Рут Колева срещу колежката си: Лилана е позор!

Известната с острия си език Рут Колева е от хората, които не се притесняват да изразят публично мнението си. Изпълнителката попиля в социалната мрежа колежката си, замесена в грандиозен финансов скандал, с думите „ЛиЛана е позор!“.

Припомняме, че ЛиЛана, заедно с брат си – бийтбоксърът Александър Деянов-Скилър, и Мартин Димитров са в ареста за злоупотреби с европари и данъчни престъпления.

Спецпрокуратурата обвини Лилана и още четирима за злоупотреби с евросредства

Рут публикува във Фейсбук следното:

„Чета за ареста на Лилана и Скилър и първоначалната ми реакция беше „Гешев е позор!“, ама все пак реших да погледна в търговския регистър набързо за какво става въпрос. 10 клика по-късно намерих няколко фирми регистрирани на името на Лилана, Скилър и на майка им, които са с регистрация в Монтана и имат спечелени по 200-250 хиляди лева всяка, от различни фондове.

Гaджeтo нa Cĸилъp, бpaтът нa apecтyвaнaтa Лилaнa, проговори

Има регистрирана фирма и на името на приятелката на Скилър. Цветина Пламенова Димитрова е управител на фирма Макротренд ЕООД която е искала 249 800,00 от фонд за, цитирам „Насърчаване на предприемачеството чрез пазарна реализация на Qamp;A платформа за икономическо консултиране и осъществяване на специализирани икономически анализи – Макромедия“….отново в Монтана. Страхотен икономист-предприемач ще дойде тази Мис София – Цветина. На Скилър другата фирма Скилър ЕООД има 240000 лв спечелени от ИСУН. На съдружника Мартин Димитров и жена му също няколко фирми в Монтана, Горна Оряховица…Летят едни милиони левове като бял хляб. Друга фирма на Лилана – Нованор ООД печели „Подобряване на управленския капацитет и отговорността към околната среда на Нованор ООД“ на стойност 400 хил.лв. Само не знам кой около тях не е взел пари от еврофондове? Как не ви е малко СРАМ?!“

По-късно Рут изтри поста си в социалната мрежа.


image0 (9K)