Рози и Ричи се събраха

Фитнес инструкторът Ричард Величков и моделката Розмари Тишер се събраха. Двамата „се прочуха“ с разправиите – в ефира на последния сезон на „ВИП Брадър“, на тема: „Правили ли са с..с в къщата на „ВИП Брадър или не са?!“.

За „подновената им дружба“ стана ясно от снимка на двамата в социалните мрежи.

Както е видно, настроеното на Ричи и Рози е повече от приповдигнато. Публичната среща между двамата е в студиото на „Господари на ефира“, но феновете им подозират, че може би романсът им е продължил след края на шоуто.

Припомняме, че чаровната брюнетка и „Мистър София 2018“ направиха фурор с историята си в риалити формата, като така и не стана ясно мираж ли е с…ът в Къщата.

Това разбуни духовете в социалните мрежи. Много потребители порицават и двамата, тъй като Рози имаше приятел. Упрекът към Ричи пък гравитира около факта, че той побърза да се похвали за любовното си завоевания.

Двамата успяха да забъркат скандал и между собственичките на две модни агенции – на „Ивет фешън“ – Ивет Григорова и тази на „Визаж“ – Жени Калканджиева. Първата се застъпи за Рози, която е лице на „Ивет фешън“, след като Калканджиева нарече Тишер „германска селянка“.


image0 (9K)