Руните от стъкло не работят

От какъв материал е добре да са направени руните

Алена отговаря:

В книгата ми „Рунически оракул“ има комплект карти руни, за да може всеки човек сам да си ги зареди с неговата енергия. Ясно съм написала, че картите вършат същата работа, както и ако руните са от обемен материал. Защо от всичките възможности в магазина избра руни на стъклени плочки?

Руническа магия

Написала съм ясно в книгата, че руните могат да са изработени от широколистно дърво, най-добре ясен, от глина или от естествен минерал, най-добре планински кристал.

Руни от стъкло, прозрачно или плътно, както и от порцелан са мъртва материя. Не ти вършат работа и по никакъв начин, както и да ги зареждаш, няма да ти дават достоверна информация дори и на най-простичкия въпрос.

Още в началото ти отговорих, че проблемът ти има елементарно решение. Ако промениш себе си, безработицата ти скоро ще е само спомен. Ако не се промениш… тогава ще продължиш все по-усилено да търсиш енергийни методи за решаване на проблема, докато стигнеш дъното.

Магия с руни е измама

Какво могат руните

Послушай съвета ми и започни да се държиш като жена с висше образование и опит, но не натрапвай на околните върховите си квалификации и биография. Това дразни дори ако е невинно подметнато в разговор на кафе. Мълчи си и ще видиш как, започнеш ли да се съобразяваш със съвета ми, ще получиш предложения, отговарящи на високия ти ценз. А и този съвет съм ти го дала преди години, когато някой от чужбина ти беше казал, че ти е прекалено висока квалификацията, а на тях такива служители не им трябват. Не заради заплатата, а защото искат в колектива да не се събират хора, които биха се чувствали унизени от някой, който не е началник, но парадира с дипломите си. А когато почнеш работа, остави другите да те оценят, това е правило, което съм научила от съветите на моите тибетски Учители.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)