Румънеца и Енчев се разделиха със скандал (Пикантни подробности)

Рапърът Георги Енчев изгони дуетната си половинка Адриан Рачев от групата. Музикантите обявиха края на дуото с кратко съобщение във фейсбук:

[ad id=“255238″]
„Скъпи приятели, с огромна болка ви съобщавам, че от вчера група Румънеца и Енчев спира да съществува и да осъществява муз. дейност! Благодаря на всички вас за подкрепата през изминалите 20г.“, това се съобщава с публикация в официалната им страница във фейсбук. Новината шокира феновете им, които веднага попитаха какво сее случило и какъв е проблемът.

Румънеца и Енчев създават заедно музика от 1996г., а в последната година са се отдали на организирането на фестивали на балканската култура.

„Нямам никаква представа, че дуото приключва. От вас го научавам. Трябва да проверя. Нямам представа, ако Енчев е написал и се отказва – групата ще се казва Румънеца“, споделя пред Телеграф Адриан. Очевидно Енчев сам е взел решение да изгони половинката си от групата.

Един от почитателите им коментира, че се разделят, за да се съберат отново след 10 години, както правят световните групи.


image0 (9K)