Румънец изведе Берое напред в резултата в Русе

След края на първото полувреме в Русе Берое води на домакина Дунав с 1:0 в последната среща от втория кръг на Първа професионална лига.

Първите минути бяха сравнително равностойни между двата отбора, които не успяха да създадат сериозни опасности пред вратарите.

В 17 – тата минута дунав създаде първата по сериозна опасност. Тогава Мирослав Будинов свали топката с глава към Васил Шопов, който ценрира по земя в наказателното поле.  Виданов и Желев се разминаха с топката и топката  попадна в Юлиян Ненов, който от 10 метра не успя да уцели  вратата на Берое.

[ad id=“218001″]

В 29 – та минута румънецът Серджиу Негрут дава преднина на старозагорци. Марио Петков се опита да изрита топката в предни позиции, но кълбото рикошира в гърба на Мартин Райнов и румънският централен нападател се озова очи в очи със стражът на домакините. Със силен удар по земя Негрут откри резултата 0:1.

В 32 – та минута Берое отново имаше  възможност за второ попадение. Карлос Охене напредна отдясно и подаде успоредно на голлинията към Педро Еуженио. Марио Петков и Станислав Антонов не се разбраха, но за щастие на домакините кълбото излезе в корнер преди Педро Еуженио да успее да овладее и нанесе удар.

В 44 – та минута  Васил Шопов от Дунав отправи удар от т 25 метра по земя, но Душан Перниш улови топката без проблеми.

Очаквайте подробности !!!


image0 (9K)