Само два дни остават за кандидатите за доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

До момента общо 10 са кандидатите в обявения от Община Стара Загора конкурс за доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Ще бъдат избрани 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които обичат спорта, комуникативни са и имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“. Конкурсът, под форма на събеседване, ще се проведе на 16.01.2017 г. в Общинската спортна зала „Иван Вазов“, от 12:00 ч. до 14:00 ч.
Досега шест момичета и четири момчета, на възраст от 12 до 15 години са изявили желание да подпомогнат провеждането на кампанията през 2017-та година, за която градът е носител на приза „Европейски град на спорта“.
Крайният срок, в който кандидатите могат да заявят своя интерес за участие на електронна поща – [email protected],  е 13.01.2017 г., включително.
На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка, която след приключване на кампанията, ще остане за тях.
Родителите на избраните за доброволци кандидати следва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и снимки на децата, във връзка с провеждането на кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.


image0 (9K)