Румен Петков сменя Валери в патриотичната коалиция

Нова патриотична формация с ляв уклон се задава на политическия хоризонт след избора на Румен Петков за председател на АБВ, твърдят запознати с политическото инженерство у нас.

[ad id=“225664″]

С Петков начело на АБВ се отваря врата към бъдеща коалиция с ВМРО и Атака, твърдят източници на „Галерия“ от редиците на партията на агент Гоце. Обединените патриоти се разпадат всеки ден. Вече е ясно, че НФСБ на Валери Симеонов скоро няма да е част от формулата.

Конфликтите между Симеонов от една страна и Сидеров и Каракачанов от друга, се задълбочавали всеки ден.

[ad id=“263680″]

За сметка на това Румен Петков бил в отлични отношения с лидерите на ВМРО и Атака, не без съдействието на руския посланик Анатолий Макаров, а твърди се, и чрез ексразузнавача от КГБ ген. Леонид Решетников.

Петков, Сидеров и Каракачанов поддържат добри отношения с тях и имат еднакви позиции по важни теми от международните отношения, особено тези на България и Русия.

[ad id=“238430″]

„Оттеглилият се лидер на АБВ Константин Проданов има европейска визия, но няма политически опити твърдост. Румен Петков е доказан боец. С него начело ще се търси участие във властта“, категорични са в партията с лидер Георги Първанов.

http://BNews.bg


image0 (9K)