Румен Христов: Слуховете за смъртта на СДС са твърде преувеличени

„Нашият форум доказа, че слуховете за смъртта на СДС са твърде преувеличени. Ние сме живи, обичаме СДС, както в началото, вълнуваме се, понякога си изпускаме нервите, но това е, защото не сме безразлични. Не сме безразлични към партията, не сме безразлични и към съдбата на България.“ Това се казва в писмо на новия лидер на сините Румен Христов до областните и общинските организации на партията, както и до Националния й изпълнителен съвет.

Публикуваме писмото Румен Христов:

Уважаеми членове на областните и общинските организации на СДС,

Уважаеми членове на НИС НА СДС,

Приятели,

Обръщам се към Вас с уважение и благодарност за усилията, които всички положихте, за добрата организация и толерантния дух на ХХIII-та Национална конференция на СДС.

Нашият форум доказа, че слуховете за смъртта на СДС са твърде преувеличени. Ние сме живи, обичаме СДС, както в началото, вълнуваме се, понякога си изпускаме нервите, но това е, защото не сме безразлични. Не сме безразлични към партията, не сме безразлични и към съдбата на България.

Има ли страст в политиката, има и идеи, и сблъсък на идеи, има развитие. Аз съм сигурен, че СДС тепърва ще изненадва, тепърва има какво да даде на българската политика и гражданите. Но това зависи от всички нас –ако останем заедно, ако работим отговорно и с вдъхновение, ще го постигнем!

И отново ще потвърдя думите си от конференцията – за мен всеки седесар е важен, без оглед на това дали ме е подкрепил, или не. Идеята за СДС е по-голяма от всеки един от нас!

Затова благодаря за подкрепата на всички, които гласувахте за мен! Благодаря и на Вас, които подкрепихте д-р Антон Койчев! Защото всички показахме, че сме част от една общност, че в партията ни има място за различни идеи, че сме истински демократи!

Да си пожелаем успех и единство в нелекия път, който ни предстои!

 


image0 (9K)