Сайт покани на работа дъщерята на Бойко Борисов и жената на Влади Горанов

Сайтът Фрог нюз на журналиста Огнян Стефанов покани на работа дъщерята на премиера Бойко Борисов Венета Борисова. Лидерът на ГЕРБ няколко пъти много развълнувано обясни публично, че детето му страда, защото не може да почне работа никъде в България.
Стои момичето, плаче и казва: „Не мога!“. Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт„. Това заяви министър-председателят неотдавна.
[ad id=“225664″]
„Няма да има повече сълзи, защото Фрог нюз подава ръка на Венета. Според медийни публикации тя е завършила международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси в Калифорния, САЩ. Значи може да поеме ресор „Бизнес – икономика“. Освен това не ни е страх, че фирмата ще „замине“, както се опасява баща й. Много опити се правят да „заминем“ и без Венета да е на работа при нас, така че сме се научили да оцеляваме. Очакваме Венета Борисова да ни се обади и да подаде документи, както си му е редът“ – пише Огнян Стефанов.

Приятели: Милионерът Кирил Домусчиев и министър Владислав Горанов със съпругите си.

Фрогнюз кани на работа и съпругата на финансовия министър Владислав Горанов. Преди дни и за нея премиерът сподели загрижен: „Съпругата на финансовия министър Владислав Горанов беше в министерството много преди него. И той я уволни, защото има конфликт на интереси. И тя седи вкъщи, киселее, нервира се, сърди се”. „Е, въпросът е решен: подава си документите в сайта Фрог нюз и проблемът отпада. Нямаме възможност да предложим големи заплати, но възнаграждението все ще е от помощ за семейния бюджет, особено ако се вярва на медиите, че сем. Горанови живеят в най-луксозния затворен комплекс в София в кв. „Изток“, който е собственост на бизнесмена Кирил Домусчиев и брат му – пишат от сайта.

„Това ще е нашият скромен принос за стабилността на управлението. Премиерът и финансовият министър ще могат да отдадат всичките си сили на работата, защото проблемът с работата на техните най-близки ще е решен.

[ad id=“225664“]

Вярваме също, че като започнат работа при нас, дъщерята на Борисов и съпругата на Горанов ще имат пълната възможност да установят по какъв начин във Фрог нюз успяваме да финансираме сайта в тези нелеки времена. По този начин информацията ще достигне и до пеевските медии, които постоянно повтарят, че „банкерът-беглец Цветан Василев“ и местни олигарси наливат милиони в медията ни. Ще се убедят също по какъв начин и канали важни информации достигат до екипа ни и дали са фалшиви новини или истина“ , завършва Огнян Стефанов.


image0 (9K)