя егоцентризъм, но не с противопоставяне, а насочвайки го в рамките, които Вие сте избрали. С други думи, когато той нещо е решил в крайна сметка…. да е решил онова, което Вие искате да се случи в действителност.

[ad id=“238430″]
Не трябва да карате мъжа да изпитва ревност или ограничаване на свободата си, а го оставете да дойде при Вас само в резултат на чувството, че той така сам е решил. Ако искате да имате до себе си „рицар” и джентълмен, покажете му точно какво трябва да направи. Да знае как и да се държи като към една истинска „дама”, а не като с поредното момиче. Поставете от началото своите правила по един сладък, деликатен и дори малко … кокетен начин, ако го умеете, разбира се. И по този начин, ще сте го насочили да се движи точно в рамките, в които Вие бихте искали и ще сте го превърнали в един истински принц за ваша радост. И не само това, Вашето поведение ще го накара да се опитва с всяка своя постъпка съвсем съзнателно да си мисли, че е спечелил рая, който в действителност сте самата Вие и така да Ви накара да се чувствате и Вие като една принцеса.
Ако връзката Ви е дългогодишна и сте заедно от много време, някак си е по-трудно да постигнете някакви промени, но не е и невъзможно. В този случай се нуждаете от хитрост и интелигентност и умно използване на всичко онова, което сте научили за мъжа до Вас с течение на времето.

Източник: http://www.bgnow.eu/ Х.Мурутис


image0 (9K)