Сагата с Моуриньо приключи! Португалецът подписа нов договор с Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подписа нов договор с английския гранд, обяви официалният сайт на „червените дяволи“. Новият контракт ще задържи португалския специалист на „Олд Трафорд“ до 2020 година, като в него има и опция за още един сезон. Старият договор на Моу с клуба изтичаше през 2019 година.

[ad id=“263680″]

Моуриньо, който утре ще навърши 55 години, пое “червените дяволи” през лятото на 2016 година, като наследи на поста холандеца Луис ван Гаал. Моуриньо стана първият мениджър в историята на клуба, който успява да спечели трофей още в първия си сезон начело на тима. През сезон 2016/2017 Манчестър Юнайтед спечели Купата на лигата на Англия и Лига Европа.

[ad id=“263680″]

Португалецът подписа новия договор в присъствието на изпълнителния директор на клуба Ед Удуърд. „Жозе вече постигна много като мениджър на Манчестър Юнайтед и аз съм много щастлив, че той се съгласи да се обвърже с клуба поне до 2020 година. Неговият професионализъм и работоспособност са изключителни и той прегърна желанието на клуба да се налагат млади играчи от топкласа в първия тим. Той прави всичко с енергия и целенасоченост и аз съм сигурен, че ще продължим да носим резултати на феновете и клуба“, коментира Удуърд.

Източник – Спортал


image0 (9K)