Роднини на загиналото бебе: Местан ще подкупи всички!

Близки на загиналото бебе при тежката катастрофа с лидера на ДОСТ Лютви Местан край Маказа изказаха мнение, че депутатът не е спрял на знак „Стоп“ и по този начин е възникнал смъртоносния инцидент. Те също така скочиха срещу Лютви Местан, че не е помогнал след катастрофата.

„Не, че не знае закона, но подкупва хората“. Има много добра видимост и може да се спре и да се помогне. Ако беше спрял, нямаше да се случи това“, коментираха близките на бебето, пише „Епицентър“.

Бащата на детето Юсеин Тефик заяви, че е карал със скорост между 90 и 110 км/ч. „Дъщеря ми не е в състояние да стане. Искаме да я вдигнем на крак. Вчера бе изписана от болницата в Кърджали за погребението“, изригна дядото на загиналото бебе, визирайки Лютви Местан и употребявайки много обидни думи.

„Притесняваме се, че ще подкупи всички. Има пари и мощност и ще ги подкупи. Ако има държава, трябва да има закони за всички нас. Вярваме на съда, че е решил правилното, но дано на тях не им се случва никога това. Никой от близките на Местан не ни е звънил. Той много добре знае, че народът е зад нас. Каквото и да се опитат да направят, народът е зад нас“, споделиха още те.


image0 (9K)