„Самарянска къща“ отбелязва с благородна кауза своя 16-и рожден ден

Кризисен център „Самарянска къща“ в Стара Загора, управляван от Сдружение „Самаряни“, отбелязва своя 16-и рожден ден с благородна кауза.

16 години екипът на Кризисен център “Самарянска къща” застава редом до хората, пострадали от насилие, всеки ден с РАЗБИРАНЕ, УВАЖЕНИЕ, ГРИЖА, СЪЧУВСТВИЕ и ДОБРОТА, за да оказват ПОДКРЕПА и ПОМОЩ, да споделят НАДЕЖДА и ВЯРА, да вдъхват ДОВЕРИЕ и СИЛА, чрез ВОДИТЕЛСТВО към ПРОМЯНА и ВДЪХНОВЕНИЕ за един нов ЖИВОТ, изпълнен с ЛЮБОВ.

По повод своят рожден ден, Кризисен център “Самарянска къща” отправя специална покана към хората, които винаги са били с отворени сърца към жените и децата, пострадали от насилие – дарители, доброволци, партньори, симпатизанти, на 22 януари, от 19:00 часа, в Restaurant Sans-Souci ресторант Сан Суси (ул. „Константин Иречек“ 26), където в приятелска атмосфера, на чаша вино, ще бъдат заедно и чрез ДАРИТЕЛСТВО в подкрепа на каузите “Детството не бива да боли!” и “Любовта не бива да боли!” ще сбъднат още поне една мечта за поредната жена или дете.

Първи в дарителската вечер се включват любезните домакини от “Сан Суси”, които ще дарят процент от оборота, за да подкрепят каузата.

За да разберете за всички актуални възможности, чрез които които и тази година ще можете да подкрепяте жените и децата от “Самарянска къща”, бъдете с екипа на този специален рожден ден с кауза!

От Сдружение „Самаряни“ очакват Вашето потвърждение до 20.01.2020 г.! Колкото и широки да са сърцата, местата са ограничени, затова побързайте!


image0 (9K)